Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

peikiu Jessy_Corres

Faustis_Faustas

Rekomenduojamas pranešimas

 Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Faustis_Faustas
• Vadovo Vardas_Pavardė serveryje: Jessy_Corres
• Kokiai firmai šis vadovas atstovauja?: taxi
• Už ką šis vadovas yra peikiamas? Šis vadovas nėra tinkamas direktorius, nes mane be jokios priežasties išmetė iš darbo, bent supraščiau kad duotų įspėjimų bet šis pilietis išmetė iš darbo neįspėjant, ir įspėjimų nedavęs. 

įrodymai: https://imgur.com/a/As0e82b

Redaguota Faustis_Faustas

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Labas, Faustai. 2 papeikimai vienam direktoriui per 1 parą, turbūt pagerinau projekto rekordą. Šiomis dienomis pradėjai rašyti, kaip išeisi iš firmos, matėsi koks buvai čia nepatenkintas per tas dienas (taksistai gali patvirtinti), bet sakei negali išeiti, nes nepasibaigęs kontraktas ir nenori patekti į gėdos stulpą. Parašiau, kad parašyk man privačiai /sms ir išmesiu tave, jei pageidauji, bet pradėjai išsidirbinėti sakydamas, kad galiu mesti ir tau nėra skirtumo, pakartojau tau, bet toliau tęsei savo išsidirbinėjimus. Tad sakyčiau tiek tavo noru, tiek su priežastimi buvai išmestas iš mūsų firmos. Apačioje vaizdinė medžiaga.

LHMBmTT.png

Redaguota Jessy_Corres

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Nebūtinai turi rašyti naudodamasis /sms sistemą susisiekti dėl norimo išmetimo, tiesiog pasiūliau, kad turėtume privatų pokalbį tarpusavyje ir darbuotojams nebūtų trukdoma racijoje su tokiomis šnekomis. Paprašęs racijoje irgi galiu išmesti tave.

Redaguota Jessy_Corres

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Faustis_Faustas peteiktoje įspėjimų lentelėje, matoma, jog yra gavęs už nepagarbų elgesį. Nors įspėjimai 2021 metų spalio mėn., tačiau fakto nekeičia, jog yra nekompetentingas asmuo ir iki šiol. Šį kartą jo nepagarbus elgesys kartojosi, kaip ir žaidėjų trankymai, o pasiteisinimas vienas: stage mane tampo. Kaip ir direktorius minėjo, kad firmoje vyravo negatyvi atmosfera, kuriai įtaką darė vienas iš asmenų, tai Faustis. Labai apmaudu, kad už savo elgesį kaltina firmos direktorių. Jog išmestų darbuotoją iš firmos, užtenka racijoje žinutės, nebūtinai asmeninę žinutę reikia rašyti. Firmos vadovas norėjo, kad viskas būtų konfidencialu, todėl buvo paprašytas parašyti į asmenines žinutes, tačiau Faustis to nepadarė ir sprendžiant iš įrodymų, reagavo gana piktybiškai. 
Fausti, kenkiate ne vadovui, o tik sau pačiam darote didelę žalą. 

Taksistų direktorius baudžiamas nebus.
Tema rakinama.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.