Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Apgavo Menian_Fierro

Giedrius_Hells

Rekomenduojamas pranešimas

Šablonas:

1. Jūsų Vardas_Pavardė: Giedrius_Hells.
2. Jus apgavusio asmens Vardas_Pavardė: Menian_Fierro. (@Menian_Fierro)
3. Apgavystės aplinkybės (apibūdinkite apgavystę): Turėjau 200m2 verslą, kurį nusprendžiau palikti pardavinėti už 15mln, tačiau netyčia palikau pardavinėti už 1.5mln, ir to nepastebėjau. Kita dieną žiūriu, kad verslas priklauso jau Menian_Fierro, ir kad banke yra vos 1.5mln. Pirmai pagalvojau, kad tai bus tikriausiai serverio klaida. Vėliau susiekęs su Roku, šis pasakė užpildyti apgavystės šabloną.
4. Apgavystės data (mėnuo, diena, laikas): 2020-12-22-2020-12-23.
5. Įrodymai (būtina): Rokas sakė, kad įrodymai nebūtini.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Labas, nežinau net ka atsakyti iš tikro, techniškai aš tavęs niekaip neapgavau, ieškojau verslo kurį pardavinėja kažkas ir pamačiau tavo 200m versla už 1.5m ir nupirkau. Pykčiu mažiausiai noriu, tiesiog pats suklydai ir neprirašei 0, pasiskaityk iš šono

“Mane apgavo Menian_Fierro, kadangi parduodamas savo versla padariau klaida ir neprirašiau vieno 0 papildomo” tai aš nelabai suprantu kur apgavau tave, tu tiesiog suklydai dėdamas kaina.

Visiems pasitaiko situaciju, man lygiai taspats buvo su 400m verslu, buvo 0 neprirašytas ir tiesiog tai buvo mano atsakomybė įsitikinti ar kaina tinkama parašiau.

[!] Kaina nebuvo jokia nutarta, apie pirkima kalbos nebuvo jokios, kokia kaina pamačiau einant pro šona uždėta, už tokia ir buvo nupirkta.

Redaguota Menian_Fierro

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Žmogiškos klaidos visada gali pasitaikyti. Tai gali atsitikti kiekvienam serverio žaidėjui ir nuo to nei vienas nėra apsaugotas. Prašau situacija išsiaiškinti patiems, kad nereikėtų įsikišti mums, idealiausias sprendimas būtų, kad žaidėjas Menian_Fierro grąžintų verslą žaidėjui Giedrius_Hells, o Giedrius atiduotų tuos pinigus, kuriuos gavo, kaip verslas buvo nupirktas

Įvykdžius sandorį prašau pakomentuoti čia, kad problema buvo išspręsta.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.