Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2017.02.03 visose vietose
-
GreenSide.lt - Dainavimo konkursas #2
Jack_Harrington ir 9 kiti sureagavo į Gordon_Specter už temą
Sveiki, taigi turime laimėtojus, antro Greenside.lt dainavimo konkurso laimėtojai: 1 vieta (3000 kreditų) - Mc_Di (Jessy_Anishwilly) 2 vieta (2000 kreditų) - Mc_Olandas (Skrajojantis_Olandas) 3 vieta (1500 kreditų) - Refflex_White Ačiū dalyviams ir mano kolegoms už nuostabų renginį, lauksim visų kitą kartą sugrįžtant!10 taškai -
Laba visiems, šį bloga rašau norėdamas su jumis pasikalbėti su jums visiems aktualia tema - paneles. Kiekvienas iš jūsų yra turejas panele, arba žada turėti arba turi jau simpatija kuria greitu metų žada nusičiupti, o šiandien pasikalbėsim apie elementariausius dalykus, kodėl panelės kartais neatkreipia dėmesio į jus nors jus esate puikus kandidatas ir galbūt su jumis būtų įdomu bendrauti. Pirmiausiai tai daug sluoksniu paneliu yra, vienos yra aukštai kitos yra žemai (paprastos) ir dažniausiai paprastos panelės žeminasi dėl to kad gautu dėmesį iš vaikinu, o jeigu paprasta panelė be galo gr6 taškai
-
GREENSIDE NAUJIENŲ LAIKRAŠTIS // Leidimo Nr. 2
Juan_Arroyo ir 4 kiti sureagavo į Minde_Johnson už temą
Šį kartą nesakysiu jokių įžanginių kalbų, nes viską ko reikia persiskaitysite patys Gero skaitymo ir lauksiu nuoširdžių, įkvepiančių nuomonių ! NUORODA Į LAIKRAŠTĮ [ PASPAUSTI ANT TEKSTO ]5 taškai -
Greenside.lt dainavimo konkursas 2017
Jeremy Santos ir 4 kiti sureagavo į Gordon_Specter už temą
Sveiki, taigi įvyko antras Greenside.lt dainavimo konkursas, ta proga skelbiu šio linksmo renginio vaizdo įrašą! 1 vieta (3000 kreditų) - Mc_Di (Jessy_Anishwilly) 2 vieta (2000 kreditų) - Mc_Olandas (Skrajojantis_Olandas) 3 vieta (1500 kreditų) - Refflex_White Ačiū dalyviams ir mano kolegoms už nuostabų renginį, lauksim visų kitą kartą sugrįžtant!5 taškai -
Foreverio avataru galerija 06.23
Two'Stroke ir 4 kiti sureagavo į Forever_Young už temą
2017.02.03 01:27 Grįžtam prie senu įpročiu. 40 nauju avataru. Būtų malonu jeigu patiko kad paspaustumėt ,, PATINKA " ir parašytumet šale įvertinimo kokios temos norėtumet sekančios ar pratęst šita. GENRE: RANDOM5 taškai -
Benetis_Vane ir 3 kiti sureagavo į Forever_Young už temą
Labas kiekvienam beskaitančiam šia temą, šioje temoje galėsite rasti daug mano įvairaus darbo kontento. Šioje temoje neleidžiu komentuoti ir manau tai draudžia taisyklės, todėl ačiū už supratingumą. Kiekvienam iš jūsų būčiau dėkingas, jeigu jums patinką duotumėt man žinoti ir - paspaustumėt žalia mygtuką ,, patinka " šiandien buvo pasirinkta random tema ir daug įvairaus žanro, tikiuosi patiks. AVATARAI 2017/01/034 taškai -
Bmx_Park ir 3 kiti sureagavo į Donatas_Tusinukas už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė: Donatas_Tusinukas 2. Ar sutinkate su visomis taisyklėmis ir reikalavimais ?: Yes 3. Jūsų išsirinkta daina:4 taškai -
Ponas Saimis ir 3 kiti sureagavo į Skrajojantis_Olandas už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė: Mc_Olandas (Skrajojantis_Olandas) 2. Ar sutinkate su visomis taisyklėmis ir reikalavimais ?: Taip 3. Jūsų išsirinkta daina: Duosim laudžiai freestyle'o. (Prašymas komandos nariams, jei galit nukelkit į galą, nes namo nelabai spėsiu ant 5h.)4 taškai -
Mc_Di a.k.a Jessy Prisistato
Medinis_Skinnis ir 2 kiti sureagavo į Mc_Di už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Jessy_Anishwilly• Jūsų vardas realybėje (jei turite, mėgstama pravardė ) : Dima (Pravardė: Di)• Jūsų amžius, gimimo diena (gal kas nors pasveikins su gimtadieniu ): 1998-01-17 | 19m• Jūsų gyvenamasis miestas: Vilnius• Jūsų kontaktai (nebūtina, bet pageidautina): Pm norintys gal ir gaus• Apibūdinkite savo charakterį: Labai geras charakteris.• Kokia jūsų mėgstamiausia sporto šaka?: Futbolas• Kuo galite pasigirti, kuo esate išskirtinis iš kitų?: Esu Mc, kitaip reperis ^^ Moku freestailinti taip, kaip niekas nemoka • Kuo užsiimate? Kuo domitės? Ką veikiat laisvalaiki3 taškai -
Gordon_Specter ir 2 kiti sureagavo į Mc_Di už temą
Ačiū už gera vakarą!3 taškai -
Ryan_Murray ir 2 kiti sureagavo į Gordon_Specter už temą
Sveiki, skelbiu konkurso dalyvių sąrašą. 1. Marius_Mallboro 2. Sit_Down 3. Mantas_Dzonson 4. Domantas_Slaps 5. Lukas_Morreto 6. Mc_Olandas (Skrajojantis_Olandas) 7. Jeremy_Santos 8. Raima_Bandit 9. Reffex_White 10. Mc_Di 11. Derrick_West 12. Elena_Pavaruoti 13. Žukas 14. Kadetas_Kappa 15. Garen_molotkow 16. Henrikaso_Drift 17. Arnas_Classic 18. Ignas_Power 19. Aka Gang 20. Donatas_Tusinukas 21. Iuhan_Ksip 22. Pukuotas_Meskinas 23. Gvidas_Zemaitis Jei kam nepatogu jų vieta eilėje, parašykit man A.Ž. Registruotis visdar galima iki 193 taškai -
Tony_Nolasco ir kitas sureagavo į Aivaras už temą
Sveiki, skelbiam antrą GreenSide dainavimo konkursą! Kaip ir praeitą kartą konkurse, žaidėjai turės parodyti savo solinius sugebėjimus ir turės galimybę laimėti puikius prizus! Konkursas įvyks 2017.02.03 17:00 (Lietuvos laiku) Vertinimo komisija: Greenside.lt komanda Prizai: 1 Vieta – 3000 kreditų 2 Vieta – 2000 kreditų 3 Vieta – 1500 kreditų KONKURSO TAISYKLĖS: 1. Muziką leis tam paskirtas asmuo. 2. Bet koks pašalinių garsų leidimas per savo pasirodymą = ban TeamSpeake. 3. Dainose negali būti necenzūrinės leksikos. 4. Dainos stilius bei kalba gali būti bet kok2 taškai -
2017.01.26 UPDATE (GREENSIDE # 0.1.7)
Ignas Dieseliss` ir kitas sureagavo į Aivaras už temą
GREENSIDE # 1.7.0 Sveiki, taigi ilgą metą nebuvo jokio atnaujinimo, daugelis pradėjo pergyventi kas darosi. Viskas tebėra gerai ir visą tą laiką judėjo darbai į priekį, bet ne taip greitai kaip norėjosi.Apačioje matysite atnaujintus dalykus, kurie pareikalavo begalę valandų perrašant senus kodus, taip kodo perrašyta buvo daug, vizualių pasikeitimų yra ne ypač daug. Serveryje atsirado darbo birža, kuri stovi prie vyriausybės, taigi kas tai? Darbo biržoje būdamas paprastų žaidėjų galėsite: Pasižiūrėti savo darbų patirtį Papeikti darbuotoją Pasižiūrėti sav2 taškai -
Doviliškis ir kitas sureagavo į AkA už temą
Labai gaila bet nebesigauna išjudu bšk xdd2 taškai -
Tommy_Gallardo ir kitas sureagavo į Forever_Young už temą
AVATARAI 2017/01/05 Genre - Random. 150x250 Parašai 2017.01.052 taškai -
Benetis_Vane ir kitas sureagavo į Forever_Young už temą
AVATARAI 2017/01/04 (150X250) (Jeigu neleidžia forumas užšidėti, parašykite į pm sumažinsiu) FORUMAS BLOKUOJA AVATARUS, NEĮSIVAIZDUOJU DĖL KOKIOS PRIEŽASTIES TODĖL ĮKĖLIAU ČIA - http://imgur.com/BnErdoD / http://i.imgur.com/UUQ1hhr.png / http://i.imgur.com/BuUzNFM.png2 taškai -
Atsiliepimas apie projektą by Matthew
Jack_Raymond sureagavo į Matthew_James už temą
Sveiki, gerbiami šio projekto žaidėjai. Su jumis sveikinasi Matthew_James. Beveik kiekvienam negirdėtas asmuo, tačiau gal jums kažką sako Ice_Kornis, o gal net dar senesnė mano paskyra Kornis_Melo? Jei sako, tai šaunu, jog yra žmonių, kurie mane pamena iš kito projekto. Kodėl nusprendžiau pradėti žaidimą čia? Atsakymas labai paprastas - šio serverio darbas be pakvietimo turi daugiau sistemų, nei pats visas ryžo serveris. Serveryje esančios sistemos mane tiesiog pastūmėjo išbandyti save čia net einant direktoriaus pareigas ryžyne. Vien dėl to buvau nušalintas, nes 4 dienas žaidžiau1 taškas -
Parduodamas retas skinas
Vaidas Martini sureagavo į Lil_Uzi už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Jack'Ferdinando 2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą aksesuarą, (Pavadinimas, ID, Retumas): Las Venturas Police Officer (Without uniform) - Retas skin. 3. Pateikite parduodamo aksesuaro nuotraukas (be modifikacijų): 4. Kaina, kiek norite gauti už aksesuarą: 400k 5. Papildoma informacija: Apranga nenešiota,šiandien gauta.1 taškas -
Parduodamas Big Smoke (armored) skinas
fuckas sureagavo į Spalvotas_Cinamonas už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Spalvotas_Cinamonas 2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą aksesuarą, (Pavadinimas, ID, Retumas): Big Smoke (Armored) 149 id, retas skinas. 3. Pateikite parduodamo aksesuaro nuotraukas (be modifikacijų): 4. Kaina, kiek norite gauti už aksesuarą: Siūlykit. 5. Papildoma informacija: -1 taškas -
Viena Meilė - blogas jums! :)
Bonnie_Rosa sureagavo į One_Love už temą
Sveiki skaitantieji! Atėjau čia su nežinia ir dvejonėmis, ne į žaidimą, o į skiltį. Niekas čia manęs nepažįsta, turbūt ir matė mane tik keletas. Serveryje esu pasiekęs - nieko. Apart DP žodžių, kad anketa buvo visai nebloga ir brandi. Bet ne, šiandien kalbėsiu ne apie tai, galbūt ir nesate pripratę skaityti tokio tipo blogų, kur nebus rašoma, apie pirmus pasiekimus ir nuomonę apie serverį. Mano akimis, tai tapo per daug banalu, čia atėjau, nes man patinka dilintis mintimis ir rašyti apie, tai, ką aš matau savomis akimis, man patinka dalintis mano pačio išgyvenimais, o tuo pačiu palinkėti,1 taškas -
Smoke_Piktas LBANNED Pro_Dovidas
Modestas_Snicelis sureagavo į Abraham_Lincoln už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Smoke_Piktas • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Pro_Dovidas • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Trugdymas naujam žaidėjui • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :1 taškas -
http://greenside.lt/forumas/index.php?/topic/44091-kodėl-vaikinams-nepavyksta-užkalbi
Radler_Apple sureagavo į Forever_Young už būsenos atnaujinimą
http://greenside.lt/forumas/index.php?/topic/44091-kodėl-vaikinams-nepavyksta-užkalbinti-paneliu-ir-atvirkščiai-atsakymas-temoje/1 taškas -
Greenside.lt dainavimo konkursas 2017
Mc_Di sureagavo į Ivan_Ramirez už temą
Šaunuolis Dima! Sveikinu.1 taškas -
Mc_Di a.k.a Jessy Prisistato
Tankistas_Benas sureagavo į Mc_Di už temą
Sveikas Sugalvosim ką nors! Pravesim, Sveikas Jeremy Ačiū už suba! Sveikas, man taip pat!1 taškas -
1 taškas
-
Parduodu tris aprangas
Vaidas Martini sureagavo į Lil_Uzi už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Jack'Ferdinando 2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą aksesuarą, (Pavadinimas, ID, Retumas): 1. Mažiau retas, 2. Mažiau retas. 3. Pateikite parduodamo aksesuaro nuotraukas (be modifikacijų): 4. Kaina, kiek norite gauti už aksesuarą: 1 - 110k, 2 - 120k 5. Papildoma informacija:1 taškas -
https://www.youtube.com/channel/UCk9M329cK-P8FBaCc73TUvg 400sub ir dovana visam greenside.lt projektui !!!1 taškas
-
Ema_And užtildė James_Kawasaki
Gruzinas_Tortilla sureagavo į Ema_And už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją : Ema_And 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą : James_Kawasaki 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas : įžeidinėjimai 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą : 5. Įrodymai , kad užtildėte žaidėją (Būtina) :1 taškas -
Forever_Young sureagavo į Rookie_Dust už temą
Labas, labai gražus avatarai! Gal turi daugiau tokiu su kostiumais? jeigu įdėsi busiu dėkingas.1 taškas -
iki konkurso liko jau nebedaug laiko. RĖGISTRUOJAMĖS !!!!
Gordon_Specter sureagavo į Mantas už būsenos atnaujinimą
iki konkurso liko jau nebedaug laiko. RĖGISTRUOJAMĖS !!!!1 taškas -
Išties skaityti malonu, bet būtų dar maloniau jeigu žinotume, kad gale laikraščio yra kokių nors juokelių, kurie pakeltų mūsų nuotaikas. Taip pat ir tekste galima panaudoti palyginimus kurie būtų šmaikštūs ar dar kokie.1 taškas
-
Pora ideju
Tomas_Bielka sureagavo į Deivid_Mldcc už temą
Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Deivid_Mdc • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: 1.Akumuliatorius,kad kai butu paliktos sviesos tr.priemonej isikrovinetu akumuliatorius o kad ji pakrauti reikia kviesti mechanikus jie atvaziuotu ir pakrautu kainuotu kokiu 100-300Euru. 2.Kad name nereikietu viduj atidaryneti duru paciam viduje ir nerasyti komandos /Namas nes dbr name pastatau durys o jos tesiog stovi nei atidaryti nei ka reikia padaryti kad kai preini jas pastumus jos atsidarytu. 3.Padaryti kad butu parduotuves butu irgi kaip verslas ir kai nupirktu ten ka nors eitu eurai verslo1 taškas -
1 taškas
-
GREENSIDE NAUJIENŲ LAIKRAŠTIS // Leidimo Nr. 2
Mrs Nobody sureagavo į David_Winship už temą
Laikraštis, kaip ir praeitas laikraštis yra nuostabus, grafikos darbai, teksto suderinimas yra tiesiog wow. Žiūrėjau per telefoną ir tas vertimas, tiesiog kaifas, verčiu, kaip realu laikrašti, lapas toksai... Suprantat manau. Ir bėje labai ačiū, kad galėjau prisidėti prie laikraščio kūrimo, man yra tiesiog - nauja pradžia ir tikrai neketinu trauktis, o tik dar intensyviau ieškosiu kokios įdomios informacijos, kurią galėsiu perteikti jums, o jūs skaitytojams.1 taškas -
1 taškas
-
Omis_Zekas sureagavo į Žukas už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė:Žukas 2. Ar sutinkate su visomis taisyklėmis ir reikalavimais ?: Taip 3. Jūsų išsirinkta daina:1 taškas -
Dioba_Launch sureagavo į Cleme Tean už temą
1.Jūsų Vardas_Pavardė: Cleme_Tean & Paulius_Koral(duetas) 2. Ar sutinkate su visomis taisyklėmis ir reikalavimais ?: joaaa 3. Jūsų išsirinkta daina:1 taškas -
Rookie_Dust sureagavo į Sabas_Brown už temą
Šitie achujeni , gali gal orginalią foto numest ? MAnau tiks ant telefono1 taškas -
1 taškas
-
1 taškas
-
FLASHY SHOP
Mindaugas Parkour sureagavo į Сristiano_Capelli už temą
Flashy shop skirta tiems žmonėms, kurie nori nusipirkti kokybiškas prekes už prieinamą kainą. Kainas nustato parduotuvės įkūrėjai, kurie yra senbuviai projekte, sukaupę milžinišką patirtį. FS didžiausia dėmesį skirs skinų prekybai, prekiausime mažiau retais, retais ir labai retais skinais. Mažiau dėmesio skirsime mašinų, namų, vilų, butų ir t.t. prekybai. Tad šioje parduotuvėje galite rasti visko. VISOS PREKĖS SURAŠYTOS APAČIOJE.1 taškas -
Giedrius_Hells sureagavo į Forever_Young už temą
gif signatures (cars) 1 taškas -
Benetis_Vane sureagavo į Forever_Young už temą
Ech atradau jau naudojamus stockus pas kita gfxeri, todėl peršokau į kita talpykla ir iš kitur naudodamas nuotraukas darau kokybiškus parašus/avatarus. Šiandien parašai (Nature)1 taškas -
Sveikiname su Šv. Velykomis!
Richardmt sureagavo į Green_Arrow už temą
Dėkui, nuo manęs taip pat didžiausi sveikinimai !1 taškas -
League of legends vartotojas.
Samp_Nick sureagavo į Jerry_Sančio už temą
Nėra Gauni vieną įspėjimą už Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); - Rytis_Bit1 taškas