Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Express News ' #12

Tony_Express

Rekomenduojamas pranešimas

ORvrhra.png

Sveiki serverio žaidėjai, dar viena savaitė praėjo ir sulaukėme dar vieno leidinio. Šia savaite įvyko mažiau visokiausių įvykių nei praeitas, tad ir laikraštis gaunasi trumpesnis. Truputi paįvairinant pridėjau nuotraukas prie antraščių.

Turinys: 
1. Atspėk ir laimėk
2. STUNT konkursas
3. Non-rp helovino metu
4. Nauji pavaduotojai
5. Blueberry baras
6. Helovino eventas prasidėjo
7. Pokalbis su kokaino verslininku
8. Reklamos

w32zPda.png

QQRM3rD.png

Atspėk ir laimėk

Užuomena tekstas ant pastato Red County ribose
_ _ _ _ R _ _   _ _ _ R _
GENERAL STORE
Nugalėtojas - @Eimantas_Kla

w32zPda.png

eTUR9q9.png

STUNT konkursas

Visą savaitę vyko stunt konkursas, tikėjausi kiek daugiau dalyvių, tačiau yra kaip yra, šokia tokia konkurencija vistiek yra. Iš viso sulaukiau 9 dalyvių iš kurių 3 gaus prizus kurį sudaro €2,000,000. Noriu paminėti jog tokio tipo konkursai toliau vyks, tad jeigu turi pasiūlymų kokio konkurso nori tiesiog pakomentuok apačioje.

Nugalėtojai - Pinigai bus pervesti į banką
1vt. - @Martin_Gossard
2vt. - @Ignas_Eox
3vt. - @Jonny_Smith

Žaidėjų stuntai

w32zPda.png

xaZSD3P.png

Pareigūnai helovino evento metu

Helovino evento metu ieškant moliūgų galite daryti non-rp, tačiau kiti šio įtarimo nuostatai lieka (važiuojant ne savo kelio puse ir sukeliant avarinę situaciją, važiuojant per ECO stovėjimo aikštelių parkus, taranuojant aplinkinius arba blokuojant jiems kelią.) Tačiau jeigu baigiate rinkti moliūgus ir darote non-rp, pareigūnas Jūsų paprašys nuotraukos ar užbaigėte dieną, jeigu vengsite atsiųsti jam įrodymus, būsite nubaustas. Daugiau informacijos galite rasti Direktoriaus Prižūrėtojo pranešime. 

Pranešimas

w32zPda.png

y8o7srq.png

Nauji pavaduotojai

Šiuo metu serveryje turime pilną Direktorių/Pavaduotojų komandą. Noriu pasveikinti visus naujus vadovus, tikiuosi neapleisite savo firmų ir stengsitės dėl jų. Visi naujieji pavaduotojai šias pareigas užima pirmą kartą, kiek klausiau šiek tiek jaudinasi naudojantis savo funkcijomis, tačiau visiem taip buvo užimant bet kokias pareigas pirmą kartą. Šioje nuotraukoje taip turėtų būti ir Domantas_Epic, tačiau tuo metu vyko kontrabanda, darbas svarbiau nei paprasta nuotrauka.

Direktoriai - Pavaduotojai - Firma

Martin_Gossard - Domantas_Epic - Policijos Departamentas
Dainida_Prn - Salvatore_Bufalino - Taksi
Razer_Electro - Laimex_Teams - Mechanikai
Taduse_Jrg - Laukinis_Simonas - Medikai
Street_Nmz - David_Edyionii - Pervežėjai

w32zPda.png

9EeB0Dd.png

 

Blueberry baras

Per šią savaitę kolkas matome, jog Blueberry baras tikrai duoda pakankamai veiksmo pareigūnams, o konkurencija yra apilygi vieną kartą vieni laimi, kitą kiti. Veiksmas taip pat vyksta su pakankamai priešininkų abiejuose pusėse. Kokaino yra kas parduoda, cbuginti gali užtektinai kol jį pirks, kol bus tam pinigų, neaišku kiek išleidžia kokainui nes kaip žinome per paskutinį atnaujimą buvo sumažinti pinigai baikeriams už paketus. Vakar matėme kaip baikeriai ištūštino banką parsiveždami visą pelną sau į barą. Tad manau kolkas pinigų tam yra, tačiau ar lieka premijoms?

w32zPda.pngiGbaebe.png

Helovino eventas

Štai ir išvydome visų lauktą helovino eventą kuris truks visą savaitę iki Lapkričio 7d. Kiekvieną dieną galite ieškoti moliūgus, per dieną galite rasti 10. Suradus moliūgą spaudžiate Y raidę ir Jus nukelia į labirintą kuriame turite surasti moliūgą ir įšėjimą, taip pat yra šansų surasti helovino dėžę (/hdeze). Jeigu labirinte rasite moliūgą bei helovino dėžę, tačiau nerasite išėjimo ir laikas pasibaigs, Jūs negausite jokio prizo. Taip pat jeigu įvykdysite visas dienas gausite specialų aksesuarą iš helovino evento, jo parduoti negalėsite bei jis bus legendinis. Svarbu paminėti, kad jį gauti turite butinai užbaigti visas dienas nesvarbu ar būsite radęs visus moliūgus ar ne. Daugiau informacijos galite rasti žaidime /helovinas arba savininko paskelbtoje temoje.

„Greenside“ Helovinas 2022

wt6phhG.png

Šioje nuotraukoje pavaizduota kaip atrodo neprinokęs moliūgas, o tai reiškia, jog jis prinoks per ateinančias dienas, tad siūlau pasistengti įsiminti vietas kuriose matote neprinokusius moliūgus ir kitą diena bus lengviau jį rasti.

4oEE8bv.png

Raganos kerų puodas papildoma veikla žaidėjams, kurio tikslas yra iššaudyti visus *cenzūra*šnosparnius ir būtent taip panaikinsite kerus ir gausite prizą (pinigus ir patirties taškus) taip pat yra galimybė gauti tam tikrą kiekį kreditų bei 20procentų vienam iš žaidėjų gauti helovino dėžę (/hdeze). Norint gauti ginklus naudokite komandą (/hginklas), kitų žaidėjų šaudyti negalėsite nes žalos šis ginklas nedaro. Daugiau informacijos gali rasti parašę komandą /kerupuodas

w32zPda.png

jT2vvlk.png

Pokalbis su kokaino verslu užsiimančiu žaidėju

Vieną dieną paskelbiau jog perku kokainą ir atradau šį asmenį. Truputi paklausinėjus išsiaiškinau ką jis daro. Asmuo įdedantis nemažai darbo į savo veiklą, prekės kokybė patikrinta. Siūlau Jums pirkti būtent iš jo.

[ŽurnalistasTaigi pradėkim. Pradėsiu nuo klausimo kada pradėjote žaisti šiame serveryje ir kaip pradžia jame?
[AtsakovasPradėjau žaisti greenside.lt serveryje 2021m, šiuo metu turiu 11,000xp taškų. Vos nuo pradžios jaučiau pošaukį juodajai rinkai ir mano pirmieji uždirbti pinigai buvo iš kokaino gamybos.
[ŽurnalistasTaip, neseniai mačiau jog pardavėte 100 kokaino. Pardavęs jį sakei jog turite kažkokia savo įkurtą „Verslą“ kokaino gamyklą. Kiek žmonių sudaro Jūsų komandą? Ir kodėl pasirinkote būtent kokainą kaip verslą uždirbti pinigus?
[AtsakovasJūs esate visiškai teisus, buvo parduota 100vnt kokaino, bet tai tik pradžia! Turime ir bendrovę arba kitaip sakant verslą pavadinimu UAB "Narkotikai Tau!". Mūsų komandą sudaro šiuo metu 5 asmenys, kurie su dideliu noru ir motyvacija gamina kokainą, kurį mes parduodame baikeriams, arba žmonėms kuriems jo reikia. Pasirinkom šį verslą nes tai yra aukso kasyklos mums. Turėdamas proto, gali turėt ir pinigų.
[ŽurnalistasJūsų komandą sudaro nemažai asmenų, per kiek laiko pagaminote 100vnt. kokaino? Ir kaip Jus tenkina kokaino kainą šiuo metu?
[AtsakovasDrįščiau argumentuoti su Jūsų teiginiu, kad mus sudaro nemažai asmenų, kadangi šiuo metu norime praplėsti mūsų komandą tam, kad pagaminti didesnius kiekius kokaino ir paleisti juos į rinką. 100vnt pagaminti mums užtruko tikrai neilgai, o kokaino kaina galėtų būti ir didesnė, tačiau mūsų biznis tik prasideda. Viskas išryškės mūsų įmonės progrese.
[ŽurnalistasPlėtimasis manau tikrai būtų dar geriau tiek Jums tiek Jūsų klientams. O kalbant apie Jūsų komandą esate visi pažįstami ar tiesiog žaidime atsirenkate ir kviečiate prisijungti prie Jūsų?
[AtsakovasSutinku su jumis, tai būtų naudinga abiejoms pusėms. Mūsų komanda prasidėjo dviejų žmonių indėliu, senų gerų pažystamų, kiti žmonės buvo kruopsčiai atrinkti, kadangi mes ieškome motyvuotų, sąžiningų bei brandžių žmonių. Nuo "Gatvės" šiuo metu žmonių nerenkame, dažniausia viskas eina per pažystamus, kad nebūtų jokių nesklandumų.
[ŽurnalistasSupratau, taip ir turi būti, kad verlsas vyktų sklandžiai. Jei nepaslaptis kada pradėjote dirbti komandoje kokaino versle bei koks yra esamas pelnas?
[AtsakovasTiesą sąkant, komandoje dirbame tik dvi dienas, tačiau dabartinis pelnas siekia apie milijoną eurų, su kiekviena diena jis palaipsniui kyla, palaikant tokį tempą, kuriuo dirbame dabar, šie skaičiai yra menkniekis.
[ŽurnalistasPer dvi dienas uždirbti tiek kiek dabar yra pasaka daugumai žaidėjų, nors ir sakote, kad pagal atliekantį darbą tai yra menkniekis aš manau čia yra dideli pinigai. Jei klientų bus nuolatinių ir daug, pelnas tikrai kils taip pat kaip ir kokaino kainą, kadangi visą kokaino rinka bus pas Jus.
[AtsakovasNesupraskite mūsų klaidingai, tai nėra maži pinigai, tačiau praplėtus mūsų komandą šis pelnas bus paprasčiausiai lašas jūroje. Šiuo metu turime porą patikimų pirkėjų, tačiau kiekvieną dieną ieškome būdų, gauti geresnę kainą už mūsų produktą, kadangi užsiemame didmenine prekyba. Kiek patys esame pastebėję, pagrinde žmonės šiuo bizniu užsiema individualiai, taip pagamindami nedidelius kiekius produkto.
[ŽurnalistasJei toliau tęsite savo prekybą, su laiku manau pelnas Jus tenkins labiau nei dabar. Pradžia visuomet būna sunkiausia, manau tikrai įsivažiuosit jei neapsileisit.
[AtsakovasVisiška tiesa, dedame daug vilčių į savo komandą dėl mūsų sklandžios pradžios ir kolkas nesigailime, kad pasirinkome būtent tuos asmenis.
[ŽurnalistasSmagu girdėti bei matyti, jog kažkas padarė tai ko kiti nedarė su kokaino sistema. Dėkoju Jums už laiką šiam pokalbiui bei pasipasakojimą apie Jūsų klestintį verslą. Galite palikti žinute žaidėjams ar paprasta reklama apie savo verslą.
[AtsakovasUAB "Narkotikai Tau" komanda dėkoja už garbę atsidurti laikraštyje, bei linki jums gražios dienos. Kruopščiai atsirinkite produktą kurį perkate!

 

w32zPda.png

Nemokamos Reklamos

Onyx_Smoker - Perka aksesuarus | Papūgą bei raganos kepurę | 
Lukis_Zip - Parduoda Huntley - 1ID - Mega ratai - Stage2 | Parduoda Bandito
Gruzinas_Tortilla - Parduoda Helovino dėžes už 110 tūkst. vnt. | Perka aureolę.
Hash_Cocas - Parduoda Infernus - 211ID - Mega ratai - 0daužt. - 1k rida. - Kaina €1.000.000 (Derinama)

Reklama - skelbimas  - NEMOKAMAI, dėl jos susisiek sumanimi
Savo pastebėjimus ar įdėjas apie šį laikraštį galite rašyti man asmeniškai arba komentuokite apačioje
Pagarbiai „Express News“ 

Redaguota Tony_Express

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.