Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2017.01.18 visose vietose
-
GreenSIDE.lt | "K.K.K" Policijos veiksmas
Edvis Gaming ir 18 kiti sureagavo į Edvis_Srekas už temą
Sveikuciai, kadangi kilo siokia tokia ideja sukurti video, tai va prasom, kazkas gavosi, kaskit, nebijau x]] K.K.K Palicija Su vegasu editinta19 taškai -
Anketa tvarkinga.10 taškai
-
Olandis cbug
Ngsinis'Juda ir 7 kiti sureagavo į Skrajojantis_Olandas už temą
Visi meta savo cbug'o greičius, tiksliau drožimus į sieną aš irgi įkelsiu video daryta prieš 2 mėn. (dq jeremy_santoz už susukta video)8 taškai -
Dvl_Gang ( Orange_Mst ) užblokavo Matthew_Bennett
Skrajojantis_Olandas ir 5 kiti sureagavo į Dvl Gang už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Dvl_Gang • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Matthew_Bennett • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: žudo sienas arba cyt ( gerai isiziurejus gali pastebet ir dar antistuna ) • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : pirms antrs pastaba pirmokams, ziureti 0.25 arba 0.5 greiciu xdd kur slepsimes nuo audros jeigu benetis visas sienas issaudys iks d juoko puota aj cia dar prie visko, 0.5 greiciu tipa sauda i zmogu poto i kareivi "siaip" :DDDD cia jau tocnai, no atmaz gali vairuo6 taškai -
[2/5 Special for GS] Turginiai automobiliai
Gravedigger ir 3 kiti sureagavo į Eimantas_Otero už temą
Sveiki, Greenside žaidėjai, pristatau antrąją dalį iš penkių transporto, skirto Greenside severiui. Šį kartą tai bus turguje parduodamų automobilių modifikacijos Pakeisti visi automobiliai kurie yra parduodami, kokybė svyruoja nuo LQ iki HQ, nes kai kurių modelių tiesiog nepavyko rasti LQ. Pakankamai laiko praėjo jau nuo praeito įkėlimo, bet nelabai buvo laiko sutvarkyti viską, per šią savaitę planuoju sukelti visas likusias dalis jei tik laikas leis. Nuorodos į kitas dalis: • Pirmoji dalis - http://greenside.lt/index.php?/topic/42223-15-special-for-gs-darbo-transportas4 taškai -
Best_Puffy užblokavo Ignaz_Lucchese
Marcus_Sullivan ir 3 kiti sureagavo į Demarcus_Norwood už temą
get a life. Narys įspėtas forumo įspėjimu dėl forumo taisyklių nesilaikymo: • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus;4 taškai -
4 taškai
-
Pacano keletas naudojamų modifikacijų
Ban_Kick ir kitas sureagavo į Michael_Pacano už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Michael_Pacano 2. Kokio tipo yra ši modifikacija? [ENB, ginklai, automobiliai, skin, HUD, kita]?: Įvairios 3. Ar modifikacija kurta jūsų ar rasta internete?: Nekurta, bet nuotraukos darytos mano. 4. Komentaras apie modifikaciją [nebūtina]?: 5. Vaizdo medžiaga (Nuotraukos/Vaizdo įrašas)?: Apačioje 6. Modifikacijos atsisiuntimo nuoroda?: Apačioje Sveiki, kadangi pradėjau žaisti Greenside.lt serveryje pagalvojau, kad reikia pasidalinti savo naudojamomis modifikacijomis. Šias modifikacijas turbūt esate matę kito serverio forume, kuriame žaidžiau ilgą lai2 taškai -
xander cbug
And Morello ir kitas sureagavo į Denis_Xander už temą
sveiki visi, čia rodau savo lieva cbug, pirmą kartą kažką darau su sony vegasų, tai nebauskit pls2 taškai -
Video įrašas kuriame paaiškinama kaip užšidėt didesni nei leistinas avataras?
dgf ir kitas sureagavo į Forever_Young už temą
Daug kas skaityt nemoka ir nesupranta kame replės su to optimiseriu. Čia va jums video aiškiai parodyta. http://greenside.lt/index.php?/topic/41603-fy-avatar%C5%B3para%C5%A1u-galerija-atnaujinta-0119-legendos/?p=236524<< avatarai2 taškai -
Dėl dainavimo konkurso! UP
Tadas'Chill ir kitas sureagavo į Mc_Di už temą
Sveiki Norėjau paklausti, tsg nežinau kur čia rašyti, (nepykit) moderatoriai. Ar planuojat daryti artimu metu dainavimo/repo vakarą, kažką tokio? Su malonumu ateičiau paklausyti ir padalyvauti Arba kažką su freestailu / rap battlu, stūmimu rap styliuje, kažka tokio įdomaus UP šita tema, gal atsiras bendraminčių Mc Di 2k172 taškai -
UNBAN Dainius_Callidi
Aurimas Aerox ir kitas sureagavo į Dainius Callidi už temą
••• • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Dainius_Callidi • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Altiriks_Men • Už ką buvote užblokuotas ?: Čytinimas • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį : •••2 taškai -
Paprastas Cbug
Don'Alvarez ir kitas sureagavo į Kevin_Costner už temą
Taigi noriu pasidalinti savo įgūdžiais, nesakau kad esu kažkoks tai pro cbugeris, tiesiog šiek tiek moku, ir pradėjau vėl užsiimti šituo dalykų po gan ilgos pertraukos, komentuokit, priimu ir kritiką.2 taškai -
Jovani_Santorini užtildė Mister_Arnaspro
Iuhan_Ksip ir kitas sureagavo į Jovanis už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją :J_S 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą :Mister_Arnaspro 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas :Įžeidimai 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą : 5. Įrodymai , kad užtildėte žaidėją (Būtina) :2 taškai -
gaila man tavo klaviatūros su pele... repuoji vistiek geriau nei cbugini, galėtai jau maksą į dvikovą pakviest.2 taškai
-
kai su aimu saudai tj tavo ir nekrenta2 taškai
-
Rytis_Bit Pirmas Tinklapio dizainas
Dzeris_Nezinau ir kitas sureagavo į Rytis'Bit už temą
Padariau du banerius jie panašūs , bet nžn galit sakyti kas blogai jiems2 taškai -
Paduodam mišrūs automibiliai (18)d
Tomas_Quatros ir kitas sureagavo į Matt_Escobar už temą
sanchez? faggio? tornado ?2 taškai -
[J'Juske] Mechanical Interior
Jack_Westernn ir kitas sureagavo į Matt_Escobar už temą
tikrai gražu ir gerai suplanuota bet man vis tiek kažko truputėli trūksta. sėkmės kur toliau2 taškai -
BOBCAT mafija.
Jack_Westernn ir kitas sureagavo į Matt_Escobar už temą
Oba siaubo istorija verta 10/10 gražu įdomu skaityti,reikės į jūsų Clan išokti ,bet kaip pablo sako Mechanikai priešinsis,tai aš Mechanikas P.S atsidarys naujos Gang Bobcat'tiniai ir Tepaliniai2 taškai -
2 taškai
-
m'N - avatarai
jekas ir kitas sureagavo į Denis_Xander už temą
Sveikas, avatarai tikrai geri ir gražus pasiimsiu pora. Dėkui2 taškai -
Ir vėl aš su savo problemom
Sveikas, bus tikriausias pavogta tavo paskyra. Paskyros susigražinimo anketa : SPAUSK ČIA2 taškai -
GGWP
Įrašei bloga nick, arba jau serveryje toks žaidėjas žaidžia.2 taškai -
Foreverio avataru galerija 06.23
Benetis_Vane sureagavo į Forever_Young už temą
Labas kiekvienam beskaitančiam šia temą, šioje temoje galėsite rasti daug mano įvairaus darbo kontento. Šioje temoje neleidžiu komentuoti ir manau tai draudžia taisyklės, todėl ačiū už supratingumą. Kiekvienam iš jūsų būčiau dėkingas, jeigu jums patinką duotumėt man žinoti ir - paspaustumėt žalia mygtuką ,, patinka " šiandien buvo pasirinkta random tema ir daug įvairaus žanro, tikiuosi patiks. AVATARAI 2017/01/031 taškas -
belandžiodamas pro įvairius folderius esančius mano kompiuteryje, atradau įvairių avatarų. jie yra seni, gali būti ir matytų, ir nematytų, tiesiog noriu pasidalinti galerija, kurią esu sukaupęs nuo anksčiau merginos vaikinai komentuokit, argumentuokit, <huah>1 taškas
-
1 taškas
-
".khalifa" grafikos parduotuvė
Gruzinas_Tortilla sureagavo į Kyle_Anderson už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė?: 2. Įrodymai jog pervedėte pinigus?: 3. Darbo stock'as ( iš ko atliekamas darbas ): 4. Jeigu darbas be paveiksliuko jo pavyzdys?:1 taškas -
Konkursas iš tdėžių ir SUPER GT!
Martis_Deaglaz sureagavo į Aleksas_Mint už temą
Nieko nelaukdamas ir paskelbęs vieno konkurso pabaigą skelbiu kito konkurso pradžią! Prizai dalyvaujantiems. 1vt - 3 tdėžes arba BONUS žaidimas 2vt - 2 tdėžes 3vt - 1 tdėže Norint dalyvaut į komentarus parašot savo V_P ir skaičių nuo 1 iki 80. Konkurso laimėtojus išrinksiu 01.19d arba surinkus 80 dalyvių. BONUS žaidimas : 1 vietos laimėtojui pasirinkus BONUS žaidimą vietoj 3-jų tdėžių šis pasirinks vieną iš dviejų variantų - skaičius mažesnis už 20, skaičius didesnis už 20, pasirinkus pvz pirmą variantą per random.org ridensiu skaičius nuo 0 iki 40, jei iškris maž1 taškas -
Emigruoju The_Eagle
Norvegas_Esu sureagavo į The_Eagle už temą
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : The_Eagle Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : šiandienos. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Apie 6 metus. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Chebros, manau nebūtina įvardinti konkrečių asmenų Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Nusibodo rutina, be to šitas serveris patraukė savo unikalumu. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Visas įvygdžiau, buvo sunku tik su vairavimu, nes su greita reakcija, trumpuoju keliu važiavimu vistiek1 taškas -
Emigruoju Norvegas_Esu
Kevin_Garret sureagavo į Norvegas_Esu už temą
► Anketos šablonas: Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Norvegas_Esu Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Prieš kelias dienas pradėjau normaliai žaisti. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Viską sudėjus jau apie 2 metus. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Iš draugų. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Senajame serveryje trūko atnaujinimų ir kokių nors pokyčiu, o apie šį projektą esu girdėjęs labai gerų atsiliepimų ir tikiuosi jie pasiteisins. Tad noriu išbandyti ir pamatyti kažką naujo. Ar įvykdėte visas apmokymų m1 taškas -
Denis_Xander užtildė John_Kerey
Oliver_Brown sureagavo į Denis_Xander už temą
Anketos šablonas užtildžius žaidėją: 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją :Denis_Xander 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą :John_Kerey 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas :Įžeidinėjimai 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą :http://imgur.com/a/7TwQk 5. Įrodymai , kad užtildėte žaidėją (Būtina) :http://imgur.com/a/7TwQk1 taškas -
1 taškas
-
Hot_Anonymous sureagavo į The~faster už temą
Sv cbuger good show, p.s koks taiklumas tavo? lydą čj buvai gavęs už mokėjimą pašaudyt be "aimo" O šiaip video normalus toks ~1 taškas -
Edvis_Srekas sureagavo į Edgaras_Mix už temą
Eta prosta nerealna Srekuti1 taškas -
1 taškas
-
1 taškas
-
1 taškas
-
Emigruoju Arnoldis_Arnoldis
Hugo_Gilera sureagavo į Arnoldis_Arnoldis už temą
► Anketos šablonas: Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Arnoldis_Arnoldis Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Nuo šiandien Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : 5 metus Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Įš draugų Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Sakė čia geresnė sistema,ir idomiau žaisti. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Darr kolkas nedirbau nei vienam da1 taškas -
Parduodu beveik full xflow sultan
Dake_Ltu sureagavo į Dovydas_Weed už temą
Žaidime buvo pasiūlyta 500k ,todėl gausiu sakyt ne.1 taškas -
1 taškas
-
1 taškas
-
Foreverio avataru galerija 06.23
Anton_Moretti sureagavo į Forever_Young už temą
Avatarai 150x250 Pamoka jeigu neleidžia užšidėti avatarų.1 taškas -
1 taškas
-
1 taškas
-
Emigruoju Mister_Jonny
Mister_Adidasas sureagavo į Mister_Jonny už temą
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Mister_Jonny Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Nuo 2017/10/25 Bet čia užsiregistravau bet normaliai pradėjau žaisti 2017/01/08 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Apie 3-4 metus. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Draugas pasakė. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Nes, žaisdavo mažai žmonių mažai veiksmo. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Įvykdžiau, nesunku. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pel1 taškas -
NUGALĖTOJAI Jau čia! || Tr. Priemonių GIVEAWAY
Mister_Jonny sureagavo į David_Samp už temą
David_Samp1 taškas -
Peikiu Matt_Escobar
Jack_Westernn sureagavo į Matt_Escobar už temą
amh aš nesuprantu kuo čia VIP ppk :D ar aš bloga /v /vc /vgydytis dariau nematau savo kaltės ne pirma karta čia rašai ppk tau reikia medinį už beprasmius ppk1 taškas -
1 taškas
-
Emigruoju David_Samp
Mister_Jonny sureagavo į David_Samp už temą
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : David_Samp Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : 2015-01-25 užsiregistravau serveryje bet nežaidžiau.Nuo 2016-10-10 pradėjau žaisti. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : 3-4metus Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Iš kitų serverių. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Nes paliko serveryje labai mažai žmonių ir tai yra labai blogai todėl man šis serveris patiko ir pradėjau jį žaisti. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Na buvo nelabai sun1 taškas