Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

[0.1.8.7] Pasiūlymas žvejybai..

Carlos_Gomez

Rekomenduojamas pranešimas

1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Carlos_Gomez
2. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą:

Žvejybai:

  • Būtų galima sukurti, kad tarkim žvejoju šalia prie žmogaus ir jis ištraukia žuvį, man rodytų kokią žuvį jis ištraukė (Tik, kai esi šalia žaidėjo), ir taip 2 arba daugiau žaidėjų galėtų lošti iš pinigų tarkim lošia žmonės iš 1k.. Tai Pot'as bus 2k pavyzdys: Vardas_Pavardė 4.200g // Vardas_Pavardė 4.199g ir tas kuris ištraukia daugiau laimi prizą.
  • Gali pasitaikyti SCAM atvejai, bet, kad juos sumažinti būtų galima pasiimti serveriui žinomus/patikimus žmones kurie galėtų kaip ir patarpininkauti.. Ką turiu omenyje? Kad yra 2 arba daugiau kurie žvejoja ir yra 1 kuris tarpininkauja tam tarpininkui žaidėjai paduoda tam tikrą sumą pinigų ir tarpininkas žiūri kuris laimės.
  • Šiai žvejybai galima padaryti naują vietą..
  • Bet norint, kad ši sistema būtų įdomesnė, jeigu padarytoje vietoje skirtoje šiai žvejybai reikėtų labiau sutvarkyti visą žvejybos sistemą. t.y. žuvų svorius, kad žuvys nebūtų "kosmiškai" didelės iškyla dar vienas klausimas, kad vienas žaidėjas gali į vandenį užmesti /pasaras, o kitas gali neužmesti, tokiu atveju pašarą reikėtu panaikinti tuo pačiu reikėtu žvejybos TOP, kažkaip juos pertvarkyti.
  • Forume tektų sukurti temą kur būtų surašyti patikimi žmonės ir tie kurie yra kažką "Nuscamine".
  • Žinoma, kad iš centų pvz; iš 100 ir panašiai nebūtų vertą imti tarpininko, bet atsarga gėdos nedaro.
  • Jeigu žmonės žvejoja iš didelių sumų pvz; iš 200k, [400K pot], tarpininkas turi teisę pasiimti 1% procentą, sau nebent laimėjas žaidėjas leidžia pasiimti daugiau procentų..
  • Aišku reikėtų pridėti plūdes, kad jos matytos tarpininkui.

 


3. Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Įdomesnis lošimas, pinigų pasikėlimas/pralošimas.
4. Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu – galite nekopijuoti šio punkto):-

Nežinau kiek mano pasiūlymą supratot, bet gal kažkas supratot, jeigu kažkas yra tai pasiūle anksčiau tada atsiprašau, kad nukopijavau. :)

Redaguota Carlos_Gomez

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.