Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

[0.1.8.7] Parduotuvės?

Moe_Lester

Rekomenduojamas pranešimas

Spoiler

1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Moe_Lester
2. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Žemiau spoilerio.
3. Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Daugiau būdų gauti pinigų, kad ir nedaug. Papildoma veikla policijai.

Ėėo! Kas kart paklausus kaip gauti pinigų, kiekvieną kartą gaunamas atsakymas - eik dirbti! Šiek tiek pagalvojus kilo mintis - o kas jei būtų parduotuvės, kurias būtų galima apiplėšti? Skamba neblogai? Šoku iš kart prie reikalo. Siūlau panaikinti visus kioskelius ir vietoje jų sumapp'inti po parduotuvės interjerą kiekviename miestelį ir palikti pastatą be pickup'o visai kaip BB miestelį toje vietoje kur galima nusipirkti likerio(kažkodėl parduotuves įsivaizduoju būtent taip). Už prekystalio pastatyti po pardavėją/bota(dėl tikroviškumo ir apiplėšimo eigos). Apiplėšimo eiga: apiplėšima vykdyti galėtų tik 2 asmenys - vienas turėtų nusitaikyti ginklu arba parašyti komanda pvz.: /papiplesimas, bet privalėtų rankoje laikyti ginklą, kitas imtų pinigus iš aparato. Dabar atrodo jog tai pinigų gamykla? Vienos parduotuvės apiplėšimas galėtų būti vykdomas tik kas 1:30 h. Pats apiplėšimas truktų apie 1:30 min., žaidėjai bet kuriuo metu galėtų patys nutraukti apiplėšima, bet tai įtakotų pavogtų pinigų kiekį. Pilnai įvykdžius apiplėšima(1.30 min) būtų galima gauti iki 4k. Policija gautų pranešima racijoje, kad pvz.: MG miestelio parduotuvė yra apiplėšiama. Laikas per kurį policija gautų pranešima būtų random, logiškiausia max iki apiplėšimo įpusėjimo, kad suspėtų atvykti. Iš kart apsidraudžiant nuo komentarų: "taigi visi bandys apiplėšti parduotuves naktį arba kai nebus aktyvių policininkų." Apiplėšti parduotuves būtų galima tik tada kai serveryje būtų nemažiau kaip 2 aktyvūs pareigūnai. Taip pat vykti į apiplėšima galėtų max 2 pareigūnai, jog būtų palaikoma lygybė tarp to kas plešia parduotuvę. 

Tikiuosi paaiškinau gana suprantamai. Už/prieš idėja, bei argumentuok. O gal turi kažką pridurti ir pagerinti sistemą?

👇

Redaguota Moe_Lester

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Tikrai už! Pati įdėja labai idomi, būtų malonu ją pamatyti serve, tik ją reikėtų šiektiek pakoreguoti kad būtų perfect.

Redaguota Kevin_Yang

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Nu, dauguma žino iš kur ta mintis ištraukta, ogi ogi... Bet, samp'e realiai jų LT serveriuose nelabai rasi, apart kelių, kur yra suscriptinti gaujų objektų plėšimai. Asmeniškai aš , nes kad ir kiek žaidžiu projekte, bet pinigus kalti tik vienu būdu - darbuose (Verslai gi ne daugumai prieinami), tai tikrai nėra įdomu, ir greit atsibosta.

Prie to pačio norėčiau apie papildomus darbus - narkotikai. Galima būtų pagalvoti apie kažkokią narkotikų gavybos/pardavimo sistemėlę, kurioje žaidėjas galėtų išmėginti ir taip papildomai užsidirbti - renkant lapelius, dirbant laboratorijoje, gabenant narkotikus, juos priduodant į taškus arba pardavinėjant žaidėjams. Galima būtų daryti kaip ir rinką, kad ne tik narkotikai parsidavinėtų, tačiau ir tie patys lapeliai. Tiek lapelių, tiek narkotikų ar chemikalų (būtų naudojami laboratorijose) gabenimui, reikėtų turėti transportą (nuosavą). Kiekvienam transportui maksimalus lapelių, narkotikų ar chemikalų kiekis būtų +- 1kg. Smagiau būtų, jeigu eitų tą talpą tobulinti iki +- 2kg. už serverio valiutą, bei tas tobulinimas vyktų palaipsniui, galbūt tai užtruktų netgi laiko. Fun dalykas būtų ir tai, jog galėtum vežti narkotikus ar lapelius atvirai, t.y. mašinos salone, tačiau policininkui sugavus, jie matytų šiuos daiktus, ir būtų galimybė žaidėją policininkui bausti. Slėptuvėse jų policininkas nematytų. Laboratorijos, lapelių skinimo ar narkotikų pridavimo taškai galėtų būti sumapinti per visą map'ą, jog būtų ne tik darbo, bet ir važinėjimo. Žodžiu, galima bet ko sugalvoti, kad tik būtų sistema įdomi.

Peace out.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.