Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Pokalbiai prie kavos. #2

Adidas_Junior

Rekomenduojamas pranešimas

Sveiki, nepraėjus nei savaitei, išeina dar vieną pokalbių prie kavos dalis. Šiandien kalbinsiu senbuvį, Greenside serveryje, tai yra @Justas_Jucius. Gero skaitymo! 

 

Ką šiuo metu veiki gyvenime?

Šiuo metu esu pirmakursis, studijuoju kolegijoje. Specialybės pavadinimas skambėtų taip „Tarptautinė prekyba ir muitinės logistika“. Laisvu laiku žinoma apsilankau ir šiame projekte. Kalbant toliau apie mano veikla, tai įvairios kelionės, kuriose atrandu nemažai naujų vietų. Manau būtų tiek.

Iš kur sužinojai apie serverį, ir kaip sekėsi pačioje pradžioje?

Visų pirmą mano SAMP karjera prasidėjo 2013 metais tada žaidžiau pas Keša serveryje, iki 2015 metų. Apie šį serverį būtent ir sužinojau vieną vakarą leisdamas laiką TeamSpeak platformoje, kaip vienas iš pažįstamų, kuris atėjo pasisvečiuoti ir pasijuokti iš mūsų, kad žaidžiame vis dar čia. Tada jis pradėjo pasakoti apie Greenside, kad yra tokie patys kaimeliai kaip LMG, tik su didesnėmis serverio galimybėmis bei atnaujinimais. Tada nusprendžiau užsukti ir aš, senas pažįstamas labai nuosekliai aprodė šį projektą, kiekvieną smulkmeną. Visų pirmą didžiausia įspūdi sudarė vadinama „PINJATA“, kurios niekur nebuvo kažkur kitur regėjęs ir taip kelias dienas vis prisijungdavau pabūt čia, praleist nemažai laiko įsidarbinau į darbus be pakvietimu, kurie jau tą kart sukūrė didelį įspūdį, nors ir darbas be pakvietimo, tačiau vistiek kažką reikia daryt ir panašiai. Taip iš pradžių atrodė labai gailą apleist senajį projektą, nes ir čia ekonomika mano akimis buvo iš tiesų labai stipri, kiekvienas tūkstantis buvo begalo svarbus kaip naujam žaidėjui. Labai greit pasikėliau pirmuosius 3 tūkstančius serverio patirties (XP) ir mano pirmasis darbas su pakvietimu buvo tų laikų „DPD“ kurjeriai. 

Kokius darbų direktorius esi užėmes šiame serveryje?

Galbūt pakeisiu šitą klausimą kokias pareigas buvau aplamai pasiekęs. Tai pradėkime nuo mano keletos dienų pavaduotojo posto taxi pas Micro_Cloth. Tada išties buvo nelengva situacija, kaip netikėtai paskyrė mane pavaduotoju, bet tada noris padėkoti @Mafijos Senelis, kuris tąkart tikrai man nemažai padėjo per šias pora dienų. Sekančios ir labiausiai įsimintinos mano pareigos buvo fūristų direktorius, kuriuo išbuvau 97 dienas, kadencijos savo nevertinsiu, viską tegul sprendžia buve mano darbuotojai, jie tikrai daug daugiau gali papasakoti kaip man sekėsi, mano padarytas klaidas. Tik žinau tai, kad tikrai nebuvo ta pati geriausia kadencija, kokia tai galėjo būti, tačiau jo tai didžiulę patirtis pildant į kitą direktorių, jeigu tik pasitaikys tokia proga ir tam atsiras noro bei laiko. Taip pat manau galiu paminėti ir laikiną fūristų pavaduotoją, kuris niekuo neišsiskyrė, nes tikiu, kad bet kas galėjo taip apturėti šias pareigas ir padėti DP su firma.

Koks direktorius, šiuo metu, tavo nuomone, yra pats geriausias?

Šis klausimas iš tiesų sunkus, nes nesinori išskirti nei vieno direktoriaus, nes kiekvieno direktoriaus vadovavimo strategija skiriasi ir kiekvienas ją supranta savaip. Tačiau išskirčiau @Cornall Worden darbo etika, forumas išties neblogai sutvarkytas, temos įtraukiančios, kuriuos mano manymu turėtų pritraukti nemažai serverio naujokų. Sekantis būtų @Martin Gossard taksistų direktorius, kuris taip pat kaip jauna asmenybė su pirmuoju savo direktoriumi tvarkosi labai neblogai, tačiau taksistai liks taksistais su nuobodžia darbo specifiką ir nedidele rutina žvelgiant iš serverio pusės. Na ir mano manymu geriausias šiuo metu direktorius yra @Derek_Escobar, matosi, kad šis žaidėjas yra nepirma karta tokiose pareigose, puikiai sutvarkytas kolektyvas, temos forume yra įtraukiančios, nenuvalkiotos. Šis direktorius yra labai geras su darbuotojais, palaiko ryšį nuolat kartu TeamSpeake su darbuotojais, visada jiems padeda. Tai manau Dereka's šiuo atveju atrodo stipriausiai iš visų esamų direktorių.

Įdomiausias ir įsimintiniausias įvykis Greenside projekte?

 

Netikėtas klausimas, tačiau manau vienas įsimintiniausiu man vistiek buvo tas vakaras, kaip paskelbė analize, kurioje paaiškėjo, kad tapau direktoriumi. Įdomiausi, manau vienas iš ju dainavimo konkursas, kuris vyko TeamSpeak platformoje, taip pat įvairus eventai, kuriuos organizuoja komandos nariai.

Ar yra ką norėtum sugrąžinti iš senų laikų? Jei taip, ką?

Visų pirmą, ką norėčiau sugražinti tai serverio senbūvius su kuriais manau būtu tikrai nenuobodu vėl žaisti kartu. Taip pat būčiau nieko prieš jeigu būtu sugražinti ir DPD kurjeriai, kurių darbas bent jau man buvo vienas iš tų, kuriam teikdavau didžiulį prioritetą ir norą būti to darbo dalimi

 

Ačiū už atsakymus @Justas_Jucius, ir iki kitos dalies!

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.