Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Express News ' #11

Tony_Express

Rekomenduojamas pranešimas

ORvrhra.png

Labas rytas, diena ar vakaras. Po pozityvios žaidėjų nuomonės apie praeitą laikraštį tiesiog negalėjau nerašyti daugiau, tad gero skaitymo. Turinys truputuką pasikeitė.

 

Turinys: 
1. Atspėk ir laimėk
2. Mechanikų drift eventas
3. Bendra Taksistų bei Medikų veikla
4. Žaidėjų skaičius serveryje jau matomai didėją
5. Moonbeam transportas
6. Barai ir žaidėjų nuomonė apie juos.
7. Pervežėjų atranka
8. Pagausėjusi ADMIN komanda
9. Lagaminai
10. Lygiai savaitė iki Helovyno
11. Express News konkursas
12. Reklamos (Kaina €10.000)

w32zPda.png

Atspėk ir laimėk

ADMIRAL 127ID | MEGA ratai
Tekstas viename iš dydžiųjų miestų SF/LV/LS ant pastato sienos. Užrašas nėra užslėptas ir labai matomas.

G _   _ _ R   _ H _   _ _ O _ _
Go for the brown

Laimėjo @Hikaro_Masati

w32zPda.png

Mechanikų drift konkursas

2022.10.16 mechanikų Direktorius surengė konkursą serverio žaidėjams kurio prizas buvo €100.000, tačiau šio konkurso tikslas buvo suteikti veiklos mechanikų darbuotojams kas ir pasiteisino. Darbuotojai stengėsi pilnai aprūpinti dalyvius savo suteikiamomis paslaugomis. Labiausiai perkamas buvo „Nitro“ ir mano nuomone labiausiai pasižymėjęs darbuotojas buvo Laimex_Teams matėsi kaip dažnai rūpinosi, jog dalyviams nieko netruktų.
Šnekant apie patį konkursą tai tokį mačiau pirmą kartą kai vienu metu važiuoja du dalyviai ir rungtyniauja vienas prieš kitą, kuris geriau sugeba slydinėti.

Mechanikų tema apie renginius

w32zPda.png

Bendra veikla

Seniai matytos darbų veiklos vėl suteikia viltis darbuotojams paįvairinti darbo rūtiną. Šį kartą tai padarė Taksi bei Medikų valdžios atstovai. Tikiuosi nesustosit daryti tai ką darote ir suteiksite darbuotojams daugiau motyvacijos bei pasirūpinsite, jog šie nenuobodžiautų. O kokia veikla tai buvo valdžios atstovai atsakys Jums patys.

Taksi

[ŽurnalistasLabas vakaras, su Jumis sveikinasi Express News redakicja. Noriu pakalbinti apie neseniai vykusią veiklą. Kodel nusprendėte daryti bendrą veiklą, o ne atskirą taksistų bei kas kuriam pasiulė daryti bendrai?
[AtsakovėLabas vakaras, gavosi taip, kad medikų direktorius pasiūlė padaryti bendrą veiklą, man tai atrodė puiki idėja. Taip ir nusprendėme padaryti veikla kartu.
[ŽurnalistasKaip iš Jūsų pusės atrodė veikla ar viskas praėjo sklandžiai ir ar žaidėjai liko patenkinti?
[AtsakovėVeikla pavyko sėkmingai, nesklandumu nebuvo ir manau kad žaidėjams, tai buvo kitoks vakaras žaidime nei įprastai.
[ŽurnalistasTikiu, jog tai buvo kitoks vakaras nei įprastai, kadangi veiklų darbuose ilgai nematėme, pagaliau kas nors pasiimė iniciatyvos. Ar tai buvo Jūsų pirma oficiali veikla su darbuotojais?
[AtsakovėTaip, tai buvo pirma oficiali veikla su darbuotojais.
[ŽurnalistasAr planuose turite daugiau numatytų veiklų darbuotojams ne tik su kitais darbais?
[AtsakovėŽinoma, ateityje tikrai dar nusimato veiklų ne tik su kitomis firmomis, bet tik mūsų firmos veikla.
[ŽurnalistasSupratau. Ačiū už pasidalintą informaciją tiek ir norėjau šiam kartui, tikiuosi veiklos bus dažnesnės, darbuotojų rūtinai paįvairinti. Iki.
[AtsakovėAčiū. Gero vakaro

Medikai

[Žurnalistas]Laba diena, su Jumis sveikinasi Express News redakcija. Noriu truputi pakalbinti apie buvusią veiklą kartu su taksistais. Kaip nusprendėte daryti bendrą veiklą, o ne atskira tiesiog medikų?
[AtsakovasSveikas Valentinai, kadangi noriu prisiminti senus gerus laikus, kai firmos kartu darydavo smagias veiklas, daug visokių žaidimų, event'ų ar panašiai, norėjau nuo seno padaryti veiklą. Kodėl būtent su taksistais klausiate jūs? Manau, jog noriu susibendrauti su kitos firmos darbuotojais bei kartu smagiai praleisti laiką. Mano manymu tai yra pagrindinis dalykas ką norėjau padaryti.
[ŽurnalistasDžiugu matyti, kad bandot susibendraut su kitom firmom, būtent įmant tokiais veiksmais. O kaip pati veikla praėjo ar sklandžiai ir ar visi liko patenkinti?
[AtsakovasPati veikla praėjo labai sklandžiai, jokių trikdžių nebuvo, visi buvo patenkinti ir praleistu laiku veikloje ir premijomis po jos. Smagu matyti tokį darbuotojų susidomėjimą veikla, o tai prieš ją rengiant visi labai prašė, atsižvelgiant į jų norus ir padarėme visiems tinkamą veiklą.
[ŽurnalistasŠnekant apie veiklas serveryje aš asmeniškai jas mačiau labai senai, nors ir kurį laiką buvai neaktyvus, tačiau manau jų taip ir nebuvo. O ką medikai veikė per veiklą, kas į ją buvo įtraukta?
[AtsakovasŠnekant apie pačią veiklą žaidime, tai kiekvienos firmos darbuotojas buvo pilnai įtrauktas į veiklą, tai buvo trys žaidimai: „Figūros“, kur darbuotojai buvo išmaišyti ir komunikuodami „TeamSpeak 3“ programoje sudėlioti mūsų - direktorių, duotas figūras. Kitas žaidimas - event buvo: „Reakcijos“, kuriame kuriame du darbuotojai turėjo atsistoti nugarą į nugarą ir eiti iš lėto kol bus duotas ženklas ir tuomet pirmas pataikęs į kitą darbuotoją ėjo į kitą etapą. Paskutinis žaidimas buvo: „Sumo“ arba kitų vadinamas „Derby“, Visi daužėsi darbinėmis tr. priemonėmis kol išliko vienas laimėtojas. Po to buvo patraukta į bazes ir išdalintos premijos.
[ŽurnalistasAtrodo jog buvo visai smagi veikla, ačiū už infromaciją šiam kartui realiai tiek ir norėjau iš Jūsų. Tikiuosi nesustosit vedę veiklų nes to manau reikia kiekvienam darbuotojui.
[AtsakovasVeiklų dar bus ir manau ne viena, ačiū, kad apklausėte, geros dienos!

w32zPda.png

Lankomumas serveryje didėja

Nors ir silpnai, tačiau matomas lankomumas serveryje po truputi auga, tiek forume buvo daugiau nei 200 per pastarasias 24 valandas, o žaidime neseniai išvydome 87 prisijungusius, o praeitą sekmadienį 96. Orai šaltėja, eventai artėja, manau sulauksime žaidėjų pagausėjimo. Tai yra naudingą serveriui, darbų papildymas bei gal atsiras kas prisijungs ir prie baikerių. O šiandien 10.24 sulaukėme net gi 109 žaidėjus žaidime.

w32zPda.png

Moonbeam

Mašinų salone Hotring A transportą pakeitė Moonbeam. Šio transporto kaina nėra tokia jau ir brangi €800.000. Transportas nėra greitas, važiuoja iki 109km/h, tačiau jis yra retas. Mašinų salone jo ilgai nelaikys, tad jeigu dar neįsigijote manau būtų pats laikas. Kiek mačiau jau pirmą dieną kai tik atsirado Moonbeam žaidėjai iš tune dėžių gavo 6ID bei 0ID transportus su mega ratais. Apytiksliai sakyčiau šių transportų serveryje yra apie 50. Sakyčiau tikrai didelis skaičius retų transporto priemonių. Kitą vertus jei dar nesupratote serverio ekonomika yra ženkliai pakilusi, tad taip ją mėginama sumažinti nors ir pervežėjai gauna €80.000 už atvežimą, tačiau likusieji €36.000.000 buvo sunaikinti. Skaičiai nėra tikslus nes tiksliai kiek nupirktų transportų nėra aišku.

w32zPda.png

Barai

Neseniai išvydome analizes į barų lyderis, tiesiai šviesiai nusivyliau, galvojau atsiras pagaliau konkurencija tarp barų, tačiau kaip matome grįžome atgal prie to pačio kaip ir buvom. Jeigu Blueberry atrankoje buvo ženkliai daugiau kandidatų neigu Montgomery, mano manymų administratoriai galėjo tiesiog perkelti vieną atsakingesnį kandidatą į Montgomery tada šiuo metu turėtumem du aktyvius barus ir konkurencija tarp jų.

Iš žaidėjų nuomonės ką galiu apibendrinti tai, kad į barus netraukia žaidėjų nes gaunasi daug išlaidų iš savo pinignės ir išleistų pinigų neatidirbą baruose. Kitas dalykas šaudymo įgūdžiai - kas yra išmokstama, tačiau lyderiai nori žmonių kurie jau moka c-buginti, o tie kas nemoka nemanau, kad šiais laikais aukos savo laiką, kad išmoktų. Matomai žaidėjai pamiršo apie tupinėjima, toks šaudymo stilius taip pat yra neblogas tiek prieš teisėsaugą tiek prieš kitą barą ir šį šaudymo stilių išmokti yra žymiai lengviau nei c-bug. Kitas dažniau paminėtas atvejis yra vien tie patys veidai baruose, tik keičiasi lyderiai, tad naujokui kuris neturi pažįstamų jo niekas ten ir nepriimą. Vienas dalykas prajuokino, kai kurie sakė jog į barus nepriimą neatsakingų, nešvarių žaidėjų, tačiau patys tai daro, dauguma baikerių kurie dabar yra ar buvę, yra bent kartą gavę užblokavimą už čytinimą ar pridarę visokiausių klaidų ir tikrai nesielgia atsakingai. Dar keli žaidėjai paminėjo jog trūksta asmens kuris būtų atsakingas už barus ir juos prižiūrėtu ir atliktų savo darbą, manau šito tikrai trūksta. Žodžiu visas žaidėjų nuomones galite pasiskaityti žemiau.

Anketa kurias siunčiau žaidėjams - Jeigų Jūsų neužklausiau, galite tiesiog išsakyti savo nuomone komentaruose
Sveiki, su Jumis sveikinasi Express News redakcija. Turiu pora klausimų apie serverio barus. Jei galite pasakykite savo nuomonę.
1. Ką manote apie barus ir pačią nusikalstama veiklą serveryje?
2. Kokius minusus įžvelgiate juose ir kodėl mažai kas bando išmėginti save baikeriuose?
3. Čia galite rašyti savo pasiūlymą barams, ko reiktų barams.

Žaidėjų nuomonės

Anonimas1. Manau, jog barų veikla serveryje yra ir privalo būti. Ar tai pavadinimas baras, ar tai pavadinimas gauja, skirtumo nėra. Reikalinga nusikalstama veikla tiek teisėsaugai, tiek blogiukams. Tai kitokia sritis nei neutralūs darbai, norintiems pakeisti veiklos tipą, jeigu pastarasis pabodo. 2. Asmeniškai įžvelgiu veiklos trūkumą. Aišku, kiek žmonių, tiek ir nuomonių ir vieniems veiklos čia pakankamai, kitiems ažai. Veiklos trūkumą įžvelgiu tame, jog keletą kartų per dieną pastoviai vyksta šaudynės. Tai nėra blogai, tai yra tai ko gaujiniai ir nori, tačiau kiekvieną mielą dieną, kai tai kartojasi savaitę, dvi - vien tik šaudytis nėra įdomu. Normalu, kad žaidėjams pradeda tai pabosti. Galime grįžti iki kontrabandų zonų su paketais, gamybomis - taip, ten irgi nėra idealu, tai šiek tiek įdomiau. Bet yra bet ir su didesne sistema grįžta ir daugiau taisyklių, daugiau skylių taisyklėse, bandymų apeiti ir panašiai - tai vėlgi, kita problema ir niekam niekada nebus gerai. Kodėl mažai kas bando išmėginti baikeriuose? Galbūt ir bando, tą teigti sunku, t.y. žinoti kiek žmonių bando. Neaptarsiu problemos plačiai, pasakysiu tik tiek, jog baruose nugulę tradiciniai žaidėjai - visi su visais pažįstami. Jeigu esi naujas žaidėjas, nėra daug šansų, jog pateksi į barą, nebent ypatingai trūksta žmonių. Žinant patirtis su naujokais bare, procentai svyra ne į naujoko pusę.

Vaidas_Drifter - Apie barus manau neigiamai žinoma ne apie visus, apie bb kadangi jie kada sugalvoja be priežasties pradeda kelti sumaišti visuose miesteliuose susilipe 5 asmenys kenkėjauja visuose miesteliuose kas tikrai yra negerai ir už tai gali gauti įspėjimu todėl kad jie neturėdami ką veikti puola nekaltus serverio žaidėjus bandydami gauti veiksmo nuo policijos yra tikrai gėda apie BB bara tikrai neigiami ir ji turėtu nušalinti apie MG viskas gerai po miesteli nevažinėja ir ne mass-dm o viska atlieka pagal taisyklęs tai prie jų neturi ko prikibti, minusus įžvelgiu tik BB bare kadangi ten susirinke tik sava chėbra kurie vakarais neturėdami ką veikti sugalvoja užpulti ir žudyti kiekviena serverio žaidėjas kas tikrai yra nepriimtina todėl tikrai manau aš ten neičiau nes įsivaizduoju kokia mėsmalė ten vyksta su MG kaip ir viskas gerai galbut kiti nebando tapti baikeriais nes neturi ger šaudymo įgudžiu ir tiesiog nenori bandyti saves tokioje srityje kiti gal ir moka bet tiesiog pamato kokias nesamonęs vienas ar kitas baras išdarinėja ir iškarto krenta noras manau tiesiog žaidėjai nori dirbti oficialius bei neautralius darbus ir i nusikalstama veikla isitraukti nenori, BB barui reiktu naujo vadovo kuris nedarytu nesamonių ir nešaudytu mieste kada panorėjas bet jokios priežasties.

Martin_GossardLabas! Nežinau ar geriau tau rišlus tekstas, ar atskiri atsakymai į klausimus, bet atsakymus sunumeruosiu, manau taip bus daug paprasčiau skaityti kitiems. 1. Ką manau apie barus ir nusikalstamą veiklą? Pati barų sistema yra pakankamai plati ir tikrai įdomi. Priekaištų jai neturiu. Dabartinė kontrabandų sistema turi savų pliusų, kaip fiksuotas atsiradimo laikas. Tai, kad dingo autobusiukai – aplengvina ir administracijos darbą nuostatų požiūriu. Manau didžiausias sistemos pliusas, kad atsirado 3 zonų tipai, tad zonas pasiimt turi ne tik gerai šaudantys. Surinkus pakankamai žmonių į barą, yra šansas zoną perimti išlaikymo būdu. 2. Kaip ir minėjau didelių minusų sistemoje neįžvelgiu. Kodėl mažai kas bando išbandyti save baikeriuose? Ne vienas lyderis pasikeitė man einant pareigas, vienintelis dalykas kurį pastebėjau, kad didžioji dalis lyderių apsiima valdyti barą dėl veiksmo ir pinigų. Jei ginklų nėra, baikeriai ir nebando jų gauti, tiesiog nevažiuoja į zonas ir laukia kol jų priskirs prižiūrėtojas. Po paskutiniojo update kardinaliai pakeitus kainas už sandėlio produktą – suiro visas Blueberry baras. Manau tiek komentarų apie pinigus čia užtenka. Žinoma, nesmerkiu administracijos už tokius sprendimus, nes per paskutinius kelis mėn. serverio ekonomika tikrai suprastėjo, tad ją bandoma atstatyti. 3. Nieko naujo ir įspūdingo nepasiūlysiu. Sistema plati, įdomi ir suteikianti pakankamai veiksmo. Ko trūksta? Žaidėjų, antrojo baro, bei šiek tiek priežiūros iš „Admin“ žaidėjų!

Pablo_Marcello - Sveikas, Visų pirma, nuomonė apie barus yra tik į teigiamą pusę. Dėl jų ženkliai padidėja veiklos kiekis serveryje, atsiranda konkurencija tarp dviejų barų bei policijos departamento. Mano akimis didelių minusų barai neturi, o išbandyti save baikerių šutvėje naujesniems serverio veidams pakiša koja jų šaudymo įgūdžiai ir baro lyderių nepasitikėjimas žaidėjais kurių patirties lygis serveryje yra pernelyg mažas. Pasiūlymų barams neturiu, nes iš sistemos pusės veiklos ir taip yra sočiai. O kas būtų smagu tai, jog pagaliau pasirodytų naujasis Montgomery baro lyderis.

Hikaro_Masati - Labas, 1. Savo nuomonės ties barais neturiu,nes esu buvęs juose tik pora dienų,tai pakomentuoti labai ir negaliu. Nusikalstama veikla serveryje yra tikrai smarkiai kritus,nes yra užblokuotu labai daug serverio žaidėjų kuria buvo baruose,dėl veiksmo. 2. Kaip ir viršuj minėjau,kad nelabai apie barus daug ką ir galiu pakomentuoti,nes nesu juose buvęs beveik,bet iš savo patirties nedidelios kažkiek pakomentuosiu. Minusai pagrindiniai,kad vyksta eiliniai nesutarimai,bei yra naudojamos neleistinos programos. Mažai kas bando išmėginti save,nes yra taikomi aukšti reikalavimai ir ne kiekvienas ten gali patekti. Asmuo kuris nemoka cbug tikrai yra ten nelaukiamas,nebent kaip sakoma bus už skaičių bare ir tiek. Geros likusios dienos!

Migelis_Zhebtuvelis - Sveiki. Labai ačiū už klausimus, mielai sudalyvausiu. 1. Dabar apskritai sunku sudaryti nuomonę, kadangi kurį laiką barai nepasižymėjo savo aktyvumu. Tačiau pati sistema atrodo labai įdomi. Labai smagu, kad yra sukurtos galimybės visą nusikalstamą rinką valdyti patiems žaidėjams. 2. Tikriausiai riebiausias minusas yra tai, kad žaidėjai patys negali bet kada kurti veiksmo ir viskas surišta tik su sistemomis. Nežinau, ar tai draudžia barų taisyklės, bet iš šono atrodo, kad jų veikla yra apribota ir labiau koncentruojamasi į neutralias firmas. 3. Manau, kad barams reikėtų prižiūrėtojo, kuris moderuotų jų veiklą, skatintų konkursais, renginiais. Galėtų bendradarbiauti su direktorių prižiūrėtoju ir gaivinti senas SAMP tradicijas, kaip Gangwar, Brawl ir pnš.

Tankistas_Benas - Sveikas, 1. Barai – geras dalykas, nes pagyvina žaidimą serveryje. Jei turime daug nusikaltėlių, kažkas turi įvesti teisingumą – teisėsauga aktyviai kontroliuoja barinių veiklą. Tokiu atveju prasideda kova dėl įtakos, nugali blogis arba teisingumas. 2. Ko gero, dėl tų minusų mažai kas ir nori būti baruose. Išleidžiami pinigai ant kokaino, ginklų, išėjimo iš ligoninės. Per visus veiksmus galima susirinkti nemažai įtarimo lygių, kas reiškia, jog tavo žaidimas yra apribojamas, nes tavęs ieškos policijos pareigūnai ir neabejotinai sieks pasodint į kalėjimą. Baro lyderiui sunku išlaikyti šutvę, nes ją kažkuom reikia motyvuoti, sudominti. Baras gali atnešti pelno, jei su juo dominuosi. Jame gaunami pinigai uždirbami sunkiu būdu, todėl manau, jog tai būtų svarus argumentas, kodėl žaidėjai verčiau renkasi darbą. 3. Šiai dienai, mano manymu, barams trūksta barų prižiūrėtojo. Trūksta renginių, turnyrų (pvz., gangwar, brawl).

Mitu_Griovejas - Sveikas Tony. Mano nuomone apie barus buvo teigiama, bet kadangi kaip visi žinome neseniai išėjo atnaujinimas kuriame buvo pakeista paketų kainą kurios baras gamindavo kiekviena diena ir tai labai nuliūdino baro savininkus uždarbio prasmėję. O apie pačia nusikalstoma veikla susijusia barais galiu pasakyti jog tikrai kažkas tiesiog ispudingo nesitikėjau jog gali būti kažkas panašaus. Mažas žaidėjų susidomėjimas barais susijęs su tuo jog ne visiems patinka šaudymas ir nelabai ši veikla užkabina žaidėjus. Butų neblogai jog aišku grąžintų senąsias paketų kainas bei pamažintu policininku M4 ginklo atstumą.

Nojus_Sliuzas - Sveikas,Toni Tai mano nuomone kaip baro rankos akimis tai barai šiuo metu yra vienas geriausių dalykų gauti to vadinamo veiksmo ir šaudynių jog jos nevyktų miesteliuose tarp žaidėjų tačiau žaidėjai bijo eiti į juos ir kaikurie lyderiai nepriima žaidėjų į barus vien dėlto jog jie nemoka šaudyti arba tiesiog yra kenkėjai kurie baro įvaizdžiui tik kenktų tad baruose žmonės atrenkami taipat pagal elgesį kaip ir darbuose su pakvietimu.Na ,o apie barų nusikalstamą veiklą tai jos yra tikrai pakankamai sandėlių grobimai,bankai,kontrabandos zonos toki dalykai tikrai pagyvina barų gyvenimą nes yra įtraukiami ne tik baruose esantys baikeriai tačiau ir teisėsauga kuri bando užkirsti kelią ginklų bei narkotikų patekimui į miestelius ir mažina jų kiekį tačiau būtent šiuo sunkiu laikotarpiu teisėsaugos ir barų veikla kontrabandose yra tiesiog mirusi kadangi nei teisėsauga atvyksta į kontrabandos zonas nei kitas baras nes jo lyderio išrinkti niekaip nepavyksta.Tad vieninteliam gyvuojančiam barui nėra veiklos kiek būdavo ankščiau.Na ,o dabar apie minusus tai jog uz laimeta sandelio kova baras nieko negauna tiesiog issaugo paketus o galetu gauti pvz kokaina arba kazka taipat kitas minusas kuris turi ir pliusą tai jog baras laimėjąs kontrabandos zoną negauna nei vieno kokaino kuris naudojamas C-BUG šaudymui tad barai turi pirkti juos iš žaidėjų ir taip yra įtraukiami kiti serverio žaidėjai tačiau jeigu baras neturi lėšų ir yra spaudžiamas teisėsaugos ar kito baro tai jis neturi šansų išgyventi. Na ,o apie žaidėjus kodėl jie bijo eiti išmėginti save už baikerius tai mano manymu kaip ir ankščiau minėjau tai yra baikerių rankos ir lyderiai kurie nepriima asmenų į barus jeigu jie nemoka šaudyti todėl asmenys į barus negali patekti ir ten pasirodyti ir išbandyti save kaip baikerių atstovą.Ir pasiūlymas ne tik baikeriams ,bet visiems serverio žaidėjams nebijokit eiti į barus jungtis prie jų ir dalyvauti veiksmuose.Na ,o pasiūlymas teisėsaugai tai nebijokit atvykti į kontrabandas ir bandyti padėti atgaivinti veiksmus tarp barų ir teisėsaugos.

Dovis_Gtx - 1. Mano nuomone, barai yra tikrai gera vieta laiko praleidimui. Nusikalstomos veiklos serveryje yra apstu, bet jeigu Jums trūksta to veiksmo, norite pademonstruoti savo šaudymo sugebėjimus (užuot šaudę į nekaltus serverio žaidėjus bei jų transportą) ir dar prie to pačio užsidirbti papildomų kapeikėlių - siūlyčiau prisijungti į vieną iš serverio barų ir parodyti savo klasę. 2. Manau, kad per silpnoka amunicija, palyginus su teisėsauga. O dėl ko mažai kas bando išmėginti save baikeriuose, sunku pasakyti. Galbūt pastarieji serverio atnaujinimai, kurie turėjo tam tikrų pakeitimų su baikeriais yra viena iš priežasčių. 3. Mažesnio narkotikų „cooldown'o“, daugiau amunicijos, didesnio atlygio.

Lukas_Bumas - 1. Pati sistema gan įdomi, bet baisiai nunerfinta, ištikrųjų Rokas vertina tik teisėsauga, o barus nuvertina, jeigu sugebėtų padaryt apylygias sistemas, kad būtų įdomu kovot, gal ir būtų verta sugrįžt. 2.  Išbandžiau pakankamai, viskas gerai, bet banina už dyka tik, tad nežinau, jeigu nenerfintų ir gaudytusi tuose čytuose manau būtų gan įdomu vėl padaužyt PD. 3. Pasiūlymas pakelti produkcijos kainą, kad būtų už ką koksą pirkt ir sumažint baudos taškų kiekį už tam tikrą nusižengimą.

Domce_Sampa - Sveiki, dėkoju už suteiktą šansą įterpti savo nuomonę apie šią, vieną geidžiamiausių, įdomiausių (man asmeniškai) veiklų serveryje. 1. Barai, kaip jau visi žinome, yra viena iš veiklų, kaip antras darbas, kuri gali būti tiek pelninga, tiek nuobodulį serveryje malšinanti veikla. Tai ypač svarbus veiksnys palaikantis serverio žaidėjų skaičių. Ne tik žmonės esantys bare gauna papildomos veiklos, bet tai liečia ir Policijos Departamento darbuotojus kas taip pat gyvina serverį. 2. Baruose įžvelgčiau 2 minusus. Pirmasis būtų galimybė priskirti ginklų bariniams esant tik šutvės lyderiu. Labai praverstų, manau ir iš lyderio pusės, ginklų priskyrimo įgalinimas baro vadovo rankoms. Juk visi esame savotiškai užimti bei negalime prisijungti kasdien. 2.1 Antras minusas būtų transportas. Baikeriai turi tik vieną transporto priemonę "freeway" motociklą. Norėtųsi daugiau keliavimą palengvinančių, galbūt su papildoma talpa ginklams, narkotikams, transporto priemonių. 2,2 Ne kiek vienas ryžtasi įsiterpti į sau nežinomą kolektyvą, galbūt kai kuriems tai kelia stresą, galbūt nepasitiki savimi ir mano, kad nepritaps. Aišku, reikalavimus turi ir barai. Reikia turėti tiek šaudymo įgūdžių, tiek rodyti aktyvumą. Tikuosi, suteikiau pakankamai informacijos apie barus ir jų veiklą ir patenkinau jūsų lūkesčius. Sėkmės!

Lukis_Zip - Sveikas neviniuosiu į vatą štai mano nuomonė. 1. Apie barus ir nusikalstama veiklą žiūriu neutraliai, visi gali turėt savų pliusu/minusų naudos atžvilgiu ir t.t, o galų gale geriausiai pasispardantis baras laikomas geresniu už kitą. 2. Na kiek teko atsigirst, kad sunkiau baikeriams uždirbt normaliai, nei prie ankstesnio banko, nes pasišaudantis žaidėjas turi idėt pastangų ir nemažai laiko šlifuot įgudžius ir galiausiai gaut centus už veiksmą arba negauti nieko, tai gaunasi vos ne kaip hobis, o ne darbas. Apie kokainu trūkumus kaip būdavo ar vis dar yra net nebesigilinu, kai patys baikeriai turi ir sau gamintis arba ne tik iš fondo pirktis, bet ir iš savų lėšų irgi minusas. O kodėl mažai kitų išmegina save baruose, todėl nes visi žaidėjai yra skirtingi ir save paskiria prie kitų sričių ar tai teisėsauga ar darbai su pakvietimu ar betkokia kita invidualia veikla. 3. Kad kažka naujo iš sistemos pusės idėt čia jau kiti galės papildyt, o iš mano pusės reiktu sukelti banko plėšimo pinigus, nes galų gale visur turi būt grynų. Nebus grynų- nebus barinių apart megėjų. Tad jei norit, kad būtu kaip barų pradžioj kai vienam ir kitam bare po 15-20 veidų gausit susimokėt

Fyfy_Niukas - Sveikas laikraščio redaktoriau Tony_Express. Malonu sulaukti tokių klausimų, nieko nelaukdamas - pradėsiu. Barai yra originali nusikalstamosios veiklos alternatyva, kuri yra be galo įdomi ir intriguojanti, ji papildo serverio pilnavertiškumą. Kalbant apie minusus, labai daug jų nematau iš savo perspektyvos, kadangi dalyvavimas nusikalstamojoje veikloje, proto ribose, yra viena iš įdomiausių serverio veiklų. Kalbant apie baikerių skaičių, tai mano manymu, būtų daug daugiau aktyvių baikerių, jeigu jie atitiktų baro lyderio iškeltus reikalavimus. Kaip yra žinoma, serveryje yra įvairaus plauko žmonių, kurie gal ir turi įgūdžių ginklo valdyme, tačiau turi susidarę ne kokią reputaciją. Šiandieninė barų sistema nėra labai atsibodusi, bet kartais norisi išvysti kažką naujo iš sisteminės pusės. Galėtų šiek tiek suteikti privilegijas baro lyderio rankoms, jog jos turėtų prieigą prie baro sistemos. Taip pat, produkcijos numažinimas iki 15e/paketas tikrai pasunkino kasdienybę, vis tiek, kokainas kainuoja, atsakingiems bei aktyviems baikeriams norima išmokėti galingesnes premijas. Iš manęs tiek..

Linuxas_Ltu - Sveikas, sorry už vėlyvą atsakymą. 1. Pats bare niekada nesu buvęs, todėl labai daug pakomentuoti nelabai galiu, bet šiaip matosi, kad barai yra gan apmirę ir tai labai atsispindi nusikalstamumo lygyje, nes šiuo metu jis yra tikrai palyginus mažas. 2. Visų pirmą, manau, kad įtakos turi žaidėjų skaičius kuris jau akivaizdžiai gerėja, tačiau dar nėra stabilus. Kai nėra labai daug naujokų, nėra ir daug naujų žmonių kas išbando barus, o senbuviai renkasi darbą su pakvietimu ir kitas veiklas. Taip pat įtakos galėjo padaryti paskutiniai atnaujinimai per kuriuos barai mažiau uždirba, kas mano nuomonę ir yra vienas iš pagrindinių dalykų, dėl ko didžioji dalis senbuvių ir renkasi kitus pajamų šaltinius. 3. Manau jau matosi, kad mano pasiūlymas būtų pakelti barų atlyginimus ir pnš. gal tai nėra pats geriausias būdas, bet manau būtų vienas iš efektyviausiu, norint pritraukti daugiau žaidėjų į barus.

Domantas_Epic - Sveikas, Tony, 1. Pačių barų sistema yra tikrai gerai padaryta ir apgalvota, tik trūksta žaidėjų, kad ją gerai išnaudotų. Paskutinio lyderio metu niekada nebūdavo banko grobimų, kratų, iškart po kontrabandos visi atsijungdavo. Toks vaizdas tikrai būdavo liūdnas, bet irgi suptantamas. Kokainas geram veiksmui būtinas, tačiau labai maža dalis žaidėjų užsiima jo gamyba, todėl baikeriai patys turi tuo užsiimti. Tikiuosi naujai išrinktas baro lyderis sugebės susitvarkyti su pareigomis ir dažniau išvysime bankų grobimus. 2. Mano manymu pagrindinė problema, jog žaidėjai nenori savęs išbandyti, dėl baimės ir konkurencijos, visi nori būti geriausiais, o kadangi baruose pagrindinis dalykas yra mokėjimas gerai cbuginti, kas manau greenside projekte nėra dažnai naudojama, apart barų veiksmų ir DM arenos, žaidėjai to tiesiog nesimoko ir netobulina savo įgūdžių. Retai kada pamatysi paprastą civilį DM arenoje cbuginanti. Taip pat kiek pastebėjau, baruose visada išlieka ta pati kompanija, tik keičiasi lyderis, žmonės kurie neturi juose pažistamų - ten ir nenori eiti.

Anonimas - Sveiki, malonu kad, parašėte. Apie barus nusimanau nedaug nes, pačiam dar neteko jame būti. 1. Mano manymu baras yra puiki vieta greitam uždarbiui su kontrabandos veiksmais nėra nuobodu o, ir su šutvės nariais smagu pabendrauti. Apie nusikalstama veikla serveryje tema yra didelė daug visokiausių nusikaltimų ypač su tiek žmonių serveryje. 2. Vienas iš didžiausių minusų ir atsakantis į jūsų klausimą tai yra kad, žmonės nemato ir nežino kas vyksta bare, kokios veiklos atliekamos, kaip tos veiklos yra įgyvendinamos, taip pat daugelis bijo išbandyti save baruose nes nemoka šaudyti ar bijo būti paniekinami kitų žaidėjų. 3. Manau savininko sukurta baro sistema yra ir taip puiki nieko netrūksta, išskyrus barams trūksta narių. Ačiū už klausimus smagu kad, pastebite ir eilinius serverio žaidėjus malonaus skaitymo.

James_Morello - 1.Barai tarsi papildoma veikla žaidėjams serveryje. Veiklų tikrai yra, tik galėtų laikas nuo laiko kažkiek keistis, nes diena iš dienos tas pats. 2.Barai šiuo metu yra nuskausminti uždarbio atžvilgiu, premijoms nieko nebelieka, o ir kokainą tenka pirktis iš savų pinigų. Daugėlis žaidėjų gal ir norėtų pasibūvoti baikeriuose, bet lyderiai ieško pašaudančių žaidėjų, jog laimėti zonas. 3.Kaip ir aukščiau minėjau, galėtų kartas nuo karto pasikeisti veiksmai. Galėtų sugražinti seną uždarbį barams.

Tomas_Quatro - Sveikas, Valentinai, 1. Kalbant apie tavo pirmą užduotą klausimą, tai manau, kad barai gelbėja serverį. Aišku, šiuo metu nėra MontGomery baro, kas yra mano galva labai blogai. Serveris dabar rodytų žymiai geresnius skaičius, jeigu būtų atsiradęs tinkamas lyderis, kuris būtų subūręs komandą. Savaitgalį buvau išvykęs, todėl nusikalstamoje veikloje dar neteko normaliai sudalyvauti prie naujo BlueBerry baro lyderio Fyfio ir nuomonės šiuo metu apie nusikalstamą veiklą neturiu. 2. Kas yra baras? Baras yra vieta, kurioje renkasi baikeriai. Kas yra baikeriai? Kenkėjai. Manau serveryje yra per daug įsišaknijęs stereotipas, kad baikeriai yra kenkėjai. Aš. sutinku, kad tų kenkėjų būna, tačiau tikrai ne visi. Kenkėjai ateina ir išeina, o rimtesni pasilieka ilgesniam laikui, todėl manau reikia keisti požiūrį. Kalbant apie baikerio rolę, būti baikeriu nėra lengva, nes esi kiaurą parą „ant stebėjimo“. Nelabai noriu argumentuoti, tačiau jau turiu susidaręs tokią nuomonę. Taigi, manau, kad šios kelios aptartos problemos daugelį atgrąso nuo baikerio striukės. 3. Turiu vieną pasiūlymą barams iš techninės pusės. Lyderis, nusipirkęs kokaino, jį galėtų įdėti į bendrą sandėlį ir padalinti baikeriams, panašiai, kaip narkotikus ar ginklus.

w32zPda.png

Pervežėjų atranka

Nors darbas yra realiai pasakius lengvas ir vadovauti jam nėra labai sunku, tačiau atranka tikrai užtruko ilgiau nei buvo tikėtas. Pamačius analizės aprašyma matome dėl ko jin taip užtruko. Kas keisčiausia buvo, kad iki atrankos pratęsimo buvo užpildė tik trys žaidėjai, o po pratesimo baigėsi su devyniais. Kaip Direktorių Prižiūrėtojas minėjo daugumą sudarė tikrai stiprūs laiškai. Tikėkimes atsiras tokių kurie nepasiduos ir megins kitose atrankose į Direktorius ir pasieks savo tikslą. O dabar sveikinu Street_Nmz tapus vadovų ir geros kadencijos tau.

Analizė

w32zPda.png

ADMIN

Dar nespėjus pasirodyti analizei projektas neteko dviejų žmonių ADMIN žaidėjo Airis_Huf bei Tvarkos Prižiūrėtojo Pablo_Marcello abu buvo nušalinti už vidinių taiskylių pažeidimus. Abu išbuvo ADMIN žaidėjais netrumpą laiką, Pablo neseniai gavo Prižiūrėtoją, tačiau ilgai netruko, bet jau yra kaip yra. O dabar pakalbėkime apie ADMIN atranka, pildžiusiujų skaičius tikrai nemažas 33 kandidatai, pareigas gavo tik 4. Sveikinu visus trys patekusius, tikiuosi darbą atliksit efektyviai ir atsakingai, taip pat stengsiuos ir aš.

Ugnius_Dead
Justas_Jucius
Adrian_Moreno
Tony_Express

Analizė

w32zPda.png

Lagaminai

Lagaminai, pamėgtas visų žaidėjų. Manau ne vienas sutiktumėte sumanimi jog jų būna perdažnai, o prizai per dideli. Dabar lagaminus paskelbia maždaug kas 3 - 4 dienas. Paskutinis lagaminas mano manymų davė tikrai labai daug už 120 minučių gavau €15.000, 100 kreditų, 20 bronzinių dėžių, 10 aksesuaro dėžių ir 10 išvaizdos dėžių. Dėžių kiekis tikrai atrodo labai didelis už lagaminą, nepamirškim to, jog žaidėjai kiekvieną savaitę papildomai dar gauna tiuningavimo bei ktas dėžes iš /abonusas. 

w32zPda.png

Paskutinė savaitė iki Helovyno

Taigi, liko lygiai viena savaitė iki Helovyno pradžios, siūlau visiems kaupti savo turimas tiuningavimo dėžes kadangi manau pasirodys Edition transporto priemonės kaip ir per kiekvieną eventą. Neseniai vyko CP eventas kurio prizas buvo sidabrinės dėžes. Nesakau, kad žinau ar kažką tiesiog gali būti variantas, jog Edition transportų komplektacijai gauti reikės sidabrinių dėžių, tačiau geriau kaupkite visas jei norite gauti Edition transportą. Šnekant apie patį eventą sulauksime nemažai žaidėjų, manau turėtų būti pilna įvairovių savaitė.

w32zPda.png

Express News konkursas

Dešimtame numeryje skelbiau jog surinkti pinigai iš reklamų bus panaudoti eventui ar konkursui, tad savaitei praėjus jau turime €2.000.000. Tad nusprendžiau surengti STUNT konkursą su NRG - 500. Daugiau apie konkursą galite sužinoti šioje temoje.

w32zPda.png

Reklamos

Dovis_Aleksandra - Perka Elegy tuniungavimo dėžem, tinka ir su daužtumu.
Linuxas_Ltu - Ieško elegy "chuligankės", privalo būti megos arba switch + xflow spoileris, spalva gali būti ir nereta. Biudžetas didelis.
Marcus_Kogan - Pasiulymas mechanikų darbui, jei dar nebalsavote prabalsuokite, čia.

Reklama - skelbimas kainuoja - 10.000€, dėl jos susisiek sumanimi
Savo pastebėjimus ar įdėjas apie šį laikraštį galite rašyti man asmeniškai arba komentuokite apačioje
Pagarbiai „Express News“ 

Redaguota Tony_Express

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sveiki. Tai kaip ir visada puikūs pastebėjimai iš tavęs Expresai. Skaityti buvo tikrai įdomu ir verta ir tuo pačiu susižinoti kitų žaidėju, bei esamų barinių  nuomones apie barus ir jos sistemas. 

Man užkliuvo tik  du komentarai, tai "Nebijokit eitį į barus, dalyvauti veiksmuose" ir "Policija nebijokit atvykti į kontrabandas".  

Kaip ir žinome, kad šiuo metu baruose susirinkę tik sava chebra, kuri yra nuo senų laikų, kurie vieni kitus žino. Taigi  naujokui patekti į barą yra labai maži šansai. Tuo labiau jai naujas asmuo nėra pasižymėjas šaudymo įgudžiais ar mokėjimu c-bug, jam šansų patekti išvis nėra. Ir čia nereikia pasakoti, kad nebijokit eit į barus, jai norit veiksmo. Ir išteisų gailą, kad veiksme matome tik tuos pačius veidus visada, nėra naujovių bare. O tikrai galima išmokti ir su laiku šaudyti.

O ties teisėsaugos sritimi galiu pasakyti, kad tikrai duoda bariniams veiksmo. Bet iškyla ir tuo pačiu problema, kuri nelabai skatina teisėsaugos darbuotojus vykti į kontrabandas t.y Spec ginklai. Kadangi valdžia nevisada gali būti aktyvi ir nėra kaip gauti Spec ginklus ir kaip žinome su policijos M4 nušauti barinį kai jis su "Deagle" ir narkotinėmis medžiagomis yra gan sunku, tai tiesiog kartu nusprendžiame, kad važiuoti tiesiog neapsimoka, nebent kaip ir vakar matėte buvo veiksmas tiesiog su M4 ginklais. Taigi teisėsaugos kaltyti ir sakyti, kad nebijokit atvykti nėra teisingas sprendimas, nes iš jų pusės viskas vyksta kitaip. Tai mano nuomonė apibendrinus visus komentarus. Sekmės.

Beto, Expresai sveikinimai ties Admin pareigomis, tikiuosi galėsi prižiūrėti veiksmus tarp Teisėsaugos ir Barinių.

Redaguota Benito_Cartel
PD BEST

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.