Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Kas yra projekto komandos nariai ir kodėl verta prisidėti prie jų?

Rokas

Rekomenduojamas pranešimas

Kas yra komandos nariai?
Mūsų projekte komandos narys turi atitinkamas atsakomybes forume arba serveryje, už kurias tiesiogiai yra atsakingas tik jis pats, bet tuo pačiu turi laikytis tų pačių taisyklių, kurių laikosi kiekvienas serverio žaidėjas su galimomis atitinkamomis išimtimis.

Visos mūsų projekto atsakomybės, kurios yra priskiriamos komandos nariui, yra suskirstytos į atitinkamas grupes. Kiekvienas komandos narys atsako už jam priskirtą atsakomybių grupę. Kaip pavyzdžiui globalus forumo moderatorius atsako už tvarką forume. Direktorių prižiūrėtojas atsakingas už serverio direktorius ir jų veiklą. Tvarkos prižiūrėtojai atsakingi už tvarkos palaikymą serveryje. Gaujų prižiūrėtojas atsakingas už serverio gaujas ir jų veiklą. Eventų prižiūrėtojas atsakingas už rengiamus eventus serverio žaidėjams. Pagalbininkai atsako už projekto administracijos pavestus svarbesnius darbus, kuriems atlikti yra reikalinga neviešinama informacija. Visos aukščiau išvardintos atsakomybės yra priskiriamos komandos nariams pagal susitarimą.

Kiekvienas komandos narys ne tik atlieka jam pavestas užduotis, jis turi laikytis visų moralės principų, būti pavyzdžiu kiekvienam serverio žaidėjui, suprasti savo atsakomybes ir už jas atsiskaityti projekto administracijai. Jokių papildomų rašytų taisyklių komandos nariai neturi. Iš kiekvieno komandos nario yra reikalaujama kuo teisingesnių ir logiškesnių sprendimų.

Kodėl verta prisidėti prie projekto komandos?
Mes, projekto administracija, įdedame daug pastangų, jog sukurtumėme kiek įmanoma geresnę aplinką komandos nariams atlikti savo užduotis ir jaustis kuo patogiau jas atliekant.

Kiekvienas mūsų komandos narys turi forume nario grupę, kuri atitinka jo užimamas pareigas. Taip pat kiekvienas toks komandos narys turi atitinkamą grupę ir serveryje, kuri aktyvuoja atitinkamas privilegijas į atitinkamas komandas serveryje. Apskritai kiekvienas komandos narys serveryje turi 2 lygio administratoriaus statusą, kuris suteikia daugiau privilegijų ir sumažina arba panaikina atitinkamus apribojimus. Vertėtų paminėti ir „TeamSpeak“ serverį. Kiekvienas komandos narys yra atsakingas už tvarkos palaikymą mūsų projekto „TeamSpeak“ serveryje, todėl kiekvienam komandos nariui yra suteikiamos privilegijos atitinkančios jų užimamas pareigas projekte.

Turbūt kiekvienas buvęs ir esamas komandos narys galėtų paliūdyti, jog turime išties linksmą pranešimų grupę „Discord“ platformoje, kurioje nuolatos stengiamės išlaikyti pozytivų mąstymą bendraujant projekto klausimais ir ne tik. Taip pat kiekvienas komandos narys turi galimybę prisijungti prie atnaujinimų testavimo komandos, kuri nuolatos prieš bet kurį serverį atnaujinimą ištestuoja visus serverio patobulinimus ir papildymus. Didesnių švenčių metu kiekvienas komandos narys gauna simbolines dovanėles (unikalios tr. priemonės serveryje, dėžės, jų raktai ir panašiai).

giphy.gif

Nori tapti „Greenside“ komandos dalimi? Pirmyn! Nuolatinė atranka laukia Jūsų kandidatūros (spausti čia).

„Greenside“ administracija,
2018, gruodžio 23d.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.