Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Analizė į "ADMIN" žaidėjo pareigas 12.16 - 12.22 ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2022.01.08 visose vietose

1. Jūsų Vardas_Pavardė: Safari_Mesh Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos: „Green Hall Police Station“ Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose: 45 dienos. Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą: Ką be darytume tiek aš tiek mano pavaduotojas visalaik netinka taip pat bandai įnešti kažka naujo į pačia firmą, bet niekas to nevertina ar net nebando pabandyti pasinaudoti sistemomis ir tas labiausiai atima motyvacija kažka daryti, kad pagerinti policijos darbą. Būnant direktoriumi ir Tedžiui pavaduotoju pasitarus, ir sudėjus visus pliusus, ir minusus supratome, kad kai
    17 taškai
  2. Serverio pasiūlymų skilties anketa: 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Busting_Out 2. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Manau kiekvienas norėjome sužinoti ar tam tikras draugas yra prisijungęs į serverį, tad reikėdavo nuobodžiai scrollint per daugelį žaidėjų "TAB" lentelėje arba rašyti bereikšmes žinutes su tašku, kaip "/sms busting .", kad pažiūrėti ar žaidėjas prisijungęs. Kad išspręsti šią problemą, siūlau įdėti į žaidimą draugų lentelę/sistemą. Manau ji gerai prisitaikytų prie "/telefonas" komandos, nes galima sukurti kiekvienam žaidėjui individualų tel. numerį (ar kažką panašaus), k
    16 taškai
  3. Mantas

9 taškai
  4. Labas, Faustai. 2 papeikimai vienam direktoriui per 1 parą, turbūt pagerinau projekto rekordą. Šiomis dienomis pradėjai rašyti, kaip išeisi iš firmos, matėsi koks buvai čia nepatenkintas per tas dienas (taksistai gali patvirtinti), bet sakei negali išeiti, nes nepasibaigęs kontraktas ir nenori patekti į gėdos stulpą. Parašiau, kad parašyk man privačiai /sms ir išmesiu tave, jei pageidauji, bet pradėjai išsidirbinėti sakydamas, kad galiu mesti ir tau nėra skirtumo, pakartojau tau, bet toliau tęsei savo išsidirbinėjimus. Tad sakyčiau tiek tavo noru, tiek su priežastimi buvai išmestas iš mūsų fir
    5 taškai
  5. Rokas_Pobga

pavarom meiles

pavarom meiles
    5 taškai
  6. Ezequiel_Roshantel

biski ramumos ausikem

biski ramumos ausikem
    4 taškai
  7. Rokas_Pobga

laba vakara

laba vakara
    3 taškai
  8. Blue_Face

Peikiu Blue_Face

Sveikas, gavai kick, nes keletas žaidėju skundėsi kad stovi AFK ant posūkio Las Venturas rate ir per tave vos nesprogsta mašinos, manau visi žino kad daug kas ten kelia rida, ir ypač šiuo metu kai serveryje yra padaryta "Stage" sistema, ten visi važinėja dideliais greičiais, ir nėra lengva jiems išsukti posūkius, tarp kitko kaip jau dauguma žino, kad važiuojant su Stage, dažnai pradeda tampyti transportą į šonus ir toje vietoje kur tu stovėjai. https://imgur.com/a/eOoxdS2
    3 taškai
  9. @Safari_Mesh cia jeigu ka pavyzdys kaip eilinis pd turi judet
    3 taškai
  10. @Blue_Face @Florencijos_Zvejys @James_Morello Visam kaimui arbatos užvirt
    2 taškai
  11. Rokas

Peikiu Blue_Face

Administratorius nebus baudžiamas. Tema rakinama.
    2 taškai
  12. Žaidėjas užblokuotas nebus. Tema rakinama.
    2 taškai
  13. ŠABLONAS: 1. Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas?: Čytinimas 2. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: https://streamable.com/9dt4dh
    2 taškai
  14. Labas, pateiksiu kelis aspektus dėl kurių atsitiko kažkas panašaus; 1. Esi ne kartą pagautas už nelegalias modifikacijas ar bent įtartas, įrodymuose nematau tavo pateiktos ping lentelės ar mano lentelės, ištrauktas dublis iš kurio spręsti nieko neįmanoma, 2. Ne į temą, bet nuo 2019 metų su savo broliu pravarde „Vovermenas“ laikot kažkokį kvailą pyktį ant manęs, todėl linkiu tiesiog nustoti lieti ašaras dėl paprasčiausių palaginimų ar kažko, iš mano perspektyvos šių automobilių net neliečiau ir nežinau ką tau parodė, bet nelegalių modifikacijų nesu turėjęs ir neturėsiu. 3. Į papildomus pr
    2 taškai
  15. ANKETOS ŠABLONAS, 1. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms:https://imgur.com/a/mFzkkxR 2. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas:https://imgur.com/a/nwMvg8n
    2 taškai
  16. - ŠABLONAS - 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Dwayne_Jahseh 2. Automobilio pavadinimas (surasiu pats kokybiškiausia modelį) arba jūsų nuoroda į norimą automobilį: Parašysiu į AŽ. 3. Pageidaujamos paslaugos: Angel Eyes, Žibintų tamsinimas, Numerių pakeitimas, Lipdukų uždėjimas, Automobilio žeminimas. 4. Ar perskaitėte taisykles ir pasižadate sumokėti už atliktas paslaugas?: Taip. 5. Jūsų papildomas komentaras (nebūtina): Platesnę informaciją parašysiu į AŽ.
    2 taškai
  17. 1. Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas?: relog 2. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: Arnas Sargas Edvis_Zeba
    2 taškai
  18. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Volkswagen_Golf 2. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Mano idėja būtų tokia, kad padaryti /pdk lentelę, nes dabar reikia spėlioti, kuris paskutinis užsakymas, kiek jų yra, nes visus pdk rodo tik pačioje bazėje. Dar būtų gerai parašyti, kuris /pdk yra paimtas (skaičius), kad nereikėtų į /r rašyti numerio pdk užsakymo. 3. Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Dėl paprastesnio ir patogesnio darbo. 4. Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu – galite nekopijuoti šio punkt
    1 taškas
  19. ANKETOS ŠABLONAS, 1. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms:https://imgur.com/a/zlnnhOY 2. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas: https://imgur.com/a/zsxn8Ix
    1 taškas
  20. 1. Už ką žaidėjas turėtų būti užtildytas?: keiksmažodžius 2. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: https://imgur.com/a/Z3yMWfI
    1 taškas
  21. Kevin_Yang

beleka

beleka
    1 taškas
  22. Ugnius_Dead

Peikiu Blue_Face

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje/forume: Ugnius_Dead 2. „ADMIN“ žaidėjo Vardas_Pavardė serveryje/forume: Blue_Face 3. Už ką yra peikiamas šis „ADMIN“ žaidėjas?: Mane iškickino už nieką, nuotraukoje matos kaip stoviu kelkraštį 4. Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą: Čia
    1 taškas
  23. Kad ir kaip tu čia bandai mazintis, bet noriu gauti video iš tavo perspektyvos, nes sakei visados filmuoji tai noriu gauti video. Sėkmės Visu pirmą čia yra PD dalykas ir turi turėti įrodymus kaip mane pasiimei iš BB baro bazės ir čia nėra tavo žingsnis ir tu pirvalėjai pasidaryti įrodymus, kad mane pasiimei.
    1 taškas
  24. Matucha_Boss

Servo Dievas @Weed_Escobar

Servo Dievas @Weed_Escobar
    1 taškas
  25. ANKETOS ŠABLONAS, 1. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: 2. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas:
    1 taškas
  26. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Faustis_Faustas • Vadovo Vardas_Pavardė serveryje: Jessy_Corres • Kokiai firmai šis vadovas atstovauja?: taxi • Už ką šis vadovas yra peikiamas? Šis vadovas nėra tinkamas direktorius, nes mane be jokios priežasties išmetė iš darbo, bent supraščiau kad duotų įspėjimų bet šis pilietis išmetė iš darbo neįspėjant, ir įspėjimų nedavęs. įrodymai: https://imgur.com/a/As0e82b
    1 taškas
  27. Ne kartą mėginote ir vis dar mėginate provokuoti žaidėjus: juos trankote, įžeidinėjate ir panašūs dalykai. Puikiai viską suprantate pats. Visose situacijose vaidine auką ir pateikiate įrodymus išprovokuoto žmogaus. Vadovas turi rodyti pavyzdį kitiems žaidėjams ir likti nuošalyje bei šaltų nervų, kai jį bandoma išprovokuoti ar kitaip jam pakenkti. Geriausias situacijos sprendimas yra ignoravimas kito žmogaus, kuris jums bando pakenkti. Tad išimties nėra ir čia, jog reikėjo tiesiog ignoruoti. Kaip matome, visi išsišokimai ir rodymai savo nekompetencijos, veda ne prie geriausių vaisių. Patei
    1 taškas
  28. ŠABLONAS: 1. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: 2. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas:
    1 taškas
  29. Nebūtinai turi rašyti naudodamasis /sms sistemą susisiekti dėl norimo išmetimo, tiesiog pasiūliau, kad turėtume privatų pokalbį tarpusavyje ir darbuotojams nebūtų trukdoma racijoje su tokiomis šnekomis. Paprašęs racijoje irgi galiu išmesti tave.
    1 taškas
  30. Blue_Face

1 taškas
  31. ANKETOS ŠABLONAS, 1. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms:https://imgur.com/a/KdQybkv 2. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas:https://imgur.com/a/L2x5sKA
    1 taškas
  32. Thai_Gregor

1 taškas
  33. Žaidėjas užblokuotas. Tema rakinama.
    1 taškas
  34. ŠABLONAS: 1. Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas?: Cheatinimas (Jacpack įsitraukė) 2. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: https://streamable.com/6uk2jb
    1 taškas
  35. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Hikaro_Masati 2. Automobilio pavadinimas (surasiu pats kokybiškiausia modelį) arba jūsų nuoroda į norimą automobilį: Ambulance automobilis 3. Pageidaujamos paslaugos: Kažkas panašaus į šita. 4. Ar perskaitėte taisykles ir pasižadate sumokėti už atliktas paslaugas?: Taip 5. Jūsų papildomas komentaras (nebūtina): Ačiū.
    1 taškas
  36. Sveikas, Whytune. Nuotraukoje matosi, kokia maža tavo transporto priemonės būklė palyginus su mano, tad galime spręsti, jog tyčia trankeisi į mano darbinį transportą ir provokavai, kol išprovokavai. Gaila, bet tokių įrodymų apie aiškinamą situaciją aš neturiu, nes nefilmuoju kiekvieno karto kada į mane kažkas žaidime atsitrenkia ir ar trankosi. Bet suprantu, kad tai mano, kaip direktoriaus buvo atsakomybė išlikti šalto proto ir nebūti išprovokuotam, tad pripažįstu savo kaltę. Beje, neturėtum rašyti tokių papeikimų, kaip pats nesugebi nenusikeikti susirašinėjime kurį mato ~70 serverio žaidėjų.
    1 taškas
  37. Kevin_Yang

atsiprasau ninada nu

atsiprasau ninada nu
    1 taškas
  38. Gruzinas_Tortilla

ne prikolas

ne prikolas
    1 taškas
  39. Jūsų V_P žaidime: Adrian_Moreno Ko sieksite GS serveryje 2022 metais? Pervežėjų direktoriaus Skaičius (nuo 1 iki 150): 52
    1 taškas
  40. Anketa dalyvavimui: Jūsų V_P žaidime: Arnas_Query. Ko sieksite GS serveryje 2022 metais? Visko po biški. Skaičius (nuo 1 iki 100): 69
    1 taškas
  41. TAKSISTŲ DIREKTORIAUS RINKIMAI, RINKIMŲ APŽVALGA Po praeito direktoriaus (Arnas_Hazer), kuris savo pareigų nevertino ir į jas žiūrėjo pro pirštus, nes svarbiausia, jog gavo pasiekimą lentelėje, ko daugiau reikia? Tad po tokio direktoriaus kadencijos yra šiek tiek baimės, kad nepasikartotų tokia pat situacija. Ačiū visiems pildžiusiems. Tikėjausi kiek daugiau norinčiųjų, tačiau yra kaip yra. Visi kandidatai unikalūs, įdomios asmenybės. Kai kurių serve neteko matyti ir susidurti, tad man nauji veidai, kuriuos norisi pastebėti žaidime iš šalies ir pažinti žmogų kaip asmenybę serveryje. Žem
    1 taškas
  42. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Adrian_Moreno Kokį iš šitų 40 prizų norėtumėte laimėti labiausiai?: Nėra skirtumo
    1 taškas
  43. Tavo norima modifikacija - čia
    1 taškas
  44. Labas, ačiū už papeikimą, nežinau ką čia bandai įrodyt, bet važiavai be šviesų, tai už tai ir buvai nubaustas. Sėkmės https://streamable.com/fw3bs3
    1 taškas
  45. 1. Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas?: relog 2. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms:
    1 taškas
  46. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Adrian Moreno Jei laimėsite, ką veiksite su vila: Gyvensiu Laisva vieta išsireikšti (pageidautina be keiksmažodžių ar įžeidinėjimų): gl
    1 taškas
  47. 1. Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas?: Relog 2. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms:
    1 taškas
  48. „Premium“ žaidėjų taisyklės, Pažeidus vieną iš apačioje išvardintų taisyklių „Premium“ žaidėjas yra baudžiamas įspėjimais. Surinkus 3 įspėjimus „Premium“ žaidėjo paslauga yra anuliuojama. Nuolat ir tyčia pažeidžiant taisykles galite gauti draudimą ateityje įsigyti „Premium“ žaidėjo paslaugą. Draudžiama naudoti /pgydytis per susišaudymus arba teisėsaugos sulaikymo operacijų metu. Bausmė pažeidus šią taisyklę: 1 įspėjimas. Draudžiama naudoti /ptaisyti per teisėsaugos sulaikymo operacijas. Bausmė pažeidus šią taisyklę: 1 įspėjimas. Draudžiama naudoti /ptp siekiant išsisukti n
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.