Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Bauda ir teisiu atemimas.

Kauno_Chirurgas

Ar ši idėja būtų naudinga?  

41 balsai

  1. 1. Ar ši idėja būtų naudinga?


Rekomenduojamas pranešimas

Serverio pasiūlymų skilties anketa:

1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Kauno_Chirurgas
2. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Šis pasiūlymas apima kelius ir  kelių taisykles. Idėja yra tokia, kad kai tave kelyje sustabdo pareigūnas dėl kelio pežeidimų, jis duodą baudą. Trečią kartą pareigūnas atima vairuotojo teises  5 dienom. Ketvirtą kartą pareigūnas atima vairuotojo teises 2 savaitėm. 5 kartą vairuotojo teisės dingsta negražinamai.
3. Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Šis pasiūlymas pagyvintu serverio rutiną, atsistiktu Lietuvos kasdenybę :), ir padidėtų drausmingumas keliuose, ugdytume jaunają kartą.

4. Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu – galite nekopijuoti šio punkto): Galiu paminęti tai, kad " rabategom" atsirastu veiklos.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Tarkim turėjau nuobaudų už greičio viršijimą, įsidarbinau į darbą su pakvietimu ir viršiju greitį, ko pasekoje buvo atimtos teisės dviem savaitėm arba „negražinamai“, ką daryti tada? Niekas neaktyvumo tokiam laikotarpiui neduos, o dirbti darbe nebūtų galima, kadangi vienas pirmųjų darbo reikalavimų yra automobilio teisės. Čia nėra RP tipo projektas, tad prašyti neviršyti greičio yra tiesiog kvaila. Yra greičio matuokliai kurie ir taip dirba užtektinai. Jeigu nori greičio ribojimo miesteliuose - skanduok už „gulinčius policininkus“, didesnį jų kiekį miesteliuose, efektyvesnį darbą. Prieš.

Redaguota Gruzinas_Tortilla

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.