Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Express News ' #16

Tony_Express

Rekomenduojamas pranešimas

ORvrhra.png

Štai ir dar vieneri metai, baigėsi visi 2022 metų eventai! Žėsim kaip Greenside administracija mus nustebins šiais metais. O jau nebe užkalnų laukia ir Greenside projekto gimtadienis!

Turinys:
1. Atspek ir laimek
2. Kalėdų eventas
3. Kalėdiniai piešiniai
4. Krepšinio turnyras 1x1
5. Unikali tr. Mesa
6. Montgomery
7. Policijos Departamentas
8. Taksi dovanėlių keitimasis
9. Naujoji Medikų Direktorė
10. Naujasis Mechanikų Direktorius
11. Christmas Edition

w32zPda.png

0B08TEw.jpg

Atspėk žodžius - Laimėk Sabre

S _ _ _ _      _ _ _ _ S
Saint Agnes


Užuomena - Žodžiai virš pastato įėjimo, Montgomery kaimeliu ribose, pastatas yra dažnai lankomas.

Asmuo atspėjęs žodį - @Rokas_Eid

w32zPda.png

uo9mOtf.jpg

Baigėsi dar vieni metai, prasidejo kiti. Jau septintą kartą kaip Greenside švenčia naujus metus. Šį kartą eventas vyko kur kas ilgiau nei ankščiau, tad žaidėjai turėjo daugiau laiko įsivykdyti kalėdine užduotį bei daugiau laiko pašaudyti (/fejerverkas). Per šį eventą daug kas nusivylė, jog daug (/kdeze) kiekio negaus. Iš 7 evento dienų buvo galima gauti maksimaliai 7 dėžes, tačiau iš (/dovaneledanguje) taip pat buvo galimybe gauti (/kdeze), tačiau šansai nebuvo dideli. Taip pat iš (/fejerverkas) dažniausiai gauti galima tam tikrą pinigų kiekį, retai iškrito ir kokia nors (/tdeze, /ideze, /adeze). Eventas dar nėra išimtas, tad dar turite progą atsiimti savo šventinį aksesuarą!

 

Daugiau informacijos apie vykųsį eventa

Rašė, Tony_Express

w32zPda.png

8O2vMoq.jpg

Dieną prieš šventinį laikotarpį (gruodžio 23 d.) buvo išrinktas Kalėdinių piešinių nugalėtojas @Tautvydas_Udravich. Piešinyje buvo įamžintas pagrindinis konkurso prizas – vila Los Santos mieste. Taip pat piešinyje nebuvo pasigesta ir kitų papildomų detalių, kaip su Sultan automobiliu atvažiavęs Kalėdų Senelis, dronai su pranešimais apie atpingančius raktus. Nebuvo pamirštas ir jau serverio memu patapęs buvusio administratoriaus Ugnius_Dead lavonas. Dar visai neseniai jis buvo užblokuotas už bandymą pakenkti šio dalyvio direktorei Dainida_Prn. Konkurse iš viso dalyvavo 6 dalyviai. Papildomu prizu buvo apdovanotas dalyvis Jeremy_Nuevo nupiešęs jau praktiškai nebegyvuojančio serverio L*G ir greenside.lt Pagr. Administratorių kovą, kurioje mūsų projekto administratorius vaizduojamas kaip Kalėdų senelis nugalėjęs Edga_Kesa. Šiame piešinyje taip pat nebuvo pamirštas Ugnius_Dead. Prie papildomo prizo prisidėjo ir 200.000€ @Jeremy_Nuevo suteikė žaidėjas Corny_Horny. Taip pat konkurse dalyvavo Jamal_Sharan, Tadas_Pakruojis, James_Morello, Kiemo_Sargas. Ačiū visiems dalyvavusiems ir teikusiems simpatijas dalyviams „Patinka“ paspaudimais.

Visus darbelius galite pažiūrėti čia

Rašė, Migelis_Zhebtuvelis

w32zPda.png

zlw0VzE.jpg

Gruodžio 20 dieną prasidėjo registracijos į šį krepšinio turnyrą. Iki gruodžio 25 dienos viso buvo užregistruota 12 žaidėjų. Buvo tikėtasi jog dalyvaus daugiau žaidėjų, bet gal nepasitikėjio savimi arba tiesiog tokie renginiai žaidėjam neįdomūs, tačiau turim ką turim. Per visą turnyrą išviso buvo sužaista 14 krepšinio rungtynių, visas turnyras truko dvi dienas. Vienas dalyvis nepasirodė per 24valandas ir buvo diskvalifikuotas. Nevisi dalyviai buvo išsitobuline visko iki maksimumo, vienas kitas laimėjo prieš tą kuris turi daugiau ištobulinimų. Tačiau visą turnyrą laimėjo tas kuris turi viską ištobulines ir nusinešė pirmos vietos medalį.


Nugalėtojai:
  🥇@Squidyy_Lietuva
🥈    @Quez_Junior
🥉  @Nedas_Krosas
🎖️  @Justas_Jucius
🎖️  @Doom_Boom

Krepšinio turnyras 1x1

Rašė, Tony_Express

w32zPda.png

e683TVr.jpg

Gruodžio 27 dieną Greenside.lt Facebook puslapyje buvo paskelbta, jog į mašinų saloną įdėta nauja unikali tr. priemonė „Mesa“. Kurios kaina €4.000.000 + €400.000 už atvežimą. Kiek transporto priemonių jau išviso yra nupirktą nėra aiškaus skaičiaus, tačiau patikimas pervežėjas mano, jog buvo nupirkta 8-9 šie transportai. Kitaip sakant galimai išleista €32.000.000 būtent ant šių transportų bei €3.200.000 pateko pervežėjams dalis į foną dalis darbuotojui.

Rašė, Tony_Express

w32zPda.png

U7nTCTI.jpg

Gruodžio 27 dieną gavau galimybe apsiimti „Montgomery“ baro lyderio pareigomis. Kas įvyko per tas dvi savaites barui ir koks yra mano tikslas laikinai einant šias pareigas? Pirmiausiai pakalbėsiu apie tikslą kuris yra - įtraukti kuo daugiau naujų žaidėjų arba tuos kurie dar neturėjo galimybės pasireikšti baikeriuose. Žaidėjų norinčių prisijungti prie baikerių šutvės atsirado tikrai nemažai visi buvo 1 lygio baikeriai, kitaip sakant pirmą kartą įstoje į baikerius. Nepaslaptis, kad prie baro prisijungė ir keli labiau žinomi žaidėjai baikeriuose, vien su naujais žaidėjais nelaimėsi veiksmų prieš pareigūnus, tad reikėjo ir tų kurie turi patirties šioje nusikalstamoje sistemoje. Surinkus šutvę pirmas dienas tikrai dominavome kontrabandose. Kas labiausiai nesisekė tai užgrobti banko tai dažniausiai arba tiesiog nepavykdavo užgrobti ir iškarto atsišaukdavo, tai nutikdavo nes nauji baikeriai pirmą kartą dalyvavo tokiose veiklose ir jų kaltinti negalima viską stengiuosi paaiškinti. Po kelių bandymų jau pavyksta užgrobti banką be nesklandumų, tačiau laimėti taip ir nepavyksta arba mus iššaudo arba pritrūksta laiko. Galų galiausiai Sausio 7 dieną sugebėjo parsivežti daugiau nei puse pinigų iš seifo esančiame banke. Didžioji dalis kurie buvo 1 lygio jau pasikėlė 3 lygį. Taip pat vakar baikeriams buvo išdalinta daugiau nei €2.000.000 premijoms už dalyvavimą veiksmuose. Mūsų šutvėje dar yra pilna vietos ir jei nori prisijungti prie baikerių susisiek su manimi! Būdamas baikeriu gali dirbti savo paprastą darbą neskaitant Policininko bei Mediko. Tai gali būti tavo antras pinigų šaltinis bei paįvairinimas žaidžiant.

Rašė, Tony_Express

w32zPda.png

zEjuDsh.jpg

Buvusiai policijos valdžiai (Domantas_Epic ir Dovis_Santos) atsistatydinus iš pareigų, gruodžio 16 dieną, direktorių prižiūrėtojas paskelbė atranką naujam serverio teisėsaugos vadui išrinkti. Atranka vyko iki gruodžio 27 dienos. Žaidėjai tikėjosi naujos Policijos firmos, tačiau direktorių prižiūrėtojas paskelbė, jog sulaukė labai mažai kandidatų ir pratęsė atranką neterminuotam laikotarpiui. Taip pat nesenai pastebėjome, jog Policijos Departamentas turi pavaduotoją @James_Morello ar jis laikinai einantis šias pareigas veiksmams inicijuoti ar yra stebimas Direktorių Prižiūrėtojų ir yra vertinamas kaip galimas kandidatas užimti Direktoriaus postą?? Express News laikraščio redakcija skatina nepabijoti ir išbandyti savo šansus rinkimuose. Atrankoje reikalaujama parašyti CV laišką, jį sutvarkyti kuo profesionaliau, patvirtinant, jog sugebėsite tvarkytis su forumu ir jo temomis. Taip pat svarbu ir jūsų reputacija projekte, kuri turi būti teigiama ar bent jau neutrali. Galbūt tai Tavo šansas iškelti policiją į aukštumas bei užkelti kartelę ateities direktoriams?

Atranka į policijos departamento direktorių

Rašė, Migelis_Zhebtuvelis

w32zPda.png

AvT2Q5I.jpg

Gruodžio 11 dieną dalis Taksi darbuotojų nusprendė įnešti kalėdinės dvasios į darbo rutiną ir susiorganizavo dovanėlių keitimąsi žaidimų serverio mastu. Dalyvauti sutiko 9 darbuotojai ir jau gruodžio 12 dieną incognitosanta.com platformos pagalba kiekvienas dalyvis buvo išsitraukęs po žmogų, kuriam įteiks dovanėlę. Deja, nebuvo apsieita ir be nesusipratimų. Firmą nusprendęs palikti Alex_Killer, atsisakė dalyvauti šioje veikloje įžeidinėjimų, keiksmažodžių kontekstu. Tačiau hormonų audros buvo greitai nugalėtos, Alex buvo pašalintas iš specialiai tam sukurto Discord serverio, o be dovanėlės likęs dalyvis gavo dovaną iš to žmogaus, kuris turėjo dovanoti Alexui. Kiekvienas dalyvis pasistengė, nepagailėjo savo žaidimų serverio valiutos ir nudžiugino originaliomis bei sąlyginai vertingomis dovanomis. Dalyviai dovanojo tr. priemones, įvairius aksesuarus, įvairias dėžes. Dovanėlėmis keitėsi Arminas_Grigas, Tautvydas_Udravich, Migelis_Zhebtuvelis, Ekem_Slamstas, David_Wrestler, Black_Ride, Edvinas_Grum, Savas_Mode.
 

Spoileris

qq7FEO6.jpgx9vgDqg.jpgaTKZeth.jpg

Rašė, Migelis_Zhebtuvelis

w32zPda.png

m9uLJ9Z.jpg

 

Po daugiau negu 4 mėnesių, direktorių komandą paliko medikų vadovas @Taduse_Jrg. Beveik visą kadenciją (šiek tiek mažiau, negu 4 mėnesiai) su juo dirbo pavaduotojas @Laukinis_Simonas, kuris, kaip galima suprasti iš direktoriaus atsistatydinimo anketos, padarė taip pat nemažai ir į pareigas žiūrėjo itin atsakingai. Priežastį, kodėl atsisako pareigų, Taduse_Jrg įvardijo dingusią motyvaciją ir firmos susvetimėjimo jausmus: „Galimai kaip daugumai direktorių man tiesiog trūko motyvacijos tęsti pareigas ir tiesiog pradėjau jausti, kad medikų direktorius visai ne man.“ Firmoje galima buvo matyti tiek pakylimų, tiek nuosmukių, tačiau niekuomet firma nebuvo kritusi į dugną. Per ilgą laiko tarpą suspėjo veikti dviem programomis - universiteto (University Of Paramedics) ir tarpukario (Tarpukario Medicinos Centras). Vadovus galima labai pagirti, kad pabodus sistemai, iškart nepuolė palikti pareigų, o kaip tik bandė keisti tematiką ir įnešti kuo daugiau naujovių. Direktorių prižiūrėtojas Emilisvn_Samp buvo paskelbęs naujojo medikų vadovo paiešką, kueioje trumpai pakomentavo buvusios medikų valdžios darbą, iš ko galima susidaryti įspūdį, jog vadovų lojalumu liko patenkintas ir puikiai suprato pabaigoje dingusią motyvaciją. Medikų firmai ieškojo motyvuoto ir naujomis idėjomis trykštančio vadovo. Nors sulaukė tik vieno kandidato, greičiausiai savo lūkesčius patenkins, kadangi naująja direktore tapo visą praeitą medikų direktoriaus erą išdirbusi @Bitee_Maja

Rašė, Migelis_Zhebtuvelis

w32zPda.png

b09AAW0.jpg

Gruodžio 28 diena mechanikų direktorius @Dwayne_Jahseh buvo paaukštintas pareigomis ir prisidėjo prie Direktoriaus prižiūrėtojo užimdamas pagalbininko pareigas „DPP“. Direktoriumi išbuvęs daugiau nei mėnese kartu su savo pavaduotoju @Mantys_Alone. Šie valdžios atstovai savo darbus atliko ganėtinai gerai ir jokie skandalai apie mechanikus nebuvo išlinde. Po Direktoriaus paaukštinimo, Mantys_Alone visdar buvo pavaduotojas tiek žaidime tiek forume, tuo metu jau galvojau, jog atrankos į Direktorių nebebus ir bus perleidžiamas postas pavaduotojui, tačiau labai ilgai netrukus klydau ir išvydau atranką. Antrankoje buvo 5 kandidatai, 1 iš kandidatų buvęs medikų direktorius kuris pasak analizės, savo sistemomis Direktorių Prižiūrėtojų nenustebino. Galų galiausiai, prižiūrėtojams pavyko rasti tą vieną kurio jiems būtent ir reikėjo užimti šiam postui „jo laiške aprašytos sistemos bei bendrai darbuotojų užimtumas yra tai, ko ieškome šiai firmai“ Sveikimai tau @Vincas_Zzz geros kadencijos!

Rašė, Tony_Express

w32zPda.png

pJg4yjY.jpg

Kaip jau įprasta, baigiantis šventiniam eventui, buvo paskelbta galimybė gauti unikalią tr. priemonės tuningavimo komplektaciją. Šių metų, sausio 7 d. 18:00-19:00, Pagr. Administratorius Mafijos_Tevas buvo įkėlęs 3 spalvų (po 2 vnt.) Bobcat tr. priemonių komplektaciją su 100% greičio, stabdžio ir įsibėgėjimo patobulinimais. Šiuo metu serveryje yra mėlyna-juoda, žalia-juoda, raudona-juoda spalvų Bobcat Christmas Edition. Komplektacija buvo prieinama iš sidabrinių tuningavimo dėžių (/tdeze).

Laimingieji:
@Keyate Marshall
@Vycka_Flex
@Bmw_Mafas
@Corny_Horny
@Kevin_Yang
@Migelis_Zhebtuvelis

Rašė, Migelis_Zhebtuvelis

w32zPda.png

Reklamos

@Tony_Gillera - Parduodu 1ID Sultan | Kaina - €13,000,000
@Edvinas_Grum - Parduodu 46 auksines - €30,000 už vienetą, 53 bronzines - €15,000 už vienetą (/tdeze) ir 11 (/ideze) - €4,000 už vienetą
@Las_Verrosa - Parduodu NRG 6/163 (abi retos spalvos), 4,500 rida, 1 daužtumas | Kaina €400,000
@Tom_Morello - Parduodu (/tdeze) Bronzas - €14,000, Sidabras - €20,000
@Quez_Junior - Parduodu Elegy 43ID, Mega ratai, X-Flow spoileris, 0 daužtumas, 240 ridos
@Squidyy_Lietuva - Ieškau ridos kelėjo
@Laukinis_Simonas - Parduodu Bobcat „Christmas Edition“ | Kaina sutartine. Taip pat ieškau ridos kelėjo
@Kevin_Yang - Į skelbimų kontorą įdėtas Bobcat „Christmas Edition“ 3/0ID | Kaina €6,000,000
@Martin_Gossard - Parduodu (/adeze, /ideze)
@Khai_Weed - Parduodu Cheetah 179ID, Switch ratai, Stage2 | Kaina sutartine
@Tony_Express - Parduodu 400m verslą

w32zPda.png

Reklama yra nemokama jei nori susisiek su manimi
Savo pastebėjimus ar įdėjas apie šį laikraštį galite rašyti man asmeniškai arba komentuokite
Pagarbiai „Express News“ 

Redaguota Tony_Express

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.