Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Selijos LAIKRAŠTIS. Nr8

Selija

Rekomenduojamas pranešimas

d72fea4efd7f7ce1113d57ebe0cc7ffc819.jpg 

Nr. 8

Pastaruoju metu sulaukdavau daugybės pasiūlymų pakalbinti Nico_Moretti. Mano akiratyje dar nėra buvę, kad koks nors asmuo gautų tiek gerų žodžių, kiek sulaukė Andrius. Ta proga - interviu su maestro buvo šiek tiek kitoks. Užduoti klausimus galėjo visi, kas tik norėjo. Jūsų pateikti klausimai buvo padorūs - na, išskyrus du. Po tų dvejų, turėjau žiūrėti mielų, pūkuotų, kačiukų, vaizdo įrašus.

Per labai trumpą laiką užduota net 15 klausimų, iš kurių atrinkti 6 įdomiausi arba labiausiai pasikartojantys. Tokie klausimai pradžioje pažymėti *(žvaigždute).

 

445e88812d7f3539882bd1af2cd2bf7c947.jpg

 

||||Interviu su Nico_Moretti||||

 

1.       Kaip sužinojai apie GS serverį ir kokia buvo pradžia jame?
Apie GreenSide sužinojau iš Benečio, likus kokiam pusmečiui, o gal ir šiek tiek mažiau, iki projekto starto, tuomet jis ir keletas mūsų bendrų, o gal tik jo vieno, pažįstamų rinko žmones, kurie projektui startavus prisidėtų prie GERIAUSIOS VISOJE GREENSIDE ISTORIJOJE GAUJOS - LA RAZA NATION. Startavus projektui pradžia buvo tokia, kaip ir planuota - šaudėm, gaudėm, kažkokių aukštų tikslų neturėjau, nors atsiradus progai su absurdiškomis anketomis kandidatavau tiek į DP, tiek į GP pareigas, bet tai nebuvo dėl to, kad aš to labai norėjau, o tiesiog - yra galimybė, kodėl nepabandžius?

2.       Kas teikia daugiau malonumo - buvimas gaujose ar DP pareigos?
Vienareikšmiškai DP pareigos, gaujose įdomu, tačiau jų veikla yra labai monotoniška ir ji labai greit atsibosta, ištisai tiek, kiek išbuvau DP, gaujose tikrai neišbūčiau. Nepaisant šio palyginimo, DP pareigos man apskritai yra įdomiausios iš visų turėtų, nes būdamas jose dažniausiai nežinai, kas tavęs laukia rytoj: galbūt kažkas paliks pareigas ir reikės apsiimti rinkimais, galbūt purtysi kokią firmą ieškodamas pažeidimų, galbūt prisijungsi prie savo kitos paskyros ir stebėsi firmas iš kitos perspektyvos, galbūt gausi kokį task'ą iš savininkų - žodžiu, tai nėra pareigos, kuriose stovėdamas prie konvejerio tikrintum tas pačias anketas ar rakintum tas pačias temas, čia daugiau įvairovės ir netikėtumų.

3.       Geriausi laikai gaujose buvo, kai...
Geriausi laikai gaujose buvo iškart po serverio starto arba, kitaip sakant, per pirmąją gaujų sistemą, kadangi tuo metu susidomėjimas gaujomis buvo didžiausias - būdavo normalu serveryje turėti 3-5 aktyvias gaujas, kurios veiksmo metu turėtų 10-15 gaujinių, kas šiuo metu yra labai retas reiškinys, nors po cbug išėmimo ir su papildomomis pastangomis iš savininkų pusės galbūt galima būtų tokius reiškinius padaryti dažnesniais.

4.       *Papasakok apie laikotarpį, kai buvai DP. (Kaip sekėsi, kuris direktorius didžiausią įspūdį tau paliko, kiek laiko išbuvai pareigose, kodėl išėjai, gal norėtum vėl juo būti ir pan.)
Sakyčiau, kad sekėsi vidutiniškai: negaliu sakyt, kad blogai, nes jei būtų blogai - kas leistų man ten sėdėti metus laiko? Bet negaliu sakyt, kad gerai, nes esu priėmęs nemažai sprendimų, kurių dabar būdamas DP nepriimčiau arba priimčiau kitaip. Per metus laiko esu dirbęs su nemažai gerų direktorių ir dabar negalėčiau išskirti vieno, kuris paliko didžiausią įspūdį, kiekvienas iš tų gerųjų direktorių turi savų pliusų, minusų, kuriuos tarpusavyje pasverti nėra lengva, tačiau parašysiu pora inicialų, su kuriais man patiko dirbt ir kurie pareigose yra nemažai nuveikę, o kas norės - galės panaršyti firmų valdžios pokyčių temoje ir susirasti pilnus nick'us: MD, BJ, EN, SB, galbūt dar kažką pridėčiau, sunku visgi prisimint ne tik visus direktorius, bet ir jų direktoriavimo kokybę. Toliau, pagrindinė pareigų palikimo priežastis buvo motyvacijos trūkumas, tačiau tas motyvacijos trūkumas turi savų priežasčių: daugiausiai motyvacijos turbūt numušė savininkai, kadangi DP yra direktorių ir savininkų tarpininkas, jis domisi firmų trūkumais iš sistemų pusės ir tuos trūkumus vėliau perduoda savininkams. Bėda tame, kad ties savininkais šis procesas pastrigdavo mėnesiams, nors dauguma task'ų buvo elementariausi bugfix'ai, kuriuos visus vienu kartu ištaisyt užtektų pusdienio, o gal ir mažiau, tačiau tai užtrukdavo 2-4 mėnesius ir tai man labai nepatikdavo. Kita priežastis būtų tokia, jog po metų, nuo tapimo DP, pareigos buvo šiek tiek, o gal ir ne šiek tiek, atsibodusios, nors ir įvairovės daug, tačiau po ilgo laiko bet kas gali tapti nebeįdomu, tad nusprendžiau perleisti pareigas labiau motyvuotam žmogui, kuris tuo metu turėdamas žiauriai daug motyvacijos, nudirbdavo ne tik savo, bet ir mano darbus. Ar norėčiau vėl juo būti? Šiuo metu tikrai ne, neturiu tam nei noro, nei motyvacijos, ateityje – galbūt.

5.       *Ką manai apie Rokas_Lays susitvarkymą su DP pareigomis? Ar matai šiame projekte dar perspektyvių žmonių užimti DP pareigas ateityje?
Kol kas neturiu susidaręs tvirtos nuomonės apie jį, tam dar reikėtų laiko, tačiau kol kas jį vertinu teigiamai. Žinojau, kad jis yra gabus tam, bet abejojau dėl tinkamumo: jis yra vienas draugiškiausių žmonių projekte, kas dažniausiai yra pliusas, bet einant tokias pareigas tai laikyčiau minusu, kadangi esu matęs daug atvejų, kai direktorius susidraugauja su darbuotojais ir vėliau bijo juos baust, o konflikto metu dažniausiai yra šališkas ir renkasi draugo pusę, tačiau kol kas jam tai kojos kaip ir nekiša – tunerio nebėra ten, kur jo ir neturėjo būt, tikėkimės, kad ir ateityje jam tai nekliudys. Kalbant apie perspektyvius žmones DP pareigose – šiuo metu matau vieną, kuris galbūt sugebėtų ir su kuriuo surizikuočiau, jei būčiau savininkas, tačiau nesakysiu kas, tegul liaudis pabando atspėt.

6.       Be kurių žaidėjų tau nebūtų taip linksma GS bendruomenėje?
Galbūt ne kiek linksmumą čia norėčiau paminėt, kiek įdomumą, tad projekto bendruomenėje nebūtų taip įdomu be Marko ir Benečio.

7.       Jei galėtum pakeisti 1 dalyką serveryje, ką pakeistum ?
Savininkus

8.       Kam užvažiuotum kastuvu per galvą, ką vestum ir kas būtų tavo bendrininkas vykdant nusikaltimą? Dany_Winston, Billy_Jack, Matthew_Bennett.
Kastuvu veido lyginimo procedūros konkurse be jokių ilgų pamąstymų laimėtų Dany, kadangi tagina mane prie lievų postų – maybach, alex bit, maksas ir kiti lietuviški memai man žiauriai nepatinka, tai yra 4-osios stadijos vėžys, o jis ir pats netiktų nei kaip sutuoktinis, nei kaip bendrininkas, tai tiesiog nepavyktų. Vesčiau Billy, nes buvo labai geras pagalbininkas DP pareigose, tad būtų geras pagalbininkas ir šeimyniniame gyvenime, nusikaltimas taip pat su juo nelabai nusisektų, o nusikaltimo bendrininkas būtų Bennett, nes tai yra vienintelis žmogus iš šių trijų, su kuriuo galima kažką taktiškai organizuot, o kokia yra nusikaltimo sėkmė, jei jis nėra gerai suplanuotas?

9.       *Ką pakomentuotum apie savo draugystę su Marko Escobar?
Keistokas klausimas, nežinau kaip pakomentuot, tai yra žmogus, kuris daug kuo domisi ir su kuriuo galima diskutuoti labai įvairiomis temomis.

10.   *Kokiais 3 žodžiais apibūdintum susitikimą su Edgaras_Mix?
Du bičai, kebabinė.

11.   *Kada Colina vienas ant vieno paimsi?
Tokie geri klausimai buvo ir dabar išlindo šitas nesusipratimas. Aš tik priminsiu, kad man priklauso sezono MVP titulas, kas reiškia, jog serveryje nėra žmogaus, kuris mane paimtu vienas ant vieno ir net jei kažkas man mes iššūkį ir jį laimės – tai vis tiek neįrodys, kad jis gali paimt sezono MVP vienas ant vieno. Kvailas klausimas, peradresuoju šiuos žodžius klausimo autoriui, jis jų nusipelnė labiau negu aš:

a16bvfR.png

12.   *Kokia nuomonė apie Hezbollah Al-Hejaz gaują ir jos lyderį Kenshina?
Nuomonė būtų teigiama, jei gaujos temoje būtų sukurtas garbės sąrašas, kuriame sezono MVP titulą turintis žmogus, kitaip tariant aš, būtų ten įrašytas auksinėmis raidėmis, kadangi tokio dalyko kol kas nėra – tai traktuoju kaip aukščiausio lygio įžeidimą ir niekaip negaliu atsiliepti apie šią gaują teigiamai.

:rolleyes:

445e88812d7f3539882bd1af2cd2bf7c947.jpg

 

||||NOMINACIJOS||||

 

Pirmiausia, atsiprašau Rokas_Lays, kad apklausoje paminėtas nebuvo - nesklandumai (apklausos redaguoti negalėjau, nes būtų išsitrynę gauti atsakymai). Antra, balsavimo rezultatus pateikiu nesuklastotus, manęs niekas nepapirko, kas aš, kažkokia nepatikima žurnaliūga? :P

Iš viso sulaukiau 88 atsakymų. Įtempčiausia dvikova vyko „RIMČIAUSIAS“ nominacijoje. Joje tarpusavyje konkuravo Vycka_Flex ir Matthew_Bennett. Spindinti žvaigždė apklausos atsakymuose buvo ir Keza, jis buvo vienintelis, už kurį tiek daug apskritai VISUR balsavo, tačiau išrinkta viena vienintelė nominacija, kurioje Egidijus turi didžiausią skaičių palaikymo. Taip pat, galima sakyti, jog Rebeka bei Jeremy_Redwood jau nuo pat pradžios dominavo savo nominacijų laimėjimuose.

 

e7af4323802f6b474c7eaba405253229739.png   Nominacija „Komandos siela“ - Jeremy_Redwood.  (21 balsas)  @Jeremy_Redwood

bfd48ee810c4abbcbd0a30562d71d1b9753.png   Nominacija „Pupuliukas“ - Rebeka_Sander. (21 balsas) @Rebeka_Sander

7beaa508d8b5af1bde0d10564595e494768.gif   Nominacija „Darbštuolis“ - Egidijus_Keza. (40 balsų) @Egidijus_Keza

6a2659b1232a17a1efd27d3a0c1576a6114.png   Nominacija „Filosofinė galva“ - Vycka_Flex. (10 balsų) @Vycka_Flex

fa7f73930b891e3c39237005438683fc709.png  Nominacija „Rimčiausias“ - Matthew_Bennett. (28 balsai) @Matthew_Bennett

 

445e88812d7f3539882bd1af2cd2bf7c191.jpg

 

Laikraščiai: Nr1  / Nr2 / Nr3 / Nr4 / Nr5 / Nr6 / Nr7;

SusijÄs vaizdas 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.