Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Pasiūlymas serveriui ( GOLF )

Viscountess_Qss

Rekomenduojamas pranešimas

1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Viscountess_Qss.
2. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Siūlau padaryti GOLF žaidimą Las Venturas aikštėje ( Yellow Bell Golf Course ) ir San Fierro aikštėje ( Avispa Country Club ). Šiose vietuose būtų galima žaisti golf su kitu žaidėju ir rinkti taškus. Savaitės pabaigoje daugiausiai turintis žaidėjas taškų būtų apdovanotas atlygiu - Pinigais arba Kreditais arba XP. Tai pat padaryti kaip ir kiekvienuose darbuose yra arba buvo (neprisimenu) statulėle su vardu. Geriausio žaidėjo paminėjimas.
3. Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Po darbų vakarais, manau dauguma norėtu atsipalaiduoti ir kitaip praleisti laiką nei sukti ratus ir kelti tik ridą. Ne visi mėgsta DM arena, nes jau įgrysusi yra manau daugumai žaidėjų.

Redaguota Viscountess_Qss

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Po didžiojo atnaujinimo serveryje atsirado krepšinio aikštelė, kurioje gali rungtyniauti su kitais iš pinigų, gali treniruotis ir ateiti pametyti į krepšinį laisvalaikiu. Manau tavo pasiūlymas yra tikrai neblogas, kadangi tai dar labiau sumažintu serveryje vien tik ridos kelimą ir ratais važinėjimą, taipogi būtų smagiau tiems žaidėjams, kuriems serveryje DM nėra mėgstama veikla dopaminui pakelti. Esu už šį pasiūlymą.

Redaguota Denis_Xander

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.