Jump to content
Naujokų metas! ×
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2020.04.15 visose vietose

1. Hitautas

@Ignas_Eox @Ernis_Pokemon yoink 😄

@Ignas_Eox @Ernis_Pokemon yoink 😄
    14 taškai
  2. 4 serverio muškietininkai, daugiau nieko
    11 taškai
  3. Šablonai, • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Matthew_Bennett • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Kionigseg_Kingz • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Macro, autocbug • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Pačio vaizdo įrašas, jeigu ištrins įkelsiu savus. Neblokavau iškart įsitinkinti pačiam per /pzu dėl animacijų modų.
    6 taškai
  4. Lietuviskas_Zmogus

5 taškai
  5. Denis_Xander

3 taškai
  6. https://streamable.com/0a6nia @Justas_Jucius Gerai varai. Juokas by • @Lukas_Dmkl
    3 taškai
  7. Teikiu montavimo paslaugos , darbo veiklos video montavimas , stunt video montavimas , bei kita. Domina montavimo paslaugos pm.
    3 taškai
  8. nors savo muzika su kitais nesidalinu, bet negaliu susilaikyti, nes labai jau smagi dainelė ir graži vizualizacija. SMAGAUS MARGUČIŲ IEŠKOJIMO!!! ♥
    3 taškai
  9. Pats sau prieštaraujate. Temoje minėjote, jog žaidėjas jus apgavo. Dabar nenorite rasti bendro kompromiso ir išspręsti šios situacijos, nes nematote tam reikalo. Kažkoks nesusipratimas arba aš nesuprantu ko jūs iš visos šios situacijos norite. Prašau viską paaiškinti dar kartą asmeninėje žinutėje. Jeigu dar nesusipažinote su dabartine mūsų administratorių sistema serveryje, tai noriu kad žinotumėt, jog mūsų serveryje žaidėjai administratoriaus statusą serveryje gali gauti iškeitus turimus kreditus į šį statusą. Jokių kitų apribojimų kaip kreditai šiam statusui joks žaidėjas daugiau neturi
    3 taškai
  10. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Ignas_Eox. • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Rakim_Mayers. • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Relog kai esi sugautas teisėsaugos. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://streamable.com/za20nu
    2 taškai
  11. Greg_Solberg

2 taškai
  12. Lelia Dipsis

@Florencijos_Zvejys kada i gaujas

@Florencijos_Zvejys kada i gaujas
    2 taškai
  13. išmeskit Malacy_Edwa iš policininko pareigu per zona mane sujame ir itaria kad zmogzudyste
    2 taškai
  14. Demarcus_Norwood

2 taškai
  15. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Matas_Tarelka. • Jūsų tikrasis vardas: Matas. • Jūsų amžius: 17 metų. • Iš kokio miesto esate?: Panevėžys. • Kokie jūsų charakterio bruožai?: Malonus, komunikabilus, pastabus, nuoširdus. • Laisvalaikio hobis(-iai): Žvejyba, šviesų ir garso aparatūrą domiuosi, Iškylos gamtoje. • Ar turite augintinių? Jei taip tai kokių: Turiu du vokiečių aviganius, pamatysite nuotraukoje. Vardai: Koksas ir Mėta (Narkomanai) • Kada pradėjote žaisti SA-MP?: Tai buvo, kaip dar buvau dešimties metų berniukas, stebėdavau kaip žaidžia brolis ši žaidimą
    1 taškas
  16. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Lucas_Patriot • Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje : Benzas_Jukel, Speedas_Reakcijus, Moren_Iso, Gabija_Ersketroze, Zigmis_Martinez, Algirdas_Sulgin • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?: • Kenkėjiškas elgesys serveryje, kurio metu dėl vieno žaidėjo kaltės nukenčia didelis skaičius žaidėjų (masinis žaidėjų žudymas, trankymas, mašinų sprogdinimas (įskaitant mašinų stūmimą į vandenį) tyčinis didelių renginių (atrankos, šventinės užduotys) trukdymas). Tokiais atvejais nukentėję žaidėjai patiria atitinkamus nuostolius (finansinius arba
    1 taškas
  17. Tony_Express

gn

gn
    1 taškas
  18. Apgavikas buvo užblokuotas ir prarado vartotojus mūsų serveryje. Nukentėjęs žaidėjas jokios kompensacijos neatgauna, nes apgavikas siūlė grąžinti pasisavintą turtą, bet nukentėjęs žaidėjas atsisakė. Atsisakius nukentėjusiam žaidėjui apgavikas turtą pardavė kitam žaidėjui ir net nebandė susisiekti su administracija, jog paaiškintu kad šioje situacijoje yra kaltas ir nukentėjęs žaidėjas, nes nepriėmė susitarimo grąžinti prarasto turto. Tai yra galutinis sprendimas ir jis nebus keičiamas. Tema rakinama.
    1 taškas
  19. Jūsų Vardas_Pavardė kuris prašo užtildyti kitą asmenį:Squidyy_Lietuva Žaidėjo Vardas_Pavardė kuris nusižengė taisyklėms:Zvonink_Man Priežastis, kodėl žaidėją turėtume užtildyti:Ižeidinejimai Įrodymai, kaip žaidėjas nusikalto:https://imgur.com/a/PzF0wBt
    1 taškas
  20. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Amanda_Candy Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Nierka_Kazikelis Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://streamable.com/9b3w88 https://www.youtube.com/watch?v=IIdK9atTd_Y&feature=youtu.be
    1 taškas
  21. Užtildymo apeliacija tvarkinga. Hehius_Curry taip pat užtildytas už keiksmažodžius. Tema rakinama.
    1 taškas
  22. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Wizard_Airidas Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Hehius_Curry Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: įžeidinėjimai Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: https://imgur.com/a/6txypcd Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):https://imgur.com/a/6txypcd
    1 taškas
  23. Manau ir man reikia neatsilikti nuo mados dauza baiseu nej penktokus druska
    1 taškas
  24. Baisei dauzai tik kita karta kai nukrisiu nesaudyk ok?
    1 taškas
  25. Neddy_Mtb

Unban Neddy_Mtb

• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Neddy_Mtb • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo: Ignas_Eox • Už ką buvote užblokuotas?: RELOG. (NEGAVAU) ISPEJIMO ! nebuvau sugautas • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo: net negavau ispejimo ,todel prisijunges po keliu valandu jau buvau gaves ban man nebunant serve • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį: https://imgur.com/a/lAAwj1e
    1 taškas
  26. Lietuviskas_Zmogus

1 taškas
  27. Like for good luck Ignore for bad luck @Everett_Sanchez tikiuos tai padės surast kiaušinius greičiau
    1 taškas
  28. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Joe_Kim 2. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Taigi daug policininkų susiduria su ta problema kai bėglys uždėjus /sekti ar stabdymą važiuodamas su mašina įvažiuoja į namo garažą ar įbega į verlsą,butą, treilerį taigi siūlau pridėti į /bausti ar /ita kaip Pastatų naudojimas bėgant nuo policijos ar kažką tokio. 3. Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Manau apmažės tų namų naudojimu kuomet bėgi nuo policijos.
    1 taškas
  29. Chebra čia nieko neprimena tikrai, apsikiaušinavom. @Legend_Sabonis@Lionel_Revazz
    1 taškas
  30. Tony_Express

1 taškas
  31. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime:Gruzinas_Sampo • Jūsų tikrasis vardas:Nikita • Jūsų amžius:22 metai. • Iš kokio miesto esate?:Vilnius. • Kokie jūsų charakterio bruožai?: Išvardinsiu , manau tik kelis , nes tam kad sužinoti visus mano bruožus reikėtu su manim pabendrauti , taigi visų pirmą , galiu labai lengvai rasti kalbą su žmonėmis , taigi manau tai yra komunikabilumas, tai yra mano stiprioji pusė , kuria galėčiau išskirti , atrankas mokėjimas užsisipirimas , nes jeigu kažka pradedu daryti darau tai iki galo , manau žmonės kurie yra su manim bendravę ,žino koks aš esu ir žino mano char
    1 taškas
  32. Denis_Xander

llx3

llx3
    1 taškas
  33. Denis_Xander

e kur as randuos

e kur as randuos
    1 taškas
  34. Denis_Xander

maybe atidaryti dirbtinius a ka manot

maybe atidaryti dirbtinius a ka manot
    1 taškas
  35. Denis_Xander

1 taškas
  36. Denis_Xander

cia dar tipo kai cbugas buvo lmao

cia dar tipo kai cbugas buvo lmao
    1 taškas
  37. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Azzo_Moretti Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Vasilije_Vasic Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Įžeidinėjimai naudojant komandą /r Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):
    0 taškai
  38. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Azzo_Moretti Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą:Lauris_Varsktyte Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Įžeidinėjimai naudojant komandą /r Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):
    0 taškai
  39. Labai rimta gauja, nusimato DYDELIS veiksmas, gud lak
    0 taškai

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2025 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.