Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Atranka į „Blueberry“ baro lyderį,

Tony_Express

Rekomenduojamas pranešimas

Kas yra barai?
Daugiau informacijos apie barus čia.

Anketas pateikia tik žaidėjai, kandidatuojantys į pareigas. Visų žaidėjų anketos bus analizuojamos. Primenu, norint kandidatuoti į lyderio postą, žaidėjas negali būti gėdos stulpuose. Jūsų pateiktas kandidatūras mato projekto administracija, bei prižiūrėtojai. Sėkmės pildantiesiems.

INFORMACIJA

Kandidatūras galima pateikti iki 2022.01.31 20:00. Bus atrinktas lyderis į „Blueberry“ barą.

REIKALAVIMAI

  • Kandidatūra privalo būti pateikta „CV“ (motyvacinio laiško) formatu, pageidautina jog į laišką prašomi punktai nebūtų įtraukti.
  • „CV“ laiškas turi būti tinkamai suskirstytas į paragrafus, laiškui turi būti parinktas tvarkingas šriftas, jo dydis ir spalva - jog jį skaityti ir analizuoti būtų patogu (rekomenduojama naudoti numatytą šriftą ir spalvą bei 12-14 šrifto dydį).
  • Komentuoti gali tik tie kurie kandidatuoja į vadovo pareigas, bet kokie kiti pranešimai bus traktuojami kaip bereikšmiai.
  • Kandidatas privalo turėti teigiamą arba neutralią reputaciją mūsų projekte.
  • Kandidatui neatitikus vieno iš reikalavimų, baikerių prižiūrėtojas turi teisę laiško neanalizuoti.
  • Visą pranešimą sutvarkykite kuo profesionaliau, taip - kaip tvarkytumėte savo temą, einant lyderio pareigas.

 

LAIŠKO TURINYS
Jūsų prisistatymas (laisvalaikis/charakterio bruožai/teigiamos ir neigiamos savybės).
Praeities klaidos mūsų projekte, turėti vartotojai/užblokavimai (išsamiai).
Kokia veikla šiuo metu užsiimate serveryje (išsamiai).
Kodėl renkatės būtent nusikalstamą veiklą, ko tikitės iš lyderio pareigų.
Turėsite į šutvę priimti tiek pat naujų žaidėjų, kiek ir patyrusių, kaip atsirinksite juos.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Laba vakara, pagaliau turėsime du barus. Nors ir atrankoje buvo sulaukta šiek tiek daugiau kandidatų, tačiau kokybe išlieka tokia pat bloga. Džiugu, jog atsirado ir naujų žaidėjų kurie bando siekti lyderio postą. Jeigu vienas asmuo nebūtų užpildęs po atrankos pratęsimo, būčiau surizikavęs su nauju žaidėju, kuris užsiregistravęs dar tik šio mėnesio pradžioje, tačiau kol dar rizikuoti nereikia, siūlau tau labiau išnaršyti visas baikerių galimybęs, įgauti šiek tiek daugiau patirties ties šia nusikalstama veikla bei susidaryti tvirtesnę nuomonę apie barą kurį tu valdytum. Tad siūlau nenuleisti rankų ir mėginti kitą kartą. Kitas kandidatas jau nepirmą kartą įkelia tą patį laišką ir visuose rašai, jog baikeriuose jau esi 3mėn bei užsiimi vien nelegalia veikla, nors tavęs baruose visiškai nesimato, o žaidime taip pat nelabai kada matau. Kai kuriem siūlau tiesiog pasidomėti kas yra „CV motyvacinis laiškas“ pildote lyg į darbą, o tokie Jūsų atsakymai manęs neįtikina. Praeitą atranką vienas kandidatas įkėlė savo seną laišką pakeitęs kelis žodžius, šią atranką jo draugelis įkėlė tą patį laiška pakeisdamas kelis žodžius, tokie bajeriai nepraeis, norit lyderio? Įtikinkit normaliai nekopijavę vienas kito.

Šio vakaro pagrindis veikėjas - turi šiek tiek vadovavimo patirties einant pagalbininku lyderiui, pakankamai gerai supranta ir žino baikerių galimybęs, aktyvumas labai geras, o kaip jam seksis valdyti barą su laiku pamatysime. „Blueberry“ baro lyderis - @Rokas_Eid

Taip pat pakeistos „šutvės“ nuostatos. Jeigu atsiras daugiau žaidėjų norinčių prisijungti prie baikerių, tam rasime alternatyvą, o šiuo metu žėsime kai bus būtent šitaip.

  •  1.6.1.0. Šutvėje negali būti priimti daugiau kaip 10 žaidėjų su didesniu lygiu nei 4.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.