Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2017.02.02 visose vietose
-
GREENSIDE NAUJIENŲ LAIKRAŠTIS // Leidimo Nr. 2
Juan_Arroyo ir 7 kiti sureagavo į Minde_Johnson už temą
Šį kartą nesakysiu jokių įžanginių kalbų, nes viską ko reikia persiskaitysite patys Gero skaitymo ir lauksiu nuoširdžių, įkvepiančių nuomonių ! NUORODA Į LAIKRAŠTĮ [ PASPAUSTI ANT TEKSTO ]8 taškai -
ŽALIA BALTA ŽALIA BALTA HEY HEY
Rage Assassin ir 4 kiti sureagavo į Mantas už būsenos atnaujinimą
ŽALIA BALTA ŽALIA BALTA HEY HEY5 taškai -
Laukiat kas nors antrosios laikraščio dalies?
Cleme Tean ir 4 kiti sureagavo į Minde_Johnson už būsenos atnaujinimą
Laukiat kas nors antrosios laikraščio dalies?5 taškai -
Viena Meilė - blogas jums! :)
Bonnie_Rosa ir 3 kiti sureagavo į One_Love už temą
Sveiki skaitantieji! Atėjau čia su nežinia ir dvejonėmis, ne į žaidimą, o į skiltį. Niekas čia manęs nepažįsta, turbūt ir matė mane tik keletas. Serveryje esu pasiekęs - nieko. Apart DP žodžių, kad anketa buvo visai nebloga ir brandi. Bet ne, šiandien kalbėsiu ne apie tai, galbūt ir nesate pripratę skaityti tokio tipo blogų, kur nebus rašoma, apie pirmus pasiekimus ir nuomonę apie serverį. Mano akimis, tai tapo per daug banalu, čia atėjau, nes man patinka dilintis mintimis ir rašyti apie, tai, ką aš matau savomis akimis, man patinka dalintis mano pačio išgyvenimais, o tuo pačiu palinkėti,4 taškai -
NAUJIENA! Iki šiol buvo galima atsiblokuoti vartotoją tik SMS būdu. Nuo šiol atsiblok
Lauris Drift ir 3 kiti sureagavo į Rokas už būsenos atnaujinimą
NAUJIENA! Iki šiol buvo galima atsiblokuoti vartotoją tik SMS būdu. Nuo šiol atsiblokuoti vartotoją galima ir kitais apmokėjimo būdais.4 taškai -
GreenSide.lt - Dainavimo konkursas #2
Skrajojantis_Olandas ir 3 kiti sureagavo į Gordon_Specter už temą
Sveiki, konkurso laikas perkeltas 2 valandom į priekį (2017.02.03 19:00), dėl tam tikrų priežąsčių, ačiū už supratimą. Registruojamės!4 taškai -
Bmx_Park ir 2 kiti sureagavo į Donatas_Tusinukas už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė: Donatas_Tusinukas 2. Ar sutinkate su visomis taisyklėmis ir reikalavimais ?: Yes 3. Jūsų išsirinkta daina:3 taškai -
Naujas tinklalapis ir jo dizainas,
Don_Michael ir kitas sureagavo į Rokas už temą
Naujas tinklalapis ir jo dizainas, Nuo šiol diskutuoti forume galėsite atsinaujinusiame forume. Daug laiko ir investicijų pareikalavęs atnaujinimas. Džiaugėmės, jog pavyko išpildyti vieną iš pagrindinių savo užsibrėžtų tikslų gimtadienio proga. Kaip ir pastebėjote, dauguma dalykų yra beveik nepasikeitę, todėl visko mokytis iš naujo nereikės norint naudotis forumu ir diskutuoti jame nevaržomai. Atsirado daug naujų funkcijų, kurios turėtų leisti forumu naudotis paprasčiau ir naudingiau laiko atžvilgiu. Kol kas forumo dizainas dar nėra paruoštas išmaniesiems telefonams ir planšetėms, be2 taškai -
Pristatau Juana_Mew
Rookie_Dust ir kitas sureagavo į Juana_Meww už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Juana_Mew • Jūsų vardas realybėje (jei turite, mėgstama pravardė ) : Juana. :3 plonutė,princesė, sporcmenė! • Jūsų amžius, gimimo diena (gal kas nors pasveikins su gimtadieniu ): 15 metukų 2001-05-30 • Jūsų gyvenamasis miestas: Šiauliai • Jūsų kontaktai (nebūtina, bet pageidautina): Manau jei reikės kreipkitės į A.Ž :)) • Apibūdinkite savo charakterį: Mano charakteris yra labai įdomus, esu labai nuoširdi panelė tik daugumai atrodau labai pasikėlus nors tokia nesu... Esu labai miela, atvira, labai jautri esu! Esu toks žmogus kuris jei mane įžeidžia išorėje atrodo2 taškai -
••• greenside.lt forumo parašai
Goffredo_Luciano ir kitas sureagavo į Pofka_Srd už temą
Tai tema, kuri nuolatos atsinaujina. Tai tema, kuri gali sužavėti apsilankiusius. Tai tema, kurios turinį galite išnaudoti sau. O jei rimčiau, tai tema kurioje kelsiu parašus, kurie atrodys panašiai skirsis tekstai ir spalvos. Todėl aš ją dažnai atnaujinsiu, bet man reikės jūsų pagalbos, kad komentaruose praneštumėte kokių "pavadinimų" reikia jūsų naudojimui. serverio žaidėjas forumo lankytojas teisėsaugininkas stambus nusikaltėlis plė*cenzūra*as nrg klubo narys2 taškai -
Deividas_Stonkus Banned Jovani_Santorini
Iuhan_Ksip ir kitas sureagavo į Jovanis už temą
Visų pirmą aš nieko šiuo link'u nenorėjau pareklamuoti.Tiesiog norėjau ctr+v parašyti važiuoju ir įsimetė šitas link,kurį sunčiau savo draugams,beja iš linko matosi,kad ieškojau pagalbos dėl paveikslėlių bei tą temą kitame projekte sukurė mūsų žinomas žaidėjas,todėl ir norėjau atsiūsti,bet savo klaida pripažystu.BET ESMĖ TAME KAD ŠĮ LINK ATSIUNČIAU NETYČIA NENORĖDAMAS NIEKO BLOGO2 taškai -
2 taškai
-
Augis_Dash užblokavo Mouse_Strong [1]
Shagy_Bombastic ir kitas sureagavo į Samp_Nick už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Augis_Dash • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Mouse_Strong • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas [Inv] • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :2 taškai -
GREENSIDE NAUJIENŲ LAIKRAŠTIS // Leidimo Nr. 1
Pofka_Srd ir kitas sureagavo į Minde_Johnson už temą
Sveiki mieli serverio žaidėjai! Manau iš temos pavadinimo supratote ko galima tikėtis atveriant dar vieną naršyklės langą, o taip... Tai laikraštis, senai mano numylėtas ir pamirštas darbas. Šiandien aš vėl sugrįžtu prie to, bet ar ilgam? Po šio numerio nusprendžiau pasižvalgyti ir pasidomėti jūsų atsiliepimais, kritikomis ir įvairiomis kitomis nuomonėmis. Tik nuo jūsų brangūs draugai priklausys ar toliau kažką kursiu, o šiandien leidžiu jums pasimėgauti ir įvertinti mano kelių dienų investicijos pareikalavusį numerį, tad pernelyg neužsiplepėjęs pateikiu jums nuorodą į svetainę kurioje sk2 taškai -
Gimtadienio proga - naujasis Taksi direktorius
Valis_Kent ir kitas sureagavo į Samp_Nick už temą
Sveikinu naująjį taksi direktoriu, sėkmės darbuose2 taškai -
2017.01.26 UPDATE (GREENSIDE # 0.1.7)
Ignas Dieseliss` sureagavo į Aivaras už temą
GREENSIDE # 1.7.0 Sveiki, taigi ilgą metą nebuvo jokio atnaujinimo, daugelis pradėjo pergyventi kas darosi. Viskas tebėra gerai ir visą tą laiką judėjo darbai į priekį, bet ne taip greitai kaip norėjosi.Apačioje matysite atnaujintus dalykus, kurie pareikalavo begalę valandų perrašant senus kodus, taip kodo perrašyta buvo daug, vizualių pasikeitimų yra ne ypač daug. Serveryje atsirado darbo birža, kuri stovi prie vyriausybės, taigi kas tai? Darbo biržoje būdamas paprastų žaidėjų galėsite: Pasižiūrėti savo darbų patirtį Papeikti darbuotoją Pasižiūrėti sav1 taškas -
Lauris_Drift prašo kanalo.
Maiklas_Corleone sureagavo į Lauris Drift už temą
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje? :Lauris Drift Kam bus naudojamas kanalas?:Pakalbėti aptarti kelius dalykus. Mokestis už kanalą, nuotrauka (10.000 € į Mafijos_Tevas banko sąskaitą) : Tvirtinu, jog susipažinau su taisyklėmis :aha1 taškas -
Sveiki visi serverio žaidėjai, skaitytojai ir lankytojai! Taip serveryje esu naujokas, bet nebijau pasisakyti apie gyvenimą apie visa kita. Galbūt jums neįdomu, bet kam įdomu tas paskaitys. Iš anksto ačiū visiems skaitytojams! 1. Pirmasis tikrasis įsimylėjimas ir galvos pametimas. Pirmasis tikras įsimylėjimas ir galvos pametimas įvyko šių metų vasarą, o jei tiksliau tai baigiantis pirmam jos mėnesiui. Pradėsiu visą istoriją kaip buvo iki to įsimylėjimo. Na su ta mergina buvau pažįstamas jau apie 7 mėnesius, bendravau ir vėl nebendravau, vėliau vėl pradėjome bendrauti ir galiaus1 taškas
-
Unban Jovani_Santorini
Iuhan_Ksip sureagavo į Jovanis už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Jovani_Santorini • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo :Deividas_Stonkus • Už ką buvote užblokuotas ?:Reklama. • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį :1 taškas -
GREENSIDE NAUJIENŲ LAIKRAŠTIS // Leidimo Nr. 2
Mrs Nobody sureagavo į David_Winship už temą
Laikraštis, kaip ir praeitas laikraštis yra nuostabus, grafikos darbai, teksto suderinimas yra tiesiog wow. Žiūrėjau per telefoną ir tas vertimas, tiesiog kaifas, verčiu, kaip realu laikrašti, lapas toksai... Suprantat manau. Ir bėje labai ačiū, kad galėjau prisidėti prie laikraščio kūrimo, man yra tiesiog - nauja pradžia ir tikrai neketinu trauktis, o tik dar intensyviau ieškosiu kokios įdomios informacijos, kurią galėsiu perteikti jums, o jūs skaitytojams.1 taškas -
Deividas_Stonkus Banned Jovani_Santorini
Weed_Gang sureagavo į Deividas_Stonks už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Deividas_Stonkus • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Jovani_Santorini • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Reklamavimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :1 taškas -
1 taškas
-
One_Love sureagavo į Aušrinė_Meow už temą
Tokie žodžiai kad net sugraudino. Ohh, kad būtu daugiau tokiu žmoniu kaip tu ir noretu išsakyti tai ką galvoja :))1 taškas -
One_Love sureagavo į Refflex_White už temą
Patiko įdomu būtų išgirsti daugiau tokio tipo istorijų gal ne tik iš taves, bet ir kitų serverio žaidėjų.1 taškas -
kada radistų drk perleisi???
Karolis_Sudoku sureagavo į gandriukai už būsenos atnaujinimą
kada radistų drk perleisi???1 taškas -
1 taškas
-
Labas vakaras, kas čia toksai yra nekilnojamojo turto magnatas, ekspertas? Parašykite
Pofka_Srd sureagavo į Saimonas_Boss už būsenos atnaujinimą
Labas vakaras, kas čia toksai yra nekilnojamojo turto magnatas, ekspertas? Parašykite man į PM arba skype: saimonas33321 taškas -
1 taškas
-
Žinau kad norėjai :
Maiklas_Corleone sureagavo į Jacks_Mass už būsenos atnaujinimą
Žinau kad norėjai :1 taškas -
Peikiu Mediku Direktoriu Ronce_Run
Garesas_Vilkas sureagavo į Nico_Moretti už temą
Direktorius tokiu atvėju turejo suteikt galimybę visiem sugrįžt į atranką, dar geriau - perkelti ją į kokį nors interjerą, kad ne itin gyvenime pasisekusiems čyteriams būtų sunkiau kenkti, tačiau tęsti atranką su likusiais, nuo čyterio nenukentėjusiais, kandidatais - tikrai ne geriausias variantas, pradžiai pirmas ir paskutinis žodinis įspėjimas, tikiuosi to pakaks.1 taškas -
Peikiu Mediku direktoriu Ronce_Run
Roncė sureagavo į Nico_Moretti už temą
Direktoriams free killint prasmės nėra, juk poto nebus ko į firmą priimt, tad jei jau buvai nužudytas atrankos metu - tavo kandidatūra direktoriaus netenkino, nors jis ir galėjo informuot, dėl ko nesi tinkamas tapti jo kolektyvo dalimi. P.S. Bereikšmis komentatorius keliauja į stulpą.1 taškas -
1 taškas
-
Pristatau Juana_Mew
Juana_Meww sureagavo į Ryan_Murray už temą
Malonu susipažinti su gražia, bei jauna panelė. Linkiu sekmės šiame serveryje.1 taškas -
1 taškas
-
Prisistatau Alanas_Micky
Gytis_Putrius sureagavo į Don_Versace už temą
Helauuu Erikoncaai O sv, nu va matai pasistengsiu Putrencijau1 taškas -
1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją : Mame_Zuka 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą : Dangyriukas_Ane 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas : http://imgur.com/a/UyFel 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą : Blogas /vc /a naudojimas. 5. Įrodymai , kad užtildėte žaidėją (Būtina)1 taškas
-
Tr. Priemonių parduotuvė
Andrius_Goo sureagavo į Mindaugas_Parkour už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Mindaugas_Parkour 2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t, bagažinės inventorius): Viskas žemiau 3. Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida): Žemiau 4. Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: Žemiau 5. Papildoma informacija: Susiekite žaidime su Mindaugas_Parkour. Clover: Kaina: 8.000€ Elegant: Kaina: 15.000€1 taškas -
Ponas Saimis sureagavo į Skrajojantis_Olandas už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė: Mc_Olandas (Skrajojantis_Olandas) 2. Ar sutinkate su visomis taisyklėmis ir reikalavimais ?: Taip 3. Jūsų išsirinkta daina: Duosim laudžiai freestyle'o. (Prašymas komandos nariams, jei galit nukelkit į galą, nes namo nelabai spėsiu ant 5h.)1 taškas -
Emigruoju Saimonas_Boss
džimis sureagavo į Saimonas_Boss už temą
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Saimonas_Boss Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Užsiregistravęs starto dieną, nelošiau iki dabar. Nuo šiol pradėsiu čia žaisti. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : 4 metus Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Iš įvairių asmenų, rekomendavo, todėl ir žaidžiu. Kiekvieno darbo sistema yra tokia gera, kad gali prilygti kiekvienam atsilikusiam serveriui. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Nes praeitas serveris yra totali nesąmonė. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, t1 taškas -
Emigruoju Domas_Superinis
džimis sureagavo į Domas_Superinis už temą
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Domas_Superinis Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : 2016~~ Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : 4 metus Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Nepamenu Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Ner ten ka veikt viskas isbandyta viskas nuveikta Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? :Taip Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Nepamenu lygtais gaisrininku ir m1 taškas -
Emigruoju Swaika_Kent.
džimis sureagavo į Swaika_Kent už temą
► Anketos šablonas: Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Swaika_Kent Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Žaidžiau ir truputi vėliau, bet dabar nusprendžiau rimčiau žaist nuo vakar dienos, bet iš esmės žaidžiau jau nuo 2016. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : 8 - 9 metus. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Iš praeito projekto vartotojų, kurie dabar čia žaidžia. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Yra puikios sistemos, atnaujinimai, vis daugėja žaidėjų tai įdomiau žaist, naujokai ganėtinai draugiški, kas1 taškas -
Emigruoju Augis_Dash
Ignaz_Weed sureagavo į Samp_Nick už temą
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Augis_Dash Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : 2017:01:26 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Du metus Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : iš Draugo Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Nežinau Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : taip Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Dar Neteko Ar buvo sudėtinga rasti1 taškas -
Cleme_Tean atsiliepimas
Bam_Bam sureagavo į Cleme Tean už temą
Anksčiau teko žaisti kituose samp serveriuose, bet dėl atitinkamų aplinkybių teko bėgti į kitą serverį. Samp pradėjau žaisti 2010 metais ir žaidžiau iki 2012 metų. Grįžau į sampą 2015 metais. Skaitausi lyg ir senbuvis, todėl mano pasakyti žodžiai turės pagrindą. Greenside žaidžiu nuo 2016 metų pradžios. Pirmasis įspūdis buvo ganėtinai keistas. Aš nesitikėjau tokio pobūdžio sistemų. Buvau pripratęs prie paprastų sistemų(2010 metų). Man asmeniškai labiausiai patiko galimybė turėti daugiau automobilių(33). Be abejo yra svarbesnių sistemų į kurias įdėjo daug pastangų. Serverio automobilių kainos s1 taškas -
Valis_Kent užtildė Aurimas_Gang
Kmr_Kmr sureagavo į Valis_Kent už temą
Anketos šablonas užtildžius žaidėją: 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją : Valis_Kent 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą : Aurimas_Gang 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas : ižeidinejimai 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą : http://www.part.lt/img/587d4354b86478c9e29b7f44e07d6406165.png 5. Įrodymai , kad užtildėte žaidėją (Būtina) : http://www.part.lt/img/587d4354b86478c9e29b7f44e07d6406165.png1 taškas -
Valis_Kent užblokavo Lukas_Strikaitis
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Valis_Kent • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Lukas_Strikaitis • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://www.youtube.com/watch?v=jVLtBOT6NFk&feature=youtu.be1 taškas -
Valis_Kent užtildė Martin_Busato
Anketos šablonas užtildžius žaidėją: 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją : Valis_Kent 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą : Martin_Busato 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas : ižeidinėjimai 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą : http://www.part.lt/img/fe4b40b9cd30f01c51fab2424709f72e458.png 5. Įrodymai , kad užtildėte žaidėją (Būtina) : http://www.part.lt/img/fe4b40b9cd30f01c51fab2424709f72e458.png1 taškas -
Gustis_Gustisss nuosavo kanalo prašymas,
Denis_Xander sureagavo į Oliver_Brown už temą
- Jūsų Vardas_Pavarde serveryje? : Gustis_Gustisss - Kam bus naudojamas kanalas? : Noriu bendrauti su pažįstamais, nes kai nueinu į pokalbių kanalus - ateina kiti asmenys, kurie pažeidinėja TeamSpeak taisykles. - Mokestis už kanalą, nuotrauka (15.000 € į Mafijos_Tevas banko sąskaitą) : - Tvirtinu, jog susipažinau su taisyklėmis : Taip.1 taškas -
2016.04.24 UPDATE (GREENSIDE # 0.1.6.3)
Puikūs atnaujinimai! Laukiam kitų, ačiū1 taškas -
Laimėtojas yra !!
Jūsu V_P : Grisha_Kode Skaičius Nuo 1 iki 150 : 531 taškas -
Laimėk Savanna!
Jusu V_P žaidime : Grisha_Kode Ką pavežiotum su šiuo Savannu ( serverio draugai) : Karolis_Sudoku, Egidijus_Bumeris. Jusu pasirinktas skaičius nuo 1 iki 100: 531 taškas