Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Peikiu administratorių Laurynas_Leigon.

Jonny_Pennyworth

Rekomenduojamas pranešimas

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje/forume: Jonny _Pennyworth.
2. „ADMIN“ žaidėjo Vardas_Pavardė serveryje/forume: Laurynas_Leigon.
3. Už ką yra peikiamas šis „ADMIN“ žaidėjas?: Pirmiausia tai norėčiau paklausti ar ne per daug sau leidžia šis administratorius? Nieko blogo neprašiau, o jeigu užkliuvo jam žodis "snarglaz" tai susipažink, čia yra geriausias Jonavos miesto rep'eris, o ne joks čia įžeidimas, todėl nematau, kad už kiekvieną tokį išsireiškimą reikia bausti mute.
Sekantis dalykas atsakiau paprastai į klausimą "Kad tokie kaip tu paklaustu", kadangi daugelis kabinėjasi prie mano pavardės, tai kodėl čia blogas atsakymas? Nei čia įžeidimas, nei čia grasinimas, nei čia keiksmažodis.
Lygiai taip pat ir Portugalas_Vps gavo mute bausmę, nors neparašė ten nieko blogo, nemačiau nei keiksmažodžio, nei įžeidimo, nei grasinimo.

4. Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą: https://imgur.com/a/twZONek

Redaguota Jonny_Pennyworth

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sveikas, pats rašytas sakinys „Gaideli gal čia snarglaz, ne?“ atrodė kaip įžeidimas, kurį norėjai parašyti žaidėjui Mantelis_Gaidelis. Apie Jonavos reperius tikrai tiek daug nežinau kiek tu, todėl tavo rašoma žinutę traktavau kaip įžeidimą ir užtildžiau. Toliau keliaujant prie tavo rašomos žinutės „Sekantis dalykas atsakiau paprastai į klausimą "Kad tokie kaip tu paklaustu"“ visiškai nesupratau ką čia omenyje turėjai, nes aš ne už tai tave tildžiau. Dėl Portugalas_Vps užtildymo taip pat nesuprantu kur radai problemą, nes užtildžiau jį už žodį „mikčius“ ir aiškiai tai galima pamatyti užtildymo apeliacijoje, pirmoje nuotraukoje. Tai va, tik tiek iš manęs, o tau palinkėsiu gero likusio vakaro bei linksmų švenčių.

Nuorodos į užtildymo apeliacijas: Jonny_PennyworthPortugalas_Vps.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.