Jump to content
Naujokų metas! ×
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

,,Sabre“ konkursas

Jeffrey_Lewin

Rekomenduojamas pranešimas

Nusipirkęs šį šaunų automobilį tikėjausi gauti gerą tune bei pačiam linksmai važinėti, vos užmetus kelias [/tdeze] supratau, kad čia yra beprasmiška ir pinigų švaistymas. Norėjau vežti jį į metalo laužą, bet tada pagalvojau, kad kažkam šis automobilis pravers ir atneš laimės, todėl skelbiu šį konkursą.

daVA0aG.png

Išskleisti paslėptą turinį

Dabar kyla klausimas, kaip gi laimėti šį automobilį? Viskas labai paprasta ! Jums reikia tiesiog užpildyti šabloną esantį apačioje.

daVA0aG.png

Dalyvio šablonas,

Mano Vardas_Pavardė serveryje :

Nuomonė apie GreenSide.lt serverį [trumpai] :

daVA0aG.png

izefiUu.gif

Nugalėtoją rinksiu ketvirtadienį (08.13) 21-22 val., burtų keliu (random name picker).

Redaguota Jeffrey_Lewin

Dalintis šuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Mano Vardas_Pavardė serveryje : Jacques_Vandam

Nuomonė apie GreenSide.lt serverį [trumpai]: Manau serveris yra gan geras ir įdomu čia žaisti. Bet tikrai nepakenktu update'as.

Redaguota Jacques_Vandam

Dalintis šuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dalyvio šablonas,

Mano Vardas_Pavardė serveryje :A_F

Nuomonė apie GreenSide.lt serverį [trumpai] :Man asmeniškai šits serveris yra geriausias nes čia labai ilgai kapoju.

Dalintis šuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano Vardas_Pavardė serveryje : Jonas_Balandis

Nuomonė apie GreenSide.lt serverį [trumpai] : Vienas iš geriausių serverių visoje Lietuvoje mano manymu. Geros sitemos ir t.t Tik kai viska apžiūri pasidaro nuobodoka. Gerai kad atnaujinimas bus. Padarys greenside dar įdomesnį

Dalintis šuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano Vardas_Pavardė serveryje : Edward Harrell

Nuomonė apie GreenSide.lt serverį [trumpai] : Viskas būtų kaip ir gerai, tiesiog norisi, kad savininkai daugiau darbo į žaidėjus įdėtų, ne tik updeitą.

Dalintis šuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano Vardas_Pavardė serveryje : Senas_Dede

Nuomonė apie GreenSide.lt serverį [trumpai] : Greenside serveris yra man, bent geriausias. Kalbant apie funkcijas, darbus ir taip toliau. Forumas - tokio tobulo, net niekada nemačiau tokio gero. Tik atėjęs į serverį sužavėjo iš funkcijų, tai ir nebeturiu daugiau ka pridurti.

Dalintis šuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dalyvio šablonas,

Mano Vardas_Pavardė serveryje : Tds_Kregzde

Nuomonė apie GreenSide.lt serverį [trumpai] : nezinau tikrai neblogas serveris bet cia as esu niekas nes visur vieni gangsteriai ir mane uzgaulioje

Dalintis šuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dalyvio šablonas,

Mano Vardas_Pavardė serveryje : Gam_Eriuxas

Nuomonė apie GreenSide.lt serverį [trumpai] : Serveris yra geras ,bet yra zmoniu kurie saudo is oro........

Dalintis šuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2025 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.