Jump to content
Naujokų metas! ×
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2020.05.05 visose vietose

1. Hitautas

@Ernis Pokemon @Denis Xander

@Ernis Pokemon @Denis Xander
    12 taškai
  2. bulka ❤️ oj kiek vargau prie sito gifooo...
    12 taškai
  3. Labas vakaras, Jau ne pirmą savaitę vyksta šaltasis karas tarp šių žaidėjų, nepasitenkinimas medikų direktoriumi yra viena iš priežasčių kurios privedė prie esamos situacijos, šį kartą negaliu to praleisti kaip žodinį įspėjimą. Po vieno iš pokalbių tikėjausi jog buvau suprastas ir panašių situacijų ateityje neteks sulaukti, tačiau kaip suprantu mano pastabos nebuvo pakankamai aiškios, kas privedė prie šios temos turinio. Noriu priminti jog kiekvienas serverio direktorius ir pavaduotojas privalo būti pavyzdys serverio žaidėjams, tokių bendravimo tipų ar išsireiškimų iš savo vadovų komandos
    10 taškai
  4. Nerioske_Gamer

8 taškai
  5. DIREKTORIŲ IR JŲ PAVADUOTOJŲ PEIKIMO ŠABLONAS, • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Lelia_Dipsis • Vadovo Vardas_Pavardė serveryje: Demarcus_Norwood • Kokiai firmai šis vadovas atstovauja?: Medikų firmos „GHMC“ vadovas • Už ką šis vadovas yra peikiamas?: Negalvojau, jog teks rašyti šį papeikimą, bet manau, jog jeigu direktorius nėra susipažinęs arba susipažinęs su Vadovų kodeksu nepakankamai, kitos išeities nebelieka. Vadovų kodeksas nurodo, jog kiekvienas firmos vadovas privalo elgtis pavyzdingai, tačiau kiek tenka susidurti su šiuo direktoriumi, iš jo kas kart plūsta neapykantos kurs
    6 taškai
  6. Sangio_Ktona

5 taškai
  7. Sangio_Ktona

3 taškai
  8. Tony_Express

Gražaus klausimo

Gražaus klausimo
    3 taškai
  9. Jeigu taip, tai manajame pranešime taipogi nepaminėtas jūsų slapyvardis, gal aš tiesiog kliedžiu? Nereikia apsimetinėti, ir pati žinai kam ir kodėl tai buvo parašyta. Ieškai lygybės? Go on, rašyk ir mano kompanionui VIP papeikimą už nesantaikos kurstymą. Iš tavęs esu girdėjęs, jog aš nesutvertas humorui, tačiau matai kaip viskas greitai keičiasi, esame apsikeitę rolėmis, bandžiau apsimeti kvailu ir net nesistengiau tau įgelti, tačiau mano humoras tau vis tiek užkliuvo. Būtent, apsimetinėti nėra verta, ko aš ir norėčiau, jog viskas būtų atvira. Juk, nereikia slėpti, jog kenkti
    3 taškai
  10. Eh, kaip lengva kaltinti žmogų kai viską matome tik taip kaip norime matyti. Pirmoje nuotraukoje aiškiai matosi, kaip bandote man įgelti pabrėždama „yra ir didesnių cringe dalykų serveryje“, jeigu tai buvo akcentuota ne man, kodėl man privalu tai išgirsti? Antroje nuotraukoje neįmatau nieko įžeidžiančio kas būtų akcentuota jums iš mano lūpų, ne aš ir ne mano artima aplinka tuos vartotojus kuria, o bendrai sudėjus viso to pykčio kurstytoja esate Jus, tiek pirmąsias kadencijos dienas, tiek dabar nuolatos bandote man įgelti savo draugu pagalba ir bandote provokuoti mane, nes esu degtukas. Ne
    3 taškai
  11. Šablonai, • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Martin_Gossard • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Modis_Uranus • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : 1 2
    3 taškai
  12. Lemon_Madeit

2 taškai
  13. Pronis_Kadilaks

2 taškai
  14. Sangio_Ktona

cia tox mood

cia tox mood
    2 taškai
  15. 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Mafijos_Senelis. 2. Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje: Full_Energy. 3. Už ką žaidėjas buvo užblokuotas?: Piktnaudžiavimas administratoriaus privilegijomis. 4. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: https://imgur.com/a/m8eJI74
    2 taškai
  16. Sangio_Ktona

2 taškai
  17. Denis_Xander

2 taškai
  18. Niekas nesivarto ir niekuo nesidengia, persiskaityk dar kartą juk parašiau, jeigu įsižeidei - gali bausti mane. Tačiau tu pati sau prieštarauji ir teigi, kad tavęs tai neįskaudino ir nepravirkdė, todėl, koks motyvas visą tą balaganą kelti, iš keršto, principų? Tuo manau diskusiją ir uždarom, dar kartą atsiprašau, kad sugadinau jūsų vakarą (nors jūsų tai ir neįžeidė).
    2 taškai
  19. Liam_Vazquez

@Modis_Uranus girdi?

@Modis_Uranus girdi?
    2 taškai
  20. • Jūsų Vardas_Pavarde žaidime: Lelia_Dipsis• Jūsų tikrasis vardas: Deimantė ( antras vardas, kuriuo mieliau prisistatau žaidime ) • Jūsų amžius: 19 metų• Laisva vieta išsireiškimui (galite rašyti kokia muzika jums patinka, kokie jūsų hobiai, charakteris, kokius augintinius auginat ir panašiai): Taigi, sveiki. Šį kartą nusprendžiau visiškai nuo nulio parašyti savo prisistatymą, kad bent jau keletas žmonių galėtų susidaryti mano charakteristinį portretą. Kalbant apie mano charakterio bruožus, esu komunikabili, lengvai randu bendrą kalbą su "įvairaus plauko" žmonėmis. Stengiuosi išvengti konflik
    1 taškas
  21. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Roki_Reider Kokios rūšies produkciją norite mainyti: mano maista Kokios produkcijos norėtumėte gauti: i jusu energija Nuotrauka su verslo informacija: Papildoma informacija (jei nereikia - galite šio punkto nekopijuoti): susisiekimas visur kur tik imanomas
    1 taškas
  22. Anketos šablonas užtildžius žaidėją: Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Ernis_Pokemon Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Zita_Taxi Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Įžeidinėjimai Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: https://imgur.com/a/h9uCyJ2 Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina): https://imgur.com/a/h9uCyJ2
    1 taškas
  23. Anketos šablonas užtildžius žaidėją: Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Lelia_Dipsis Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Antonijus_Alvarezas Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Įžeidinėjimai Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: https://prnt.sc/sbi2j2 Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina): https://imgur.com/a/OPTuZZZ
    1 taškas
  24. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Sendis_Mendis Kokios modifikacijos ieškote: taikinuko bet kokio, kad gerai butu Nuotraukos, vaizdo įrašai (nebūtina): Kita (nebūtina):
    1 taškas
  25. Jūs tikiuosi suprantat, kad san andrease NĖRA šukuosenų nei vienam skinui, išskyrus CJ skiną, o jų pritaikyti ped skin'ams taip paprastai neitų, nes dauguma šukuosenų viso labo tik tekstūros. Vsio, tokia kalba, nereikia jokių čia "paįvairintų žaidimą", tai neįmanoma ir nepraktiška. Peace PRIEŠ
    1 taškas
  26. Šablonai, • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Martin_Gossard • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Alfonsas_Pydoras • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Blogas V_P • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://imgur.com/a/UbvkB79
    1 taškas
  27. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Giedrius_Hells 2. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: 1. Taigi manau kad ne vienas esate buvę tokioje situacijoje. Esi alkanas, ir nori išsikviesti picerijos darbuotoją. Bet deja gal yra kokie 30% procentų kad iškvietimas bus priimtas, ir bus atvežta picą. Kalbant apie pasiūlymą yra paprastas, bet manau tikrai bus veiksmingas. Dauguma žaidėjų vykdo darbų pasiekimus,kad gautų serverio valiutos bei patirties taškų. Siūlau į reikalavimus kad pasiekimas būtų įvygdytas,pridėti tarkim: Priimti iškvietimų 55. (galbūt mažiau ar daugiau). 2. Šiuo metu dirb
    1 taškas
  28. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Gintas_Audi Kokios modifikacijos ieškote: DGL kad būtu kaip glock su ilga apkaba Nuotraukos, vaizdo įrašai (nebūtina): † Kita (nebūtina): su manim susisiek žaidime arba forume
    1 taškas
  29. http:// as pasimatyme su @Lelia Dipsis
    1 taškas
  30. Domis_Hyper

http:// @Matas_Halaks kieti mes

http:// @Matas_Halaks kieti mes
    1 taškas
  31. sweiki, serveryje free dalybos, duoda ban uz relog as gavau tdl nebusiu sampe 3d, tai perleidziu savo pareigas domis_hyper, priziurek vipus, geru sv. kaledu ir naujuju metu !
    1 taškas
  32. Liam_Vazquez

1 taškas
  33. papeikimas juokingesnis uz tuos jusu memus
    1 taškas
  34. Lemon_Madeit

@Lelia Dipsis

@Lelia Dipsis
    1 taškas
  35. Už elgesį atitinkamai ir būsite nubaustas, tokia ir yra visos šios temos esmė O motyvas paprastas - jei esate direktorius, vertėtų pradėti elgtis kompetetingai. Minėta dešimt kartų, manau galima būtų perskaityti ir suprasti iš pirmojo karto. TIes šia vieta diskusija ir baigta, kartoju - nematau esmės toliau tuščiai diskutuoti, o savo atsakymą bei galutinį tašką padės Direktorių Prižiūrėtojas. Labos nakties.
    1 taškas
  36. Manau, jog net neverta daugiau ir komentuoti, ypač kai neesame akli, bei matome akivaizdžiai pirmoje nuotraukoje " TAVO kadencija". Mano žodžiuose - to nebuvo. Nei menkiausios užuominos apie jus ar jūsų draugus. Kaip sakiau, susireikšminimas. Vartykis nesivartęs. Abejoju ar tai ką nors pakeis, dėja, tavo žodžiai manęs nei kiek nei skaudina, nei pravirkdė. Plius, pala, taigi sakėte ne jūsų aplinka kuria tuos vartotojus, tai apie kokį kompanjoną dabar eina kalba? Diskusija iš tuščio į kiaurą, be svarių argumentų ir tiek. Nematau prasmės daugiau kažką tęsti. Bandymas kažkuo prisidengti yra j
    1 taškas
  37. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Yoshy_Ami Kokios modifikacijos ieškote: Sveikas, pasinaudosiu galimybe ir aš. Noriu visų ginklų paketo. Noriu, jog jie būtų tokie patys, kai ir originalūs GTA SA ginklai, tačiau su tokiais kaip ir raižytais skinais (Na kažkas panašaus į tai, ką pateikiau nuotraukų eilutėje). Tie, kurie bent kažkiek pakeisti, nesiūlyk, veltui gaiši laiką. Noriu bent jau kelis variantus pamatyti. Nuotraukos, vaizdo įrašai (nebūtina): Kita (nebūtina): Kaip ir viską pasakiau. Jeigu bus klausimų - AŽ.
    1 taškas
  38. Liam_Vazquez

1 taškas
  39. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Black_Hand Kokios modifikacijos ieškote: Ginklų - Deagle, jog atrodytų kaip "Glock-18", gali būt atrodantis orginalios spalvos arba viršus spalvotas, būtų gerai jeigu kelis pavyzdžius gaučiau. Nuotraukos, vaizdo įrašai (nebūtina): Kita (nebūtina):
    1 taškas
  40. Liam_Vazquez

1 taškas
  41. Atrankos apibendrinimas, Situacija tokia, kad aktyvumas tarp komandos narių ženkliai krito dėl asmeninių problemų, tad teko pasukti gerai galva ir laužyti standartus, galbūt kiek perdėtai rizikuoti, kad atgauti ta tuos aktyvumo skaičiuos kuriuos turėjome. Anketų sulaukėme įvairių nuo kokybiškų iki užpildymo ant "prikolo". Noriu priminti, kad kitam kartui toks pildymas bus traktuojamas kaip bereikšmis pranešimas, tad kitam kartui rimtai pagalvokite ar tikrai verta tai daryti. Grįžtant prie atrankos šiam kartui sulaužėme turbūt net mažiausius standartus kai kuriems atrankos laureatams. Neturime
    1 taškas
  42. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Lemon_Madeit • Jūsų tikrasis vardas: Arminas • Jūsų amžius: 20 • Iš kokio miesto esate?: Šiauliai, Londonas. • Kokie jūsų charakterio bruožai?: Jeigu norit sužinot daugiau- pabendraukit, o čia jums kabliukas ką rasit. Esu linksmas, labai užsispyres, stengiosi būti punktualus, visad atrandu laiko ištiesiant pagalbos ranką, turiu polinkį į pokyčius, nesilygiuoju į kitus, turiu gerą intuiciją kuri kolkas dar nepavedė, nebijau kritikos bei pats nebijau jos pažerti kitam. Mano nuomone vienas iš blogesnių mano bruožų tai, kad pasižymiu narciziniu charakteriu. I
    1 taškas
  43. [#12] random tematika by @Demarcus_Norwood
    1 taškas
  44. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją:Minde_Marshell Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą:Justas_Fake Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas:Flood Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą:https://imgur.com/a/FCAJRmh Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):https://imgur.com/a/FCAJRmh
    1 taškas
  45. Rinkimų apžvalga, Labai džiaugiuosi jog nuspręndžiau nerizikuoti ir pratęsti rinkimus. Noriu priminti jog į pareigas ieškau žmonių kurie sugebėtų išlaikyti pagreitį ir neskubėtų jų siekti tik iš idėjos ar atsiradusio papildomo laiko metu - man to nereikia, į vadovo virtuvę noriu siųsti tik tuos kurie ištiesų siekia pareigų jog atnešti naudos ir tikrai žino jog jų neapleis prabėgus mėnesiui ar pasibaigus karantinui. Taip pat nepamirškime jog policijos departamentui didžiulio bagažo idėjų nereikia, būtent dėl to šio punkto ir neradote - ieškau vadovo kuris turi tvirtą žodį, gali atsakingi prižiū
    1 taškas
  46. So... po mano paskutinės uždarytos gaujos, praėjo ~10 mėn., o prieš uždarant gaują, tuometiniam GP buvo siūlytos kelios idėjos bei galimybės, kaip būtų galimą pagyvinti bei suteikti naujų spalvų, pačioms gaujoms, ko pasekoje buvo įgyvendinta tik viena, kas šiai dienai, mano dėka gaujos gali pasipelnyti, tai "Gaujų finansavimas". Neeext, sekančiam GP, taipogi buvo siūlytos tos pačios idėjos, tik šiek tiek papildytos, ko šio veikėjo pasekoje - nieko nebuvo įgyvendinta. Link kur krypstu? Esmė tame, jog per 10 mėn., nebuvo nieko daroma, ties gaujų sritimi, kas galbūt ir privedė prie šios temos ats
    1 taškas
  47. Kažkada seniai seniai, buvo dideli geri veiksmai. Bet tai dažniausiai privesdavo prie chaoso ir šiokios tokios betvarkės, nes gaujos norėdamos pasirodyti viena už kitą geresnėmis miestelius paversdavo dm zona. Tai ir privedė prie nuostatų kurios dabar gaujas varžo kaip sakykim kokį darbą. Tas nuostatas galėtų mano manymu laisvai išimti jeigu lyderiai suvaldytų savo gaujinius ir gaujoj būtų tvarka, bet tai yra tikrai labai mažai tikėtina. Kalbant apie pačius veiksmus dabar, tai mano nuomone serveryje trūksta senų GW ir BRAWL kurie būdavo kuomet gyvuodavo dvi gaujos Nortenos ir Surenos. Su šia n
    1 taškas
  48. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Gruzinas_Tortilla. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (pavadinimas, rida, tune dėžės privalumai, spalva, bagažinės inventorius ir t.t): Informacija pateikta žemiau. Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida): Informacija pateikta žemiau. Kaina, kurią norėtumėte gauti už transporto priemonę: Visos kainos derinamos. Susisiekite žaidime arba asmenine žinute forume.
    1 taškas
  49. Šios temos turinys buvo publikuotas senai, tad juose galite aptikti failus, kurie su laiku buvo uždrausti ( fps unlock, smooth cam, first person ir kt. ), nes vienaip ar kitaip suteikdavo pranašumą prieš kitus žaidėjus. Jeigu vis dėlto susidomėjote ir nusprendėte atsisiųsti šį modifikacijų paketą, peržvelgkite visus jame esančius failus ir įsitikinkite, kad tarp jų nėra neleistinų. Pastaruosius nedelsiant ištrinkite. Jeigu tuo nepasirūpinsite, galite sulaukti griežtos bausmės – užblokavimo dėl neleistinų modifikacijų naudojimo. - Globalus forumo moderatorius Gruzinas_Tortilla bei buvęs tv
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2025 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.