Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Pasiūlymas dėl Policijos galimybių pasilpninimas

Iqvaz_Shifter

Rekomenduojamas pranešimas

1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Iqvaz_Shifter
2. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Pastebėjau, kad policijos darbas yra labai nepagal RP taisykles, tad nusprendžiau pasiūlyti kelias.

1.Šaudymas nuo stogo gaudant motociklininką, nes RP atveju motociklininkas prašautom padangom užsimuštu nukritęs (žinau, kad galvojate "kokiu RP atveju?" štai atsakymas: Realybėje nevažinėjame per žolynus, tai šiame serveryje irgi yra už tai yra baudžiama, realybėje policija pašaudytu į motociklininką, tada tas pats policininkas sėstu, nes motociklininkas neišvaldęs motociklo galimai smarkiai susižeistu, arba net numirtu.

2.Žmogaus rakinimas, kad galėtu rakinti žmogų tik tada, kai jis stovi vietoje, arba miršta ir guli ant žemės,  uždėjus sekimo komanda jeigu jis pasirinktu, kad keliauti tiesiai į ligoninę, atsirastu ten iškart surakintas, arba negalėtu rinktis ir gulėtu kol policininkai jį prikels. jeigu prieštaraujate šiai taisyklei tik dėl to, kad ilgai užtruktu gaudynės, visada galima pasiduoti, jug jie negali naudoti /ptaisyti arba /pkrauti, o /mirankiai užtrunka.

3.Tazerio veikimo atstumas, galėtu būti keli metrai, o ne koks 100 metrų ir dar šaunant nuo mašinos stogo.

4."FearRP" arba "cuff rush" kai policininkas matydamas grupelę žmonių negalėtu vienas važiuoti į ta grupelę ir rakinti, bei tikrinti visus iš eilės surakinus (nebent pasikviečia kolegų ir "užrushina" tą grupę. Nelysti ten kur žmonių grupelės tarpusavyje šaudos nebent jūsų yra daugiau nei jų.

5.Civiliam negalima butų vilioti arba erzinti specialiai policijos departamento darbuotojus, kad juos gaudytu t.y specialiai įžeidinėti, arba važinėti ne pagal Non-Rp taisykles. Policininkas tai nufilmavęs galėtų siusti vaizdo medžiagą tvarkos prižiūrėtojam ir jie tą žmogų sodinti į kaleimą su komandomis. 

6.Komanda /sekti, nebūtų galima ant žmonių kurie yra už miestelio ribų, nebent pradėjote jį sekti miestelių ribuose.

 

 

3. Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Atsirastų daugiau taisykliu, bei reikia laikytis šokių, bei tokių RP taisyklių.
4. Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu – galite nekopijuoti šio punkto): https://imgur.com/a/5SgSTxx (štai čia mane sušaudo už tai kad apsisukau kažkada ant kelio realybeje nuo tokio būčiau prisiplojęs ir užsimušęs, dar papildomai tazerio išove iš už kilometro nuo greičiausios mašinos žaidime.)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Visiškai nesutinku nei su vienu iš aprašytų pasiūlymų. Šis serveris nėra „RP“ stiliaus, tad manau tokios taisyklės būtų čia bevertės. Yra pamažintas sekimo atstumas, sekamam žaidėjui nėra pranešama apie uždėtą sekimą, ko pasekoje gaudynės turėtų vykti daug įdomiau. Šie pasiūlymai tiesiog būtų lengvata nusikaltėliams, kurie bėgioja nuo pareigūnų, tokiu atveju praktiškai būtų neįmanoma pilnai išvalyti gaudomų žaidėjų sąrašo. Pranašumas nusikaltėlių naudai būtų žymiai didesnis. Be to, 6 pasiūlymas yra visiška nesąmonė, nes žaidėjai gautų visišką neliečiamybę būdami už miestelių ribų.

Redaguota Camo_Bear

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
3 min prieš, Iqvaz_Shifter rašė:

Jeigu serveris nėra RP lygio tai kam išviso yra dedami itarimo lygiai, bei kam išvis ta policija čia?

 Čia GRP stiliaus serveris, kuriame nėra privaloma RolePlay'int, tik skatinama.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Prieš siūlydamas šitokius beverčius pasiūlymus, pradėk nuo serverio vidaus nagrinėjimo kaip supratau net iki šiol nežinai jog čia GRP tipo serveris, o nieko nelaukęs puoli rašyti pasiūlymų ir keisti ratą į RP. Nei viena iš paminėtų idėjų neturi visiškai jokios naudos GRP serveriui, o tik pridarytų žalos. Todėl tikrai atleisk, bet šitas pasiūlymas žemiau 0 mano nuomone. Esu visiškai prieš šią idėją. 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Siūlai, kad tik tau būtų geriau, nes ne kartą esi bėgęs ir pabėgęs arba nepabėgęs. Ir taip yra nunerfinta pd, sekimo atstumas, ginklai, pasigydymas, ir visi kiti dalykai. Plius kaip pagaut jei su nrg skrendi ant 200+ šokinėdamas ant klaviatūros, o kur lspd 166 tik tespaudžia. Sėdant į slaptojo būrio mašiną sekimo atstumas išvis kažin ar besiekia 0.5km, tad ir taip aišku, kad sunku pagaut jei ir mapp'o neįsijungęs. Esu prieš. :)

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Tiek kartų pamatęs trumpinį “RP” net neskaičiau viso pasiūlymo, skirk serverių tipus - Roleplay: atkartoja kuo tikroviškesnį gyvenimą, čia turime GRP - kur žaidėjai tiesiog turi darbus, kitas veiklas ir nėra reikalaujama apsimetinėti ir gyventi tik žaidimo personažu, tad ir taisyklės čia skiriasi bei pati serverio infrastruktūra nuo RP skiriasi kaip diena ir naktis. Kitame pasiūlyme dar reikalauk, kad žaidėjai nebendrautų tarpusavyje, nes nėra susipažinę in game, skųskis, kad nesustojame prie raudono šviesaforo signalo ir nesilaikom leistino greičio.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Visi kiti žaidėjai kurie supuolė pasisakyti, kad tai yra graudu ir nesąmoningi pasiūlymai tegul jie išvis geriau nežaidžia čia šitam serveryje nes mąstymas silpnas jų. Logikos visiškai nėra tada kai policininkas gali ant stogo užsilipęs šaudyti arba pro langą išlindęs į kitus žaidėjus taip, kad galėtų lengvesnę ranka sulaikyti nusikaltėlį arba pažeidėją. Bet jei paprastas civilis tą pati daro, jis yra baudžiamas bauda arba net kalėjimu. Tai pala visiškos nėra lygios teisės tarp policijos ir civilių šposų. Sako serveris GRP, taip, tai yra grp pobūdžio serveris, bet nereiškia, kad policiją gali daryti ką nori o žaidėjas jokios teises neturi čia. Tad šiuo atveju, būsiu tavo idėjoms, gal ne visoms, bet tikrai yra tų tavo pasiūlymų kurie verti tikro dėmesio.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Na nežinau kaip tau, bet nemanau kad serverio žaidėjai nori, kad greenside butu ,,RP” stiliaus.Ir plius sampas visada bus sampas nereik iš jo daryt ,,RP” pasidžiaukime tuom jog iš vis GS surenka toki skaičių žmonių, nes matome, kad kiti serveriai žlunga vienas po kito, o kaip matau mes pukiai laikomės.Tad nedarykim to kas priverstu žaidėjus palikti šį projektą. ;)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

as esu uz manau kad tikrai serweryja policije turi per daug galiu dar nepatinka kad sekti gali non stop ir irodimai galioje 24 valandas lol???? kas cia per nesamone, maniciau jog tikrai reike apsunkinti policijai darba nes dabar per ez dirbt neslepkim kazkokie tikrai per stiprus taigi kaip ir minejau as uz aciu

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.