Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Policijos departamento direktoriaus rinkimų apžvalga,

Gabi_Jole

Rekomenduojamas pranešimas

BGhW71Q_d.webp?maxwidth=760&fidelity=gra

POLICIJOS DEPARTAMENTO DIREKTORIAUS RINKIMAI,
RINKIMŲ APŽVALGA

Atrankoje buvo daug potencialių kandidatų, tačiau vienas ryškiausias iš visų. Nustebino savo unikaliomis idėjomis. Ačiū visiems pildžiusiems. Žemiau pateiksiu aprašytus kandidatus, jei savęs neatpažinsite ar kils klausimų, susisiekite su manimi forumo žinute ar discord’e (misko_uoga#0851).

KANDIDATAI

Pirmasis - potencialus kandidatas į direktoriaus kėdę, aktyvus serveryje. Pateikei įdomias idėjas policininkų firmai, tačiau antrasis kandidatas buvo žymiai pranašesnis už tave. Džiaugiuosi, kad bandai ir sieki tikslų. Iš tiesų abejojau tavimi, bet įrodei, kad puikiai gali vadovauti firmai. Tikiuosi, jog ties šia kandidatūrą nepasibaigs išsikeltų tikslų siekimai serveryje.
Trečiasis - kandidatūrą pasirodė gana silpna pateiktomis idėjomis. Kas iš tiesų ir pakišo koją pretenduojant į pareigas. Skaitant pateiktą laišką neatrodė, jog esi motyvuotas užimti vadovo postą. Taip, policininkų firmoje nėra lengva ir tai reikalauja daug atsakomybės bei kantrybės išlikti neutraliam bei reaguoti profesionaliai. Per pastarąsias savaites sukėlei abejonių dėl vadovavimo firmai, gal tai tik asmeninių problemų padarinys, kuris persikelia į SAMP erdvę.
Ketvirtasis - pateiktą kandidatūrą perskaičiau, tačiau neįtraukiau į kandidatus. Viena iš priežasčių, tai yra tavo elgesys su DP, visa formuojama nuomonė kitiems, kuriami meme'ai, džiaugiuosi, jog turėjai šiek tiek supratimo ir naudojai GS forumo profilio nuotrauką, ne Facebook'o platybėse skurtos paskyros tikrąją nuotrauką. Siūlyčiau susiimti ir pradėti mąstyti ką darai, nes šiuo metu visos ribos yra peržengtos. Apšmeižti, ''gražiausiai'' epitetais apipilti ir galiausiai pildyti į vadovo postą, tai nėra protingi žingsniai. Turėjęs ne vienas pareigas serveryje, ir šiuo metu jas turi, lyg ir turėtum būti atsakingesnis bei rodyti pavyzdį serverio žaidėjams, tačiau visiškai yra priešingai. Džiugu, kad bandei ir pateikei kandidatūrą. „Žodis ne žvirblis, iškris - nepagausi.“ Daugiau nesiplėsiu, tik palinkėsiu sėkmės.
Penktasis - kandidatūra trumpa, lygi anketos pateikimui į darbą. Trūko informacijos apie pačias idėjas, kurias nori įgyvendinti firmoje. Norėjosi plačiau, nes skaitant neaišku kaip viskas bus ir kokios konkrečiai temos bus kuriamos, kaip jos veiks. Policijos žinių bagažas pas tave tikrai ne mažas, išmanai darbą ir priimi sprendimus profesionaliai. Kaip ir minėjau pirmam kandidatui, antrasis kandidatas pateikė žymiai pranašesnę kandidatūrą. Tikiuosi tavo žinios bus įvertintos ateityje ir pasieksi tikslo, tad to ir linkiu tau!

NAUJASIS FIRMOS VADOVAS

 Tai vienas stipriausių kandidatų, kuris pranoko visus, tai yra - Safari_Mesh. Turintis patirties Policijos firmoje, tačiau kadencija buvo ne tokia nusisekusi. Manau šioje kadencijoje parodysi tai, ko neparodei praeitoje ir firmą išlaikysi aukštoje pozicijoje. Pateiktos idėjos aiškiai aprašytos ir įdomios. Tikiuosi viskas pavyks ir pranoksi net pats save. Esi puiki asmenybė, neutralios pozicijos, tinkantis eiti šias pareigas, dėl kurio nekyla abejonių. Nesitikėjau sulaukti tavo kandidatūros, tad labai džiugu. Sveikinimai ir geros kadencijos!

Policijos departamento vadovo kėdę užima - Safari_Mesh.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.