Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Pasiulymas /Kviesti

Don_Antones

Rekomenduojamas pranešimas

1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Don_Antones
2. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: siulau issimti ta dalyka kai nori iskviesti tarnyba ir reik irasyti 50 Noriu, ir t.t. O kai si dalyka issimtu direktoriai ivestu taisykle kad uz atvykima i iskvietima prasytu 50 euru, arba maziau, (Cia jau jum spresti :) )) 
3. Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas forumui?: niekuom
4. Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu – galite nekopijuoti šio punkto): Irodymu neturiu.
(Jai ne cia ikeliau tai susisiekite zaidime su manimi)

Redaguota Don_Antones
Korekcijos

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Prieš. Ten duotas pavyzdys, kaip rašyti iškvietimą. Nebūtinai turi rašyti "50 noriu,kad nuvežtumėt", Gali tiesiog parašyti : "1 Noriu, kad nuvežtumėt". Tas 50 yra pavyzdys, kad nepamirštum "Arbatos" duoti.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Visų pirma, skaičius 50 yra tik pavyzdinis, vietoj jo gali įrašyti norimą sumą nuo 1$ iki 500$, jie skiriami darbuotojui už atvykimą į iškvietimą, tai savotiški arbatpinigiai, kuriuos sistemos dėka klientas gali įteikti taksistui. Asmeniškai man tai yra ganėtinai naudinga funkcija, dar iškvietimo priežastyje galima įrašyti savo esamą vietą ir tašką B, jog nereikėtų tuščiažodžiauti atvykus darbuotojui, taip pat labai lengvai jį galima pamaloninti smulkiais arbatpinigiais. Jeigu tingi įrašinėti ilgą tekstą, daryk kaip daro dauguma, įrašyk „1 .“, taip darbuotojas gaus minimalius arbatpinigius (dolerį), o iškvietimo priežastyje tiesiog rodys taškelio simbolį.

Redaguota Jizzy_Black

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.