Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2017.02.03 visose vietose

1. Sveiki, taigi turime laimėtojus, antro Greenside.lt dainavimo konkurso laimėtojai: 1 vieta (3000 kreditų) - Mc_Di (Jessy_Anishwilly) 2 vieta (2000 kreditų) - Mc_Olandas (Skrajojantis_Olandas) 3 vieta (1500 kreditų) - Refflex_White Ačiū dalyviams ir mano kolegoms už nuostabų renginį, lauksim visų kitą kartą sugrįžtant!
    10 taškai
  2. Laba visiems, šį bloga rašau norėdamas su jumis pasikalbėti su jums visiems aktualia tema - paneles. Kiekvienas iš jūsų yra turejas panele, arba žada turėti arba turi jau simpatija kuria greitu metų žada nusičiupti, o šiandien pasikalbėsim apie elementariausius dalykus, kodėl panelės kartais neatkreipia dėmesio į jus nors jus esate puikus kandidatas ir galbūt su jumis būtų įdomu bendrauti. Pirmiausiai tai daug sluoksniu paneliu yra, vienos yra aukštai kitos yra žemai (paprastos) ir dažniausiai paprastos panelės žeminasi dėl to kad gautu dėmesį iš vaikinu, o jeigu paprasta panelė be galo gr
    6 taškai
  3. Šį kartą nesakysiu jokių įžanginių kalbų, nes viską ko reikia persiskaitysite patys Gero skaitymo ir lauksiu nuoširdžių, įkvepiančių nuomonių ! NUORODA Į LAIKRAŠTĮ [ PASPAUSTI ANT TEKSTO ]
    5 taškai
  4. Sveiki, taigi įvyko antras Greenside.lt dainavimo konkursas, ta proga skelbiu šio linksmo renginio vaizdo įrašą! 1 vieta (3000 kreditų) - Mc_Di (Jessy_Anishwilly) 2 vieta (2000 kreditų) - Mc_Olandas (Skrajojantis_Olandas) 3 vieta (1500 kreditų) - Refflex_White Ačiū dalyviams ir mano kolegoms už nuostabų renginį, lauksim visų kitą kartą sugrįžtant!
    5 taškai
  5. 2017.02.03 01:27 Grįžtam prie senu įpročiu. 40 nauju avataru. Būtų malonu jeigu patiko kad paspaustumėt ,, PATINKA " ir parašytumet šale įvertinimo kokios temos norėtumet sekančios ar pratęst šita. GENRE: RANDOM
    5 taškai
  6. Labas kiekvienam beskaitančiam šia temą, šioje temoje galėsite rasti daug mano įvairaus darbo kontento. Šioje temoje neleidžiu komentuoti ir manau tai draudžia taisyklės, todėl ačiū už supratingumą. Kiekvienam iš jūsų būčiau dėkingas, jeigu jums patinką duotumėt man žinoti ir - paspaustumėt žalia mygtuką ,, patinka " šiandien buvo pasirinkta random tema ir daug įvairaus žanro, tikiuosi patiks. AVATARAI 2017/01/03
    4 taškai
  7. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Donatas_Tusinukas 2. Ar sutinkate su visomis taisyklėmis ir reikalavimais ?: Yes 3. Jūsų išsirinkta daina:
    4 taškai
  8. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Mc_Olandas (Skrajojantis_Olandas) 2. Ar sutinkate su visomis taisyklėmis ir reikalavimais ?: Taip 3. Jūsų išsirinkta daina: Duosim laudžiai freestyle'o. (Prašymas komandos nariams, jei galit nukelkit į galą, nes namo nelabai spėsiu ant 5h.)
    4 taškai
  9. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Jessy_Anishwilly• Jūsų vardas realybėje (jei turite, mėgstama pravardė ) : Dima (Pravardė: Di)• Jūsų amžius, gimimo diena (gal kas nors pasveikins su gimtadieniu ): 1998-01-17 | 19m• Jūsų gyvenamasis miestas: Vilnius• Jūsų kontaktai (nebūtina, bet pageidautina): Pm norintys gal ir gaus• Apibūdinkite savo charakterį: Labai geras charakteris.• Kokia jūsų mėgstamiausia sporto šaka?: Futbolas• Kuo galite pasigirti, kuo esate išskirtinis iš kitų?: Esu Mc, kitaip reperis ^^ Moku freestailinti taip, kaip niekas nemoka • Kuo užsiimate? Kuo domitės? Ką veikiat laisvalaiki
    3 taškai
  10. Ačiū už gera vakarą!
    3 taškai
  11. Sveiki, skelbiu konkurso dalyvių sąrašą. 1. Marius_Mallboro 2. Sit_Down 3. Mantas_Dzonson 4. Domantas_Slaps 5. Lukas_Morreto 6. Mc_Olandas (Skrajojantis_Olandas) 7. Jeremy_Santos 8. Raima_Bandit 9. Reffex_White 10. Mc_Di 11. Derrick_West 12. Elena_Pavaruoti 13. Žukas 14. Kadetas_Kappa 15. Garen_molotkow 16. Henrikaso_Drift 17. Arnas_Classic 18. Ignas_Power 19. Aka Gang 20. Donatas_Tusinukas 21. Iuhan_Ksip 22. Pukuotas_Meskinas 23. Gvidas_Zemaitis Jei kam nepatogu jų vieta eilėje, parašykit man A.Ž. Registruotis visdar galima iki 19
    3 taškai
  12. Sveiki, skelbiam antrą GreenSide dainavimo konkursą! Kaip ir praeitą kartą konkurse, žaidėjai turės parodyti savo solinius sugebėjimus ir turės galimybę laimėti puikius prizus! Konkursas įvyks 2017.02.03 17:00 (Lietuvos laiku) Vertinimo komisija: Greenside.lt komanda Prizai: 1 Vieta – 3000 kreditų 2 Vieta – 2000 kreditų 3 Vieta – 1500 kreditų KONKURSO TAISYKLĖS: 1. Muziką leis tam paskirtas asmuo. 2. Bet koks pašalinių garsų leidimas per savo pasirodymą = ban TeamSpeake. 3. Dainose negali būti necenzūrinės leksikos. 4. Dainos stilius bei kalba gali būti bet kok
    2 taškai
  13. GREENSIDE # 1.7.0 Sveiki, taigi ilgą metą nebuvo jokio atnaujinimo, daugelis pradėjo pergyventi kas darosi. Viskas tebėra gerai ir visą tą laiką judėjo darbai į priekį, bet ne taip greitai kaip norėjosi.Apačioje matysite atnaujintus dalykus, kurie pareikalavo begalę valandų perrašant senus kodus, taip kodo perrašyta buvo daug, vizualių pasikeitimų yra ne ypač daug. Serveryje atsirado darbo birža, kuri stovi prie vyriausybės, taigi kas tai? Darbo biržoje būdamas paprastų žaidėjų galėsite: Pasižiūrėti savo darbų patirtį Papeikti darbuotoją Pasižiūrėti sav
    2 taškai
  14. Labai gaila bet nebesigauna išjudu bšk xdd
    2 taškai
  15. AVATARAI 2017/01/05 Genre - Random. 150x250 Parašai 2017.01.05
    2 taškai
  16. AVATARAI 2017/01/04 (150X250) (Jeigu neleidžia forumas užšidėti, parašykite į pm sumažinsiu) FORUMAS BLOKUOJA AVATARUS, NEĮSIVAIZDUOJU DĖL KOKIOS PRIEŽASTIES TODĖL ĮKĖLIAU ČIA - http://imgur.com/BnErdoD / http://i.imgur.com/UUQ1hhr.png / http://i.imgur.com/BuUzNFM.png
    2 taškai
  17. Sveiki, gerbiami šio projekto žaidėjai. Su jumis sveikinasi Matthew_James. Beveik kiekvienam negirdėtas asmuo, tačiau gal jums kažką sako Ice_Kornis, o gal net dar senesnė mano paskyra Kornis_Melo? Jei sako, tai šaunu, jog yra žmonių, kurie mane pamena iš kito projekto. Kodėl nusprendžiau pradėti žaidimą čia? Atsakymas labai paprastas - šio serverio darbas be pakvietimo turi daugiau sistemų, nei pats visas ryžo serveris. Serveryje esančios sistemos mane tiesiog pastūmėjo išbandyti save čia net einant direktoriaus pareigas ryžyne. Vien dėl to buvau nušalintas, nes 4 dienas žaidžiau
    1 taškas
  18. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Jack'Ferdinando 2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą aksesuarą, (Pavadinimas, ID, Retumas): Las Venturas Police Officer (Without uniform) - Retas skin. 3. Pateikite parduodamo aksesuaro nuotraukas (be modifikacijų): 4. Kaina, kiek norite gauti už aksesuarą: 400k 5. Papildoma informacija: Apranga nenešiota,šiandien gauta.
    1 taškas
  19. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Spalvotas_Cinamonas 2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą aksesuarą, (Pavadinimas, ID, Retumas): Big Smoke (Armored) 149 id, retas skinas. 3. Pateikite parduodamo aksesuaro nuotraukas (be modifikacijų): 4. Kaina, kiek norite gauti už aksesuarą: Siūlykit. 5. Papildoma informacija: -
    1 taškas
  20. Sveiki skaitantieji! Atėjau čia su nežinia ir dvejonėmis, ne į žaidimą, o į skiltį. Niekas čia manęs nepažįsta, turbūt ir matė mane tik keletas. Serveryje esu pasiekęs - nieko. Apart DP žodžių, kad anketa buvo visai nebloga ir brandi. Bet ne, šiandien kalbėsiu ne apie tai, galbūt ir nesate pripratę skaityti tokio tipo blogų, kur nebus rašoma, apie pirmus pasiekimus ir nuomonę apie serverį. Mano akimis, tai tapo per daug banalu, čia atėjau, nes man patinka dilintis mintimis ir rašyti apie, tai, ką aš matau savomis akimis, man patinka dalintis mano pačio išgyvenimais, o tuo pačiu palinkėti,
    1 taškas
  21. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Smoke_Piktas • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Pro_Dovidas • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Trugdymas naujam žaidėjui • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    1 taškas
  22. Labai šauniu kad daliniesi su projekto vaikinais/bahurais kaip sakoma, tikrai gal kam nors pravers šitas tavo blogas ir nusiseks gyvenime kokia panele nuciesinti, sėkmės kuriant kitus blogus lauksim.
    1 taškas
  23. Tu kaip visad į tema, bet turiu rimtesne - maximine + vienisa mamyte. (daugiau ne į temą postu nenoriu). https://scontent.fvno1-1.fna.fbcdn.net/v/t34.0-12/16295446_1225987820829704_1263381642_n.png?oh=56c7ac10869e31e12f1769922d4bb329&oe=58967475
    1 taškas
  24. Na aš turėjau panele jau 15 tačiau iš patirties sakau jog neapsimoka imt tu nesusitupiejusiu galvos skausmu geriau 18~19 metų ir kažką žiūri tada kaip jau žino ką veiks gyvenime, pradeda mąstyt ir pnš.
    1 taškas
  25. ai tai galvojau jau gėjus esu kad panelės neturiu, o čia iki 18 dar palaukt ramiai karoče. Šiaip tai įdomi tema kuri visiem vaikinukam turėtu būt aktuali, realiai lauksių daugiau iš tavo puses įdomu pasiskaitinėt tokius dalykus.
    1 taškas
  26. http://greenside.lt/forumas/index.php?/topic/44091-kodėl-vaikinams-nepavyksta-užkalbinti-paneliu-ir-atvirkščiai-atsakymas-temoje/
    1 taškas
  27. Šaunuolis Dima! Sveikinu.
    1 taškas
  28. Sveikas Sugalvosim ką nors! Pravesim, Sveikas Jeremy Ačiū už suba! Sveikas, man taip pat!
    1 taškas
  29. DELETED #Mc Di 2017
    1 taškas
  30. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Jack'Ferdinando 2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą aksesuarą, (Pavadinimas, ID, Retumas): 1. Mažiau retas, 2. Mažiau retas. 3. Pateikite parduodamo aksesuaro nuotraukas (be modifikacijų): 4. Kaina, kiek norite gauti už aksesuarą: 1 - 110k, 2 - 120k 5. Papildoma informacija:
    1 taškas
  31. https://www.youtube.com/channel/UCk9M329cK-P8FBaCc73TUvg 400sub ir dovana visam greenside.lt projektui !!!
    1 taškas
  32. 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją : Ema_And 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą : James_Kawasaki 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas : įžeidinėjimai 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą : 5. Įrodymai , kad užtildėte žaidėją (Būtina) :
    1 taškas
  33. Labas, labai gražus avatarai! Gal turi daugiau tokiu su kostiumais? jeigu įdėsi busiu dėkingas.
    1 taškas
  34. iki konkurso liko jau nebedaug laiko. RĖGISTRUOJAMĖS !!!!
    1 taškas
  35. Išties skaityti malonu, bet būtų dar maloniau jeigu žinotume, kad gale laikraščio yra kokių nors juokelių, kurie pakeltų mūsų nuotaikas. Taip pat ir tekste galima panaudoti palyginimus kurie būtų šmaikštūs ar dar kokie.
    1 taškas
  36. Deivid_Mldcc

Pora ideju

Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Deivid_Mdc • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: 1.Akumuliatorius,kad kai butu paliktos sviesos tr.priemonej isikrovinetu akumuliatorius o kad ji pakrauti reikia kviesti mechanikus jie atvaziuotu ir pakrautu kainuotu kokiu 100-300Euru. 2.Kad name nereikietu viduj atidaryneti duru paciam viduje ir nerasyti komandos /Namas nes dbr name pastatau durys o jos tesiog stovi nei atidaryti nei ka reikia padaryti kad kai preini jas pastumus jos atsidarytu. 3.Padaryti kad butu parduotuves butu irgi kaip verslas ir kai nupirktu ten ka nors eitu eurai verslo
    1 taškas
  37. Žukas

1 taškas
  38. Atblokuotas sėkmingai.
    1 taškas
  39. Laikraštis, kaip ir praeitas laikraštis yra nuostabus, grafikos darbai, teksto suderinimas yra tiesiog wow. Žiūrėjau per telefoną ir tas vertimas, tiesiog kaifas, verčiu, kaip realu laikrašti, lapas toksai... Suprantat manau. Ir bėje labai ačiū, kad galėjau prisidėti prie laikraščio kūrimo, man yra tiesiog - nauja pradžia ir tikrai neketinu trauktis, o tik dar intensyviau ieškosiu kokios įdomios informacijos, kurią galėsiu perteikti jums, o jūs skaitytojams.
    1 taškas
  40. 1. Jūsų Vardas_Pavardė:Žukas 2. Ar sutinkate su visomis taisyklėmis ir reikalavimais ?: Taip 3. Jūsų išsirinkta daina:
    1 taškas
  41. 1.Jūsų Vardas_Pavardė: Cleme_Tean & Paulius_Koral(duetas) 2. Ar sutinkate su visomis taisyklėmis ir reikalavimais ?: joaaa 3. Jūsų išsirinkta daina:
    1 taškas
  42. Šitie achujeni , gali gal orginalią foto numest ? MAnau tiks ant telefono
    1 taškas
  43. 1 taškas
  44. Flashy shop skirta tiems žmonėms, kurie nori nusipirkti kokybiškas prekes už prieinamą kainą. Kainas nustato parduotuvės įkūrėjai, kurie yra senbuviai projekte, sukaupę milžinišką patirtį. FS didžiausia dėmesį skirs skinų prekybai, prekiausime mažiau retais, retais ir labai retais skinais. Mažiau dėmesio skirsime mašinų, namų, vilų, butų ir t.t. prekybai. Tad šioje parduotuvėje galite rasti visko. VISOS PREKĖS SURAŠYTOS APAČIOJE.
    1 taškas
  45. 1 taškas
  46. Ech atradau jau naudojamus stockus pas kita gfxeri, todėl peršokau į kita talpykla ir iš kitur naudodamas nuotraukas darau kokybiškus parašus/avatarus. Šiandien parašai (Nature)
    1 taškas
  47. Dėkui, nuo manęs taip pat didžiausi sveikinimai !
    1 taškas
  48. Nėra Gauni vieną įspėjimą už Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); - Rytis_Bit
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.