Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Peikiu Modestas_Wolf

Arnas_Hazer

Rekomenduojamas pranešimas

VADOVO PEIKIMAS
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Arnas_Hazer
Vadovo Vardas_Pavardė ir atstovaujama firma: Modestas_Wolf pervežėjai.
Už ką šis vadovas yra peikiamas?: Darbuotojui Jack_Stallon buvo parašytas papeikimas su mano manymu gan tinkamais įrodymais (žaidėjas nevežė transporto užsakymo, kuomet nebuvo AFK) darbuotojas net neatsakė į papeikimą per 24 valandas, o Modestas_Wolf atmetė papeikimą. Nuotraukos iš pačio Modesto kurtų taisyklių - https://prnt.sc/4Rv0g96SLqxz https://prnt.sc/QapqQbAC9Se5
Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas: 

 

Redaguota Arnas_Hazer
Papildyta

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sveikas, malonu susilaukti dėmesio iš tavęs, bet manau kaip buves direktorius turėtum turėti supratima rašant tiek tokius darbuotojų papeikimus tiek direktoriaus. Tavo įrodymuose nėra nei kiek tuo metu buvo prisijungusiu pervežėjų nei ką butent jis veikia.  Kažkieno žinutės, jog žaidėjas ne afk režimę ir kažką veikia ispėjimui tikrai neužtenka. Nematant jokių įrodymų jog darbuotojas užsiminėjo kažkokią tai saviveikla ar kita pašalinę veiklą bausti jį už tai ir negaliu. Taip darbuotojas neatsakė į papeikimą, tačiau kaip ir minėjau nėra jokių pagristų įrodymų jog jis tuo metu nedirbo, ir užsiiminėjo pašalinę veikla. Galėjo būti ir be tavo užsakymo dar ne vienas ir galbūt tiesiog nespėjo. Norint jog darbuotojas gautų ispėjimą, pirmiausiai reikėtų ikelti deramus įrodymus įrodančius jog darbuotojas nusižengė darbo taisyklėms. Ir tik tada tikėtis jog jis bus nubaustas. Dėl darbuotojo neatsakymo į papeikimą jau buvo šnekėtą su juo pačiu ir buvo nubaustas ispėjimu už tai jog neatsakė į papeikimą. 

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Kiekviena vadovo sukurta taisyklė yra tam jog jų būtų vadovaujamasi firmoje, tam jog žinoti tam tikras ribas, kažkurios taisyklės pažeidimas niekada netūrėtų būti lygus darbuotojo įspėjimams, taisyklių sąrašas yra tam jog vadovas turėtų laisvę koreguoti bausmę pagal nusikaltimo rimtumą, ne tam jog bet kas galėtų rašyti tuščią papeikimą. Primenu jog serverio sistema yra tam ir surėdyta, jog darbuotojams nespėjus, negalint ar bet kokia kita priežastis, užsakymas būtų pristatytas serverio pagalba. Direktorius priiemė teisingą sprendimą nebausti darbuotojo.

Direktorius baudžiamas nebus.
Tema rakinama.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.