Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

CONTREVERSIAL DALYKAI

Rimtas_Debesis

Rekomenduojamas pranešimas

 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Pukuotas_Meškinas
2. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: QOLU - Quality Of Life Update tipo atnaujinimai skirti patobulinti jau esamas sistemas. Pateiksiu savo sistemų patobulinimų pavyzdžius, ir kaip AŠ juos isivaizduoju, tai nebus dideli atnaujinimai , kaip ir minėjau jau esami sistemų patobulinimai arba maži pataisymai.  Kaikurie pasiūlymai gali būti išvis nereikalingi, bet tai jau paliksiu spręsti jums. Idėjas rašau iš galvos, tai tikrai nereiškia kad jos turi būt pridėtos ar kažkas panašaus :D Daug CONTREVERSIAL dalykų, tad savo nuomonę palikit, ir smagaus skaitymo kurie yra pasiryže perskaityt viską.
3. Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Jeigu kažką galima pakeisti, patobulinti, paįvairinti - KODĖL NE?

LOTERIJA

Loterija dabar yra juokingas reikalas, ir į  kreditų loteriją žaidėjai registruojasi, tik tuo atveju, kai atlieka šimtas kreditų ir jų niekur nepanaudosi, ir šiaip, labai gerai matosi kaip yra nusukami kreditai iš žaidėjų. Tad siūlau pakeisti kreditų ir pinigų loterijos principą - kiek žaidėjų pirko bilietą, toks ir prizas. Blogiausiu atveju padaryti, kad būtu bent jau  70 procentų bendros įdėtos sumos iš žaidėjų - tiek kreditų, tiek pinigų loterijose. Padidinti loterijos pasirinkimą iš serverio pinigų, palikti esamus 500€ į kuriuos visada galėtu užsiregistruoti naujai atėjas žaidėjas per daug neinvestuodamas, ir pridėti dar vieną, o galbūt net ir keleta, į kuriuos galėtu registruotis labiau ,,pasiturintys" žaidėjai. Like 30 procentai būtu traktuojami, kaip mokeščiai išmokant laimėjimą, tad tuo pačiu dingtu dalis ekonomikos kurios paskutiniu metu ir taip labai padidėjo.

MEDIKAI

Kad ir kaip bebūtu gerai sukoduotas darbas, jis pakankamai netraukia ilgai pasilikti arba žengti koją į jį. Darbas monotoniškas, nepelningas ir neatlieka nieko, ko nemačiau kituose projektuose. Pasiūlymas yra labai CONTROVERSIAL nes dauguma barinių  tikrai nesutiks, bet jis skambėtu taip: vartojant daug narkotikų (aš kalbu apie tikrai nemaža kiekį) didėtu narkotikų % kraujyje. Pasiekus tam tikra % skaičių, atsirastu neigiami efektai. Sukasi vaizdas, atiima hp, pasikeičia spalva, padidėja šansas perdozuot ir t.t. Procentai nusiiminėtu tiesiog žaidžiant serveryje 10 min – 1% arba būtu galima išsikviesti medikus ir nuiimti visus procentus už tam tikra mokestį.

DĖŽĖS

Dežes pardavus iš teksto spalvos galima spręsti kokias pardavei, bet nerašo kiek jų pardaviai ir kokia suma. Mažas, bet pravartus atnaujinimas, kartais tikrai susimaišo ir per skubėjimą gali parduoti ne tas dežes, o patikrint nėra kaip nes loguose rašo, kad jas pardavei su spalvų kodais, bet jokios tikslios parduotos sumos, ir už kiek buvo parduota.

Rodytu išvaizdų ir aksesuarų dėžese detalesne informaciją. Ką galima ištraukti, ir koki procentai yra. Panašiai, kaip ir TUNE DĖŽĖSE.

DM

Perdaryt DM, tikrai neskamba kaip QOUL update tipas. Komandos yra nesamonė, ir jos dažniausiai būna net nelygios. Padaryt FFA tipo DM, be jokių roundų. Buvo siūlyta pridėti C-BUG, bet jo paprastas pridėjimas yra bevertis, nes nauji žaidėjai neįgaus praktikos išmokstant šaudyt, vartoti ar tiesiog priprasti prie serverio narkotikų sistemos. Mano pasiūlymas yra paprastas – padaryti du DM tipus vienas su nesibaigiančiais narkotikais, kitas be.

 

NAMAI/ LŪŠNOS

Davus namų raktą žaidėjui, namo savininkas turėtu prieiga prie valdymo panelės kurioje galėtu nustatyti raktą turinčio žmogaus galimybes name. Valgyti, dėti narkotikus ar ginklus. Dar vienas labai didelis CONTREVERSIAL pasiūlymas, bet mano manymu gali atnešti nemažai naudos. Kodėl? Lūšnos išpirktos, kai kurie ,,senbuviai“ NENORIU MINĖT VARDAIS IR PAVARDĖM turi po 3 ar net daugiau lūšnas, ir jų neketina parduoti. Todėl net ir blogiausiu atveju vienas žaidėjas turintis namą galėtu dalintis juo su kitais, bendrai dėti ginklus, narkotikus, valgyti, keisti baldų poziciją (priklausant nuo suteiktu namo savininko privilegijų jam) (taip pat, galėtu būti kažkoks raktų limitas)

Lušna, namas ir vila. Jų spintos dydis turėtu skirtis. Lušna yra maža ir joje galėtu tilpti tiek kiek ir telpa dabartinėje sistemoje, name daugiau ir viloje dar daugiau. Manau būtu normalu, kad namo dydis proporcingai atspindėtu ir spintos dydį. Pagerintu situaciją su namais, vilomis.

 

MAŠINOS RAKTAS

Kaip jau pastebėjot, man patinka rašyt CONTREVERSIAL dalykus. Galimybė duoti mašinos raktą kitam žaidėjui, raktas pradingtu atsijungus mašinos savininkui arba žaidėjui kuris turi raktą. Turint raktą gali užrakinti ir atrakinti automobilį, niekad nereikės daugiau paprašius pasivažinėt su kažkuriuo automobiliu prašinėt, kad kas keleta minučių užrakint ir atrakint.

 

MECHANIKAI

Viskas su jais šiaip gerai, bet norėtūsi turėti galimybę atšaukti taisymą, kai jį paemi su komandą /pmt – tikrai dirbusiems pasitaiko, kai grįžti iš afk arba užmiršti priešais rašytus nickus ir iš inercijos pasiimi tau nepriklausanti PMT, ko pasekoje reikia persijungti į serverį. Atrodo nelabai reikalingas atnaujinimas, bet padarius jį visiems susitaupytu laikas. Nekalbu apie patogumą.

 

KOMENDANTO VALANDA

(kažka sakė, kad nenori pridėt FTB nes nebus veiklos PD, tai kažką pamaščiau)

ŠITAS MOST CONTREVERSIAL SHIT I EVER WROTE

Komendanto valanda yra skirta susirinkti ir skatinti policijoje dirbančius žmonės rinktis pasodinimus ir siekti pasiekimų kurie ir taip yra be proto sunkūs. Policijos direktoriui paskelbus komendanto valandą turėtu galimybę įjungti greičio matuoklius miesteliuose – nepaisant to ar žmogus turi žvaigždučių ar ne, matuokliai gaudytu visus viršijančius leistina greičio limitą, tad komendanto valandą PD susirinktu daugiau pasodinimų, ir pati komendanto valanda jaustūsi grieštesnė, nei dabar yra.

 

SEKANTIS DĖL FTB (gali būt matyta idėja, nes jinai ir yra kito servo idėja, bet gerai atitinka projekto situaciją)

FTB darbas galėtu būti paukštinimas nuo PD, ar taip ar taip PD turi ,,GREITAJĮ BŪRĮ“ kuris turi juodus NUOSAVUS Cheetah, bet FTB darbinis transportas galėtu būti ,,CHEETAH“ (BE STAGE) už darbą būtu atsakingas tas pats PD direktorius. Galbūt pridėti slaptą įvažiavimą skirta, tik FTB nariams į bazę. Manau pačias privilegijas FTB jau turit, tai siūlyt nereik, bet iš DP pusės būtu smagu matyt, kad FTB galėtu daryti ką nori (aš apie patikrinimus, reidus, inicijuotu veiklas, padėtu gaudyt, galėtu spirti namų duris, jei jame yra bėglys (procesas galėtu būt žiauriai sunkus))

 

GALUI PRIDĖSIU TAI – NEŽINAU AR BUVO SIŪLYTOS, AR NE, BET AŠ PARAŠIAU, PRIRAŠIAU ŠIEKTIEK DAUGIAU, BET PAŽĖSMA KAIP Į ŠITUS REGUOSIT 😃

Redaguota Rimtas_Debesis

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėt komentuoti

Jums reikia būti užsiregistravusiam kad galėtumėt komentuoti

Susikurti paskyrą

Užsiregistruokite mūsų naujoje svetainėje

Registruotis

Prisijungti

Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.

Prisijungti Dabar

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.