Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Pasiūlymas dėl Regitros

Donatas_Tusinukas

Rekomenduojamas pranešimas

1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Donatas_Tusinukas
2. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą:

Galima pradėti nuo to - Regitra juk tai serverio automobilių viena iš pirmųjų stotelių. Pasiūlymas susideda iš kelių punktų: paslaugos, apmokestinimas, kliūčių sprendimai su papildoma informacija. Apačioje bus aprašomi visi šie punktai.

Naujos Regitros paslaugos:

  • Numerių nuėmimas ir jų saugojimas/sunaikinimas Regitroje.
  • Numerių pardavimas/atidavimas kitam asmeniui.

Apmokestinimas:

  • Numerių nuėmimas ir uždėjimas kainuos atitinkamą sumą. Vis gi tai transporto priemonės "surišimas" su numeriais.
  • Numerių saugojimas Regitroje mokamas pasirinkus atitinkamą laikotarpį: savaitė, mėnesis, 3 mėnesiai. Pasibaigus numerių saugojimo laikotarpiui, esantys numeriai Regitroje bus automatiškai apmokestinti serverio ir jeigu savininkas norės atsiimti numerius po automatiško serverio apmokestinimo, turės sumokėti atitinkamą pasibaigusios nuomos kainą, už kurią nebuvo sumokėta. Serverio apmokestinimas būtų brangesnis negu žaidėjui pačiam pasirinkus nuomos laiką.
  • Numerių sunaikinimas Regitroje tai pat kainuos atitinkamą sumą.

Kliūčių sprendimai ir papildoma informacija:

  • Transporto priemones savininkui nuėmus numerius Regitroje, esantis transportas netenka priregistravimo statuso. Reiškiasi vietoj buvusių numerių ant transporto (priekio ir galo) bus rašoma "NĖRA" (tai pat kaip ir iš serverio ką tik nusipirktus naują transporto priemonę). Policijos pareigūnams patikrinus asmenį, sėdintį transporto priemonėje, patikros lange bus rašoma, jog transporto priemonė nėra priregistruota.
  • Numerių pardavimas ir atidavimas įvyktų tik tuo atveju, kai jos nėra naudojamos ant jokios transporto priemonės bei visas pardavimo ir atidavimo procesas vyktų Regitroje.
  • Numeriai yra išskirtiniai, reiškiasi antrų tokių pat gauti nebūtų įmanoma (įskaitant vardinius).
  • Sunaikintą transporto priemonių numerių kombinaciją būtų galima gauti išdavimo metodu (serverio: gauti priregistruojant, vardiniai: sumokant per /paslaugos ir tikėtis sėkmės, jog niekas jų dar nepasiėmė).
  • Transporto priemones informacijos lauke rašoma apie esamų numerių išdavimo tipą (Serverio arba Vardiniai).

3. Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?:

Regitros didesnė svarba serveryje bei naujos ir įdomios paslaugos. Esantys numeriai šiuo metu turi tik vieną paskirtį - registracijos liudijimas. Manau tai reikia patobulinti ir padidinti jų svarbą serveryje.


4. Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu – galite nekopijuoti šio punkto):-

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.