Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Pervežėjų direktoriaus rinkimų apžvalga,

Gabi_Jole

Rekomenduojamas pranešimas

BGhW71Q.png

PERVEŽĖJŲ DIREKTORIAUS RINKIMAI,
RINKIMŲ APŽVALGA

Šią atranką pateiktą kandidatūrų ne tiek ir mažai, tačiau labai mažai potencialių žmonių, kuriems patikėti pareigas būtų galima be minties "O gal tai rizikinga?". Didžiausią įspūdį paliko tik vienas kandidatas. Ačiū visiems pildžiusiems ir sėkmės kitose atrankose bei tikslų siekime.
Žemiau pateiksiu aprašytus kandidatus, jei savęs neatpažinsite ar kils klausimų, susisiekite su manimi forumo žinute, žaidime (@Gabi_Jole) ar discord’e (misko_uoga#0851).

KANDIDATAI

Pirmasis - motyvaciniame laiške trūko išsamumo ties firmos idėjomis. Tad skaitant firmos viziją sunku įsivaizduoti. Ši klaida ir pakišo koją pretenduojant į potencialius kandidatus. 
Antrasis - jūsų pateikta kandidatūra buvo neanalizuojama. Ne atrankoje į darbą anketą pildote, o pretenduojate į vadovo kėdę. Tad prašoma ir privaloma pateikti motyvacinio tipo laišką. 
Trečiasis - aktyvumas gana didelis, tačiau ne jis viską lemia. Grįžote po pertraukos, ne kartą teko matyti, jog išeinate ir vėl grįžtate. Tad nesu 100 proc. tikra, jog tai nėra trumpalaikis sugrįžimas į projektą. Nustebinote savo pateikta kandidatūra, netikėta sulaukti po visų buvusių įvykių/kalbų/bandymo sumenkinti. Motyvacinis laiškas išsamus, tvarkingas. Esate potencialus kandidatas, bet už jus buvo pranašesnis. 
Ketvirtasis - kandidatūra buvo neanalizuojama. Motyvaciniame laiške neturėtų būti įtraukti pateikti pilni klausimai. Iš pirmo žvilgsnio, kandidatūros struktūra primena anketos pildymą į darbą. Taip pat, pateiktos ne visos įspėjimų lentelės, kurios yra reikalaujamos. 
Šeštasis - pastarasis įvykis (puikiai pats žinote, viešai rašyti tikrai nereikia) jums potencialumą sumažino šioje atrankoje. Vadovas turėtų rodyti pavyzdį, būti tolerantiškam, o ne inicijuoti blogiuko vaidmenį. Kandidatūrą pateikta tvarkinga, taip kaip yra reikalaujama. Pateiktos paskutiniosios idėjos priklauso nuo GreenSide projekto savininkų. Tad tik jie galėtų jas įgyvendinti, bet prieš tai reikia apgalvoti pačią idėją. 
Septintasis - esate grįžęs po pertraukos. Kiek teko pastebėti grįždavote kuriam laikui ir vėl išeidavote mini pertraukėlei. Manau reikėtų palaikyti serveryje aktyvumą pastovesnį, nes šiuo metu negaliu visu 100 proc. sakyti, kad Anketa tvarkinga, tačiau pats rangų principas pasirodė nuobodus, o galbūt tiesiog trūko daugiau išsamumo/informacijos. 

NAUJASIS FIRMOS VADOVAS

Iš visų pateiktų kandidatų, šis laiškas buvo iš visų pranašiausias ir didelį įspūdį padaręs ties firmos vizija. Viskas išsamiai ir iki smulkmenų išdėstyta, taip ir turėtų būti pas kiekvieną pateiktoje kandidatūroje. Tad analizuoti buvo vienas malonumas, kai viskas aišku ir klausimų, abejonių nekyla. Asmuo turi minimalios patirties vadovo kėdėje, nors ir ganėtinai trumpa kadencija. Ačiū, jog nepraleidote progos ir pateikėte laišką. Tikiuosi pateisinsite lūkesčius ir išpildysite tai, ką minėjote kandidatūroje. Sveikinu ir geros kadencijos!

Pasitikime naują Pervežėjų firmos vadovą - Ignelis_Gonzalez!
(Susisiek su manimi a.ž. forume, discord (misko_uoga#0851) ar žaidime).

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.