Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Pervežėjų direktoriaus rinkimų apžvalga,

Gabi_Jole

Rekomenduojamas pranešimas

BGhW71Q_d.webp?maxwidth=760&fidelity=gra

PERVEŽĖJŲ DIREKTORIAUS RINKIMAI,
RINKIMŲ APŽVALGA

Apmaudu, jog dauguma pildo į direktoriaus postą nežiūrėdami į tai atsakingai. Užpildo atmestinai ir/ar serveryje reiškiasi nekompetentingu elgesiu. Noriu pasidžiaugti už tuos, kurie pateikė tvarkingas kandidatūras. Už reikalavimų nesilaikymą, turiu teisę neanalizuoti pateiktos kandidatūros. Tad pykčio lieti nereikėtų, jog nebuvote analizuojami. Tai jūsų pačių kaltė ir niekas kitas dėl to nėra kaltas. Žemiau pateiksiu aprašytus kandidatus, jei savęs neatpažinsite ar kils klausimų, susisiekite su manimi forumo žinute, žaidime (@Gabi_Jole) ar discord’e (misko_uoga#0851).

KANDIDATAI

Pirmasis - į potencialius kandidatus įtrauktas nebuvote. Pateiktos idėjos yra banalios, keletas prilygsta DPu, tik viską suorganizuos ir vadovaus vienos firmos vadovas. Galiu drąsiai teigti, jog jūsų idėjoms nepritariu ir nepritarčiau. Tikiuosi, tai ne vienintelės idėjos jūsų galvoje. Džiugu, kad bandėte, sėkmės kituose kartuose.
Antrasis - pateikta kandidatūra lygi anketai į darbą. Minėjote, kad nesate dirbęs darbo su pakvietimu, tad siūlyčiau išbandyti darbus su pakvietimu ir susipažinti su sistemomis. Šiuo atžvilgiu matyti, jog jūs pildote aklai, tik tam , kad užpildyti. Na, ir pastaruoju metu kenkėjiškas elgesys, tai nėra priimtina norint eiti vadovo pareigas. Manau, pats puikiai suprantate. Sėkmės susitvarkyti ir apgalvoti daugumą dalykų.
Trečiasis - pateikta kandidatūra lygi anketai į darbą. Nesilaikėte reikalavimų, kurių privalėjote laikytis pildant į direktoriaus postą. Siūlau atsakingiau žiūrėti į save ir savo elgesį GreenSide projekte, žaidime, su žaidėjais ir ne tik. Nekompetentingas elgesys nėra priimtinas norint eiti vadovo pareigas. Jūsų kandidatūra buvo neanalizuojama.
Ketvirtasis - pateikta kandidatūra lygi anketai į darbą. Nesilaikėte reikalavimų, kurių privalėjote laikytis pildant į direktoriaus postą. Jūsų kandidatūra buvo neanalizuojama.
Penktasis - potencialus kandidatas į vadovo kėdę, tačiau jūsų aktyvumas nėra pastovus. Po praeitos kandidatūros, jus stebėjau kartas nuo karto ir analizavau.  Sukėlė šiokių tokių abejonių, tad rizikuoti nesu linkusi. Tuo labiau, kai yra pranašesnis kandidatas šiuose rinkimuose.
Šeštasis - pateikta kandidatūra išsami ir tvarkinga. Idėjų turi nemažai, visas aiškiai paaiškinote. Kaip ir anksčiau prasidėjo jūsų nepastovumas žaidime, t.y. labai menkas aktyvumas. Yra rizikinga skirti pareigas asmeniui, kuris nėra pastovus. Dėl visų praeities klaidų ir ne taip senai nutikusių įvykių, kurie viską ir vėl sužadino, manau, kad nėra praėję pakankamai laiko. Lyg ir viską susitvarkote, tačiau ne iki galo, nes po kurio laiko panašios situacijos kartojasi ir vėl.
Septintasis - nuolat analizuoju žmones žaidime, ypač tuos, kurie siekia pareigų ir ne tik. Buvo aiškiai matyti ko siekiate bei atvykęs į firmą joje akivaizdžiai parodote. Tačiau laikui bėgant, firmos vadovas pasirenka kitą potencialų kandidatą ir jūs, žinoma, paliekate firmą. Atrodo, jog vadovo posto siekiate tik dėl pripažinimo ir aukštesnio laipto už kitus žaidime. Tai tik mano subtilios įžvalgos. Taip pat, anksčiau esate turėjęs direktoriaus pareigas, nuo kurių buvote nušalintas. Tai privertė suabejoti dėl šių pareigų, norint jas patikėti jums. 

 

NAUJASIS FIRMOS VADOVAS

Tai aštuntasis kandidatas, kuris pasirodė prieš visus pranašiausias. Neutralus žaidėjas, kurį esu pastebėjusi ir analizavusi gana senai. Palikęs gerą įspūdi būnant paprastu žaidėju ir ne tik. Turėjęs pavaduotojo pareigas trumpą laiką, tačiau įrodęs, kad geba puikiai susitvarkyti su vadovo pareigomis. Tikiu, kad jis puikiai susitvarkys su direktoriaus postu, bus šiek tiek daugiau atsakomybės nei turint pavaduotojo pareigas. Linkiu sėkmės ir geros kadencijos!

Pasitikime naują Pervežėjų firmos vadovą - Adrian_Moreno.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.