Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2020.04.15 visose vietose
-
@Ignas_Eox @Ernis_Pokemon yoink 😄
Mase_Mase ir 13 kiti sureagavo į Hitautas už būsenos atnaujinimą
@Ignas_Eox @Ernis_Pokemon yoink 😄14 taškai -
grynsaido veixmas
Tony_Express ir 10 kiti sureagavo į Everett_Sanchez už temą
4 serverio muškietininkai, daugiau nieko11 taškai -
Matthew_Bennett užblokavo Kionigseg_Kingz
James_Switch ir 5 kiti sureagavo į Mantas už temą
Šablonai, • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Matthew_Bennett • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Kionigseg_Kingz • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Macro, autocbug • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Pačio vaizdo įrašas, jeigu ištrins įkelsiu savus. Neblokavau iškart įsitinkinti pačiam per /pzu dėl animacijų modų.6 taškai -
5 taškai
-
3 taškai
-
https://streamable.com/0a6nia @Justas_Jucius Gerai varai. Juokas by • @Lukas_Dmkl
Get_Paid ir 2 kiti sureagavo į Derek_Escobar už būsenos atnaujinimą
https://streamable.com/0a6nia @Justas_Jucius Gerai varai. Juokas by • @Lukas_Dmkl3 taškai -
Teikiu montavimo paslaugos , darbo veiklos video montavimas , stunt video montavimas
Lemon_Madeit ir 2 kiti sureagavo į Gruzinas_Sampo už būsenos atnaujinimą
Teikiu montavimo paslaugos , darbo veiklos video montavimas , stunt video montavimas , bei kita. Domina montavimo paslaugos pm.3 taškai -
nors savo muzika su kitais nesidalinu, bet negaliu susilaikyti, nes labai jau smagi d
Amanda_Candy ir 2 kiti sureagavo į Charlotte_Madeliefje už būsenos atnaujinimą
nors savo muzika su kitais nesidalinu, bet negaliu susilaikyti, nes labai jau smagi dainelė ir graži vizualizacija. SMAGAUS MARGUČIŲ IEŠKOJIMO!!! ♥3 taškai -
Apgavo Teddy_Williams
Gordon_ Hells ir 2 kiti sureagavo į Rokas už temą
Pats sau prieštaraujate. Temoje minėjote, jog žaidėjas jus apgavo. Dabar nenorite rasti bendro kompromiso ir išspręsti šios situacijos, nes nematote tam reikalo. Kažkoks nesusipratimas arba aš nesuprantu ko jūs iš visos šios situacijos norite. Prašau viską paaiškinti dar kartą asmeninėje žinutėje. Jeigu dar nesusipažinote su dabartine mūsų administratorių sistema serveryje, tai noriu kad žinotumėt, jog mūsų serveryje žaidėjai administratoriaus statusą serveryje gali gauti iškeitus turimus kreditus į šį statusą. Jokių kitų apribojimų kaip kreditai šiam statusui joks žaidėjas daugiau neturi3 taškai -
Ignas_Eox užblokavo Rakim_Mayers
Ernis Pokemon ir kitas sureagavo į Ignas_Eox už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Ignas_Eox. • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Rakim_Mayers. • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Relog kai esi sugautas teisėsaugos. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://streamable.com/za20nu2 taškai -
2 taškai
-
@Florencijos_Zvejys kada i gaujas
Joe_Kim ir kitas sureagavo į Lelia Dipsis už būsenos atnaujinimą
@Florencijos_Zvejys kada i gaujas2 taškai -
išmeskit Malacy_Edwa iš policininko pareigu per zona mane sujame ir itaria kad zmogzu
Malacy_Edwa ir kitas sureagavo į Vitaminas_Gaineris už būsenos atnaujinimą
išmeskit Malacy_Edwa iš policininko pareigu per zona mane sujame ir itaria kad zmogzudyste2 taškai -
2 taškai
-
Prisistatau Matas_Tarelka
Tony_Express sureagavo į Matas_Tarelka už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Matas_Tarelka. • Jūsų tikrasis vardas: Matas. • Jūsų amžius: 17 metų. • Iš kokio miesto esate?: Panevėžys. • Kokie jūsų charakterio bruožai?: Malonus, komunikabilus, pastabus, nuoširdus. • Laisvalaikio hobis(-iai): Žvejyba, šviesų ir garso aparatūrą domiuosi, Iškylos gamtoje. • Ar turite augintinių? Jei taip tai kokių: Turiu du vokiečių aviganius, pamatysite nuotraukoje. Vardai: Koksas ir Mėta (Narkomanai) • Kada pradėjote žaisti SA-MP?: Tai buvo, kaip dar buvau dešimties metų berniukas, stebėdavau kaip žaidžia brolis ši žaidimą1 taškas -
Prašau užblokuoti daug vartotojų.
Marius_Miliauskas sureagavo į Lucas_Patriot už temą
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Lucas_Patriot • Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje : Benzas_Jukel, Speedas_Reakcijus, Moren_Iso, Gabija_Ersketroze, Zigmis_Martinez, Algirdas_Sulgin • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?: • Kenkėjiškas elgesys serveryje, kurio metu dėl vieno žaidėjo kaltės nukenčia didelis skaičius žaidėjų (masinis žaidėjų žudymas, trankymas, mašinų sprogdinimas (įskaitant mašinų stūmimą į vandenį) tyčinis didelių renginių (atrankos, šventinės užduotys) trukdymas). Tokiais atvejais nukentėję žaidėjai patiria atitinkamus nuostolius (finansinius arba1 taškas -
1 taškas
-
Apgavo Vai_Dunce
Tomcikas_Pineapple sureagavo į Rokas už temą
Apgavikas buvo užblokuotas ir prarado vartotojus mūsų serveryje. Nukentėjęs žaidėjas jokios kompensacijos neatgauna, nes apgavikas siūlė grąžinti pasisavintą turtą, bet nukentėjęs žaidėjas atsisakė. Atsisakius nukentėjusiam žaidėjui apgavikas turtą pardavė kitam žaidėjui ir net nebandė susisiekti su administracija, jog paaiškintu kad šioje situacijoje yra kaltas ir nukentėjęs žaidėjas, nes nepriėmė susitarimo grąžinti prarasto turto. Tai yra galutinis sprendimas ir jis nebus keičiamas. Tema rakinama.1 taškas -
Prašau užtildyti Zvonink_Man
Viscountess_Qss sureagavo į Squidyy_Lietuva už temą
Jūsų Vardas_Pavardė kuris prašo užtildyti kitą asmenį:Squidyy_Lietuva Žaidėjo Vardas_Pavardė kuris nusižengė taisyklėms:Zvonink_Man Priežastis, kodėl žaidėją turėtume užtildyti:Ižeidinejimai Įrodymai, kaip žaidėjas nusikalto:https://imgur.com/a/PzF0wBt1 taškas -
Amanda_Candy užblokavo Nierka_Kazikelis
Jack_Marzo sureagavo į Amanda_Candy už temą
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Amanda_Candy Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Nierka_Kazikelis Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://streamable.com/9b3w88 https://www.youtube.com/watch?v=IIdK9atTd_Y&feature=youtu.be1 taškas -
Laurynas_Epic užtildė Brius_Lee
Laurynas'Epic sureagavo į Ignas_Eox už temą
Užtildymo apeliacija tvarkinga. Hehius_Curry taip pat užtildytas už keiksmažodžius. Tema rakinama.1 taškas -
Wizard_Airidas užtildė Hehius_Curry
Trae_Young sureagavo į Wizard_Airidas už temą
Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Wizard_Airidas Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Hehius_Curry Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: įžeidinėjimai Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: https://imgur.com/a/6txypcd Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):https://imgur.com/a/6txypcd1 taškas -
Manau ir man reikia neatsilikti nuo mados dauza baiseu nej penktokus druska
Dimitri_Loyal sureagavo į Joe_Kim už būsenos atnaujinimą
Manau ir man reikia neatsilikti nuo mados dauza baiseu nej penktokus druska1 taškas -
grynsaido veixmas
Domis_Hyper sureagavo į Edas_Sultan už temą
Baisei dauzai tik kita karta kai nukrisiu nesaudyk ok?1 taškas -
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Neddy_Mtb • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo: Ignas_Eox • Už ką buvote užblokuotas?: RELOG. (NEGAVAU) ISPEJIMO ! nebuvau sugautas • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo: net negavau ispejimo ,todel prisijunges po keliu valandu jau buvau gaves ban man nebunant serve • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį: https://imgur.com/a/lAAwj1e1 taškas
-
1 taškas
-
Like for good luck Ignore for bad luck @Everett_Sanchez tikiuos tai padės surast kiau
Giedrius_Hells sureagavo į Lelia Dipsis už būsenos atnaujinimą
Like for good luck Ignore for bad luck @Everett_Sanchez tikiuos tai padės surast kiaušinius greičiau1 taškas -
1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Joe_Kim 2. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Taigi daug policininkų susiduria su ta problema kai bėglys uždėjus /sekti ar stabdymą važiuodamas su mašina įvažiuoja į namo garažą ar įbega į verlsą,butą, treilerį taigi siūlau pridėti į /bausti ar /ita kaip Pastatų naudojimas bėgant nuo policijos ar kažką tokio. 3. Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Manau apmažės tų namų naudojimu kuomet bėgi nuo policijos.1 taškas
-
Chebra čia nieko neprimena tikrai, apsikiaušinavom. @Legend_Sabonis @Lionel_Revazz
Legend_Sabonis sureagavo į Haku_Rinha už būsenos atnaujinimą
Chebra čia nieko neprimena tikrai, apsikiaušinavom. @Legend_Sabonis@Lionel_Revazz1 taškas -
1 taškas
-
Prisistatau Gruzinas_Sampo
Fantom_Live sureagavo į Gruzinas_Sampo už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime:Gruzinas_Sampo • Jūsų tikrasis vardas:Nikita • Jūsų amžius:22 metai. • Iš kokio miesto esate?:Vilnius. • Kokie jūsų charakterio bruožai?: Išvardinsiu , manau tik kelis , nes tam kad sužinoti visus mano bruožus reikėtu su manim pabendrauti , taigi visų pirmą , galiu labai lengvai rasti kalbą su žmonėmis , taigi manau tai yra komunikabilumas, tai yra mano stiprioji pusė , kuria galėčiau išskirti , atrankas mokėjimas užsisipirimas , nes jeigu kažka pradedu daryti darau tai iki galo , manau žmonės kurie yra su manim bendravę ,žino koks aš esu ir žino mano char1 taškas -
1 taškas
-
1 taškas
-
maybe atidaryti dirbtinius a ka manot
Domis_End sureagavo į Denis_Xander už būsenos atnaujinimą
maybe atidaryti dirbtinius a ka manot1 taškas -
1 taškas
-
cia dar tipo kai cbugas buvo lmao
Domis_End sureagavo į Denis_Xander už būsenos atnaujinimą
cia dar tipo kai cbugas buvo lmao1 taškas -
Azzo_Moretti užtildė Vasilije_Vasic
Lauris_Varskyte sureagavo į Azzo_Moretti už temą
Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Azzo_Moretti Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Vasilije_Vasic Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Įžeidinėjimai naudojant komandą /r Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):0 taškai -
Azzo_Moretti užtildė Lauris_Varskyte
Lauris_Varskyte sureagavo į Azzo_Moretti už temą
Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Azzo_Moretti Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą:Lauris_Varsktyte Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Įžeidinėjimai naudojant komandą /r Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):0 taškai -
grynsaido veixmas
Jett_Jenkins sureagavo į Black_Wordas už temą
Labai rimta gauja, nusimato DYDELIS veiksmas, gud lak0 taškai