Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2020.05.04 visose vietose
-
Peikiu medikų firmos direktorių Demarcus_Norwood
Jack_Nixon ir 18 kiti sureagavo į Lelia Dipsis už temą
DIREKTORIŲ IR JŲ PAVADUOTOJŲ PEIKIMO ŠABLONAS, • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Lelia_Dipsis • Vadovo Vardas_Pavardė serveryje: Demarcus_Norwood • Kokiai firmai šis vadovas atstovauja?: Medikų firmos „GHMC“ vadovas • Už ką šis vadovas yra peikiamas?: Negalvojau, jog teks rašyti šį papeikimą, bet manau, jog jeigu direktorius nėra susipažinęs arba susipažinęs su Vadovų kodeksu nepakankamai, kitos išeities nebelieka. Vadovų kodeksas nurodo, jog kiekvienas firmos vadovas privalo elgtis pavyzdingai, tačiau kiek tenka susidurti su šiuo direktoriumi, iš jo kas kart plūsta neapykantos kurs19 taškai -
14 taškai
-
@Modis_Uranus girdi?
San_Pan ir 12 kiti sureagavo į Liam_Vazquez už būsenos atnaujinimą
@Modis_Uranus girdi?13 taškai -
Kelių dienų zonos.
Lynn_Stafford ir 7 kiti sureagavo į Nojus_Sliuzas už būsenos atnaujinimą
Kelių dienų zonos.8 taškai -
Peikiu Amanda_Candy
Mafijos Senelis ir 6 kiti sureagavo į Amanda_Candy už temą
Labas, įrodymai iš mano pusės nėra reikalingi, viskas puikiai matyti pateiktuose todėl tik trumpai pakomentuosiu. Tai apie rengiamą eventą buvo pranešta iš anksto visų patogumui. Prasidedant eventui pasirodei jo rengimo vietoje, todėl buvai paprašytas pasišalinti, nes akivaizdu jog esi su darbo transportu ir nedirbi „Las Venturas“ mieste, todėl reikalo tau ten būti nebuvo. Paprašius pasišalinti pavažiavimas atgal du metrus nėra tas pats kas pasišalinimas. Kadangi nebuvai nusiteikęs bendradarbiauti, o dėl prasidėjusio evento nebuvo laiko žaisti su tavim kartu, tave nušoviau. Be viso to, nemanau7 taškai -
Adam_Frank ir 4 kiti sureagavo į Lelia Dipsis už temą
Pirmoje nuotraukoje, po mano komentaru apie cringe dalykus, nėra užtagintas jūsų vartotojas, tad jeigu jūs priimate žinutę sau, manau čia jau susireikšminimo reikalas. Serveryje yra daugybė visokiausių blogybių, kurios gadina žaidimą. Apie išgirdimo privalomumą kalbos nebuvo, tačiau bandymas įgelti buvo iš jūsų pusės. Manau, kad ne dabartiniams direktoriams reikėtų vertinti ar teisti buvusiųjų direktorių kadencijas, verčiau atsižvelgti į savąsias ir nekartoti klaidų. Argi netiesa? Vertėtų screenshot'ą pažiūrėti dar kartą. Jeigu nematote problemos, dėl to vartotojo, kuris buvo su5 taškai -
[0.1.8.7] Keletą pasiūlymų serveriui
Minusinis_Ateivis ir 3 kiti sureagavo į Giedrius_Hells už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Giedrius_Hells 2. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: 1. Taigi manau kad ne vienas esate buvę tokioje situacijoje. Esi alkanas, ir nori išsikviesti picerijos darbuotoją. Bet deja gal yra kokie 30% procentų kad iškvietimas bus priimtas, ir bus atvežta picą. Kalbant apie pasiūlymą yra paprastas, bet manau tikrai bus veiksmingas. Dauguma žaidėjų vykdo darbų pasiekimus,kad gautų serverio valiutos bei patirties taškų. Siūlau į reikalavimus kad pasiekimas būtų įvygdytas,pridėti tarkim: Priimti iškvietimų 55. (galbūt mažiau ar daugiau). 2. Šiuo metu dirb4 taškai -
Jack_Nixon ir 3 kiti sureagavo į Lelia Dipsis už temą
Už elgesį atitinkamai ir būsite nubaustas, tokia ir yra visos šios temos esmė O motyvas paprastas - jei esate direktorius, vertėtų pradėti elgtis kompetetingai. Minėta dešimt kartų, manau galima būtų perskaityti ir suprasti iš pirmojo karto. TIes šia vieta diskusija ir baigta, kartoju - nematau esmės toliau tuščiai diskutuoti, o savo atsakymą bei galutinį tašką padės Direktorių Prižiūrėtojas. Labos nakties.4 taškai -
John_Collins ir 3 kiti sureagavo į Lelia Dipsis už temą
Manau, jog net neverta daugiau ir komentuoti, ypač kai neesame akli, bei matome akivaizdžiai pirmoje nuotraukoje " TAVO kadencija". Mano žodžiuose - to nebuvo. Nei menkiausios užuominos apie jus ar jūsų draugus. Kaip sakiau, susireikšminimas. Vartykis nesivartęs. Abejoju ar tai ką nors pakeis, dėja, tavo žodžiai manęs nei kiek nei skaudina, nei pravirkdė. Plius, pala, taigi sakėte ne jūsų aplinka kuria tuos vartotojus, tai apie kokį kompanjoną dabar eina kalba? Diskusija iš tuščio į kiaurą, be svarių argumentų ir tiek. Nematau prasmės daugiau kažką tęsti. Bandymas kažkuo prisidengti yra j4 taškai -
@Lamelo_Ball primena tave senelyzai :DDDDDDDDD.
Jett_Jenkins ir 3 kiti sureagavo į Jayden_Barella už būsenos atnaujinimą
@Lamelo_Ball primena tave senelyzai :DDDDDDDDD.4 taškai -
Martin_Gossard užblokavo Modis_Uranus
Ignas_Eox ir 3 kiti sureagavo į Martin_Gossard už temą
Šablonai, • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Martin_Gossard • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Modis_Uranus • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : 1 24 taškai -
Peikiu Oskaras_Xtreme
Rici_Aldoo ir 3 kiti sureagavo į Rokas_Xeon už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Rokas_Xeon 2. VIP nario Vardas_Pavardė serveryje : Oskaras_Xtreme 3. Už ką yra peikiamas šis VIP narys ?: netinkamas /v naudojimas 4. Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą : https://imgur.com/a/BpzscCS4 taškai -
RDM // OPTILEX
Ezequiel_Rosenthal ir 2 kiti sureagavo į Lešavnas už temą
@Skrajojantis Olandas , @Zvonink_Man @Aprillia_Goo @Andrius_Goo galėtų grąžint cbugą nesupykčiau3 taškai -
3 taškai
-
Peikiu Amanda_Candy
Lowry_Green ir 2 kiti sureagavo į Lets_Doit už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje/forume: Lets_Doit 2. Prižiūrėtojo Vardas_Pavardė serveryje/forume: Amanda_Candy 3. Už ką yra peikiamas šis prižiūrėtojas?: Buvo eventas, nuvariu su PD mocu, pasakė pasišalinti, taip ir padariau, bet prieš tai apšaudė mane teko pasigydyti, paskui nuvažiavau ant kelio ir nuėjau AFK, nes ėjau maisto pasiimt, bet nespėjus nuo kompo nueiti kolegos pranešė, jog šaudo į mane, prisijungiau ir ji vėl į mane šaudė nors buvau ne evento vietoj, o ant kelio. 4. Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą:https://streamable.com/n7lg0t3 taškai -
Peikiu Amanda_Candy
Benito_Cartel ir 2 kiti sureagavo į Rokas už temą
Jeigu eventų prižiūrėtojai prašo pasišalinti, tokiu atveju prašau pasišalinti. Pasišalinti prašoma nebūtinai dėl to, jog jūs kažkam nepatinkate. Prižiūrėtojai rengia eventus dėl jūsų, o jūs ignoruodami jų prašymus tik apsunkinate jų darbą, nes viena akimi jie turi stebėti jus, o kita rengti eventą. Aplamai turėjai ne papeikimą rašyti, o padėkoti, jog buvai tik nušautas, o ne užblokuotas. Prižiūrėtoja nebus baudžiama. Tema rakinama.3 taškai -
3 taškai
-
James_Switch ir kitas sureagavo į Demarcus_Norwood už temą
Jeigu taip, tai manajame pranešime taipogi nepaminėtas jūsų slapyvardis, gal aš tiesiog kliedžiu? Nereikia apsimetinėti, ir pati žinai kam ir kodėl tai buvo parašyta. Ieškai lygybės? Go on, rašyk ir mano kompanionui VIP papeikimą už nesantaikos kurstymą. Iš tavęs esu girdėjęs, jog aš nesutvertas humorui, tačiau matai kaip viskas greitai keičiasi, esame apsikeitę rolėmis, bandžiau apsimeti kvailu ir net nesistengiau tau įgelti, tačiau mano humoras tau vis tiek užkliuvo. Būtent, apsimetinėti nėra verta, ko aš ir norėčiau, jog viskas būtų atvira. Juk, nereikia slėpti, jog kenkti2 taškai -
Lynn_Stafford ir kitas sureagavo į Demarcus_Norwood už temą
Eh, kaip lengva kaltinti žmogų kai viską matome tik taip kaip norime matyti. Pirmoje nuotraukoje aiškiai matosi, kaip bandote man įgelti pabrėždama „yra ir didesnių cringe dalykų serveryje“, jeigu tai buvo akcentuota ne man, kodėl man privalu tai išgirsti? Antroje nuotraukoje neįmatau nieko įžeidžiančio kas būtų akcentuota jums iš mano lūpų, ne aš ir ne mano artima aplinka tuos vartotojus kuria, o bendrai sudėjus viso to pykčio kurstytoja esate Jus, tiek pirmąsias kadencijos dienas, tiek dabar nuolatos bandote man įgelti savo draugu pagalba ir bandote provokuoti mane, nes esu degtukas. Ne2 taškai -
@Modis_Uranus acargei kary per sienas lockina ant to pacio lavono 2 kart
Rajonis_Escobar ir kitas sureagavo į Laurynas_Leigon už būsenos atnaujinimą
@Modis_Uranus acargei kary per sienas lockina ant to pacio lavono 2 kart2 taškai -
Martin_Gossard užblokavo Modis_Uranus
Nojus_Sliuzas ir kitas sureagavo į Modis_Uranus už temą
Tj pl videka imesiu netvirtinkit tik 2 videkas2 taškai -
Peikiu Amanda_Candy
Matas_Green ir kitas sureagavo į Lets_Doit už temą
Atvažiavau norėjau pasisiūlyti padėti šaudyti arba jus su kuo ten šaudėt išteisint paprašytas tavęs išvažiavau nuo evento vietos, kaip ir minėjau ne tavo reikalas ką aš LV veikiu, ėjau maisto pasiimti būdamas ant kelio ir AFK bet kur gi esu prižiūrėtoja darau ką noru šaudau ir pnš, o manęs nebaus, nes gi pareigas užimu.2 taškai -
Parduodu 211id Elegy
Tautvidas_Krisci ir kitas sureagavo į Andrius_Nike už temą
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Andrius_Nike Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transportą (pavadinimas, rida, spalva, dalys): Elegy 211id, 0 daužtumo, 800km rida. Transporto priemonė įdėta į SK. Norima kaina už transportą: 350k, kaina nederinama. Parduodamo transporto nuotraukas: Transportas sėkmingai parduotas @Tautvidas_Lietuva žaidėjui. @Amanda_Candy galite rakinti temą.2 taškai -
2 taškai
-
2 taškai
-
2 taškai
-
2 taškai
-
Parduodamos gražios komplektacijos tr. priemonės
Tony_Express ir kitas sureagavo į Gruzinas_Tortilla už temą
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Gruzinas_Tortilla. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (pavadinimas, rida, tune dėžės privalumai, spalva, bagažinės inventorius ir t.t): Informacija pateikta žemiau. Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida): Informacija pateikta žemiau. Kaina, kurią norėtumėte gauti už transporto priemonę: Visos kainos derinamos. Susisiekite žaidime arba asmenine žinute forume.2 taškai -
Nuolatinė „ADMIN“ žaidėjų atranka,
Tomas_Willsons sureagavo į Rokas už temą
Tai tokia atranka, kuri nėra terminuota ir yra skirta ieškoti aktyvių žaidėjų, kurie nori prisidėti prie serverio administravimo. Daugiau informacijos apie „ADMIN“ žaidėjus galima rasti čia. Anketos šablonas, Norint kandidatuoti į „ADMIN“ žaidėjo pareigas užpildykite žemiau esantį anketos šabloną. Užpildžius pateikite savo kandidatūrą šios temos atsakymuose (atsakymus matys tik serverio administracija). Jūsų Vardas_Pavarde serveryje: Kuo užsiimate gyvenime (mokotės, studijuojate, dirbate)?: Ar esate susipažinęs su serverio taisyklėmis (čia)?: Nuo kada esate mūsų serverio ža1 taškas -
[DP] Firmų nuostatos
Saras_Tema sureagavo į Hitautas už temą
„RED COUNTY“ MIESTELIAI Šiuose miesteliuose vyksta GreenSide projekto veiksmas, už didžiąją dalį nusikaltimų žaidėjai yra dažniausiai baudžiami „Red County“ miesteliuose ir jų teritorijoje, šių ribos yra pažymėtos tamsiai mėlyna spalva. DARBAI SU VADOVO PAKVIETIMU TEISĖSAUGOS DARBAI Policininkai. NEUTRALŪS DARBAI Medikai. Taksistai. Mechanikai. Pervežėjai. TEISĖSAUGOS OPERACIJOS POLICININKŲ OPERACIJOS Reidas - policijos departamento pareigūnai strategiškai pasiskirstę svarbiausiose „Red County” miestelių vietose, past1 taškas -
Prisistato Lucas_Patriot
Ignas_Eox sureagavo į Lucas_Patriot už temą
• Jūsų Vardas_Pavarde žaidime: Lucas_Patriot. • Jūsų tikrasis vardas: Lukas. • Jūsų amžius: 21. • Laisva vieta išsireiškimui (galite rašyti kokia muzika jums patinka, kokie jūsų hobiai, charakteris, kokius augintinius auginat ir panašiai): Žaidžiau čia prieš tris, keturis metus. Nuo to laiko daug kas pasikeitė, įskaitant mane. Atnaujinu savo prisistatymą, nes nenoriu, kad tarp populiariausiųjų trūnytų senas 17-mečio tekstas. Esu darboholikas, nemoku multitaskinti, studijuoju universitete savo mylimą profesiją ir siekiu karjeros. Nepaisant to, jog esu ramaus būdo, labai greitai galiu1 taškas -
Perku 100 m2 2lvl
Pronis_Kadilaks sureagavo į Setth_Collins už temą
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Edward Martinez Perkamų patalpų dydis, verslo šaka ir lygis :100m2 2lvl Siūloma kaina: iki 1.8 mln1 taškas -
Unmute Ignas_Bet
Lelia Dipsis sureagavo į Lenkas_Samp už temą
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Ignas_bet Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užtildė: Lelia_dipsi Už ką buvote užtildytas: Realiai free mute ji realiai nezinojo už ka mutina tiesiog pamatė šausiu mute ir viskas taprasme taip nevyksta dalykai. Visų pirma ar aš jai tai rašiau, antra ar jai kažkas kažka sakė, kad mane užmutintu ar kažkas skundėsi. NIekas nieko nesakė jai ji paemė užmutino (-_-)// Vaizdinė medžiaga, kuri įrodo jūsų nekaltumą: https://imgur.com/a/uu5Q3Fa1 taškas -
1 taškas
-
@Ignas_Eox aciu jum uz jusu rupesti
Nojus_Sliuzas sureagavo į Domis_Hyper už būsenos atnaujinimą
@Ignas_Eox aciu jum uz jusu rupesti1 taškas -
Unban Modis_Uranus
Nojus_Sliuzas sureagavo į Modis_Uranus už temą
Šablonas, • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Modis_Uranus • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo: Martin_Gossard • Už ką buvote užblokuotas?: Čytinimas • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo: https://imgur.com/cTknlOw • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį: https://imgur.com/XX2uiXn1 taškas -
[0.1.8.7] Keletą pasiūlymų serveriui
Paulius_Burrito sureagavo į Giedrius_Hells už temą
Taip, tame pasiūlyme yra spragų, bet jeigu tokios situacijos įvyktų,manau galima būtų užblokuoti už apgaudinėjimus. Tačiau nemanau kad tai bus didelė problemą, nes šiuo metu asmeniškai man,neteko būti tokiose situacijose. O banko funkcijų manau šiek tiek klysti. Pats esu peržiūrėjas daug pasiūlymų, esu matęs kad kai kas yra siūlę įdėją (kalbu apie pavedimų istorijas). Ir visi komentaruose palaikė šią įdėją. Tikrai nerašyk man kad pavogiau įdėją. Aš tiesiog šiek tiek ją "patobulinau", kad galima matyti sumokėtas baudas, nupirktą nekilnojamąjį turtą (viršuje papildžiau įdėją). Labai dėkoju1 taškas -
Malonu @Gruzinas_Tortilla
Beniux_Subas sureagavo į Nedaz Nedaz už būsenos atnaujinimą
Malonu @Gruzinas_Tortilla1 taškas -
1 taškas
-
[0.1.8.7]Įlipimas į užrakintą nuosavą tr. pr.
Donny_Bravo sureagavo į Pronis_Kadilaks už temą
Serverio pasiūlymų skilties anketa: – Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Pronis_Kadilaks – Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Nėra labai kur čia išsiplėst, tiesiog siūlau padaryt galimybe įlipti į užrakintą nuosavą mašiną be jos rakinėjimo. Teiginys, jog ši sistema yra kituose serveriuose ir čia nebus taikoma, kadangi norima išlaikyti "originalumą" čia yra ligus nuliui, kadangi ši sistema yra tiesiog QoL(quality of life) tipo. Manau tokios smulkios idėjos/lengvi klaidų pataisymai turėtų būti įgyvendinami kas savaitę ar dvi, kadangi netikiu, kad parašyti tam kodą užtruktu daugiau nei 20 minuči1 taškas -
Slaptažodžio pakeitimas
Giedrius_Hells sureagavo į Jack_Marzo už temą
Labas, gali naudotis susigrąžinimais, jeigu to reikia arba prisijungus į serverį su komanda /saugumas pasikeisti slaptažodį ir užsidėti papildomo saugumo (slaptą klausimą). Prašom!1 taškas -
1 taškas
-
1 taškas
-
Ernis_Pokemon užblokavo Tomcikas_Pineapple
Don_Borito sureagavo į Ernis Pokemon už temą
ablonai, • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Ernis_Pokemon • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Tomcikas_Pineapple • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://streamable.com/u4lrtz https://streamable.com/31tycv https://streamable.com/vh8kiv https://streamable.com/md3j0r https://streamable.com/bqor1p1 taškas -
1 taškas
-
1 taškas
-
Peikiu Demarcus_Norwood
Lynn_Stafford sureagavo į Demarcus_Norwood už temą
Ačiū už pirmąjį bereikšmį papeikimą, manau galėtum išdėstyti detaliau mano piktnaudžiavimą? Ir jeigu teigi, jog tai buvo „kick“, kodėl vis gi pasirinkai direktorių skiltį, o ne administratoriaus? Taipogi, Aisti, aš tave matau pirmąjį kartą.1 taškas -
Vakarykštis veixmas
Bob_Winters sureagavo į Nerioske_Gamer už būsenos atnaujinimą
Vakarykštis veixmas1 taškas -
1 taškas
-
„Greenside“ Šv. Kalėdos 2019 ir Naujieji Metai 2020!
Jack_Johnson sureagavo į Povis_Sampx už temą
Nusivyliau šių metų Eventu :(((1 taškas