Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Peikiu Minusinis_Ateivis

Tomas_Quatros

Rekomenduojamas pranešimas

Šablonas:
1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje/forume: Tomas_Quatros
2. „ADMIN“ žaidėjo Vardas_Pavardė serveryje/forume: Minusinis_Ateivis
3. Už ką yra peikiamas šis „ADMIN“ žaidėjas?: „Žaidėjai, užimantys „ADMIN“ žaidėjo pareigas turi būti pavyzdingi žaidėjai ir suinteresuoti pagalbai kitiems serverio žaidėjams.”,-Rokas.

Situacija: Minusas gaudė Lewį,  tuo metu ir aš gaudžiau Tazzą. Ji pagavo Lewį, nuvežė į jailą. Aš irgi pagavau Tazzą panašiu laiku (gaudžiau apie 3min.). Aš sudėjau įtarimus Tazzui, o Minusas privažiavo prie manęs, ramiu veidu įsisodino Tazzą ir nuvežė į jailą. Aš likau įžeistas, nes negavau nieko įdėjus šitiek darbo.

3.1. Minusinis neturi kompetencijos atlikti administratoriaus darbą, nėra pavyzdys serverio žaidėjams tokiu elgesiu. Ar normalu vogti pasodinimus iš kolegų neatsiklausus ir dar juos ignoruojant? 🤔 Mano galva, policijos pareigūnų užduotis yra kuo greičiau išvalyti gaudomų sąrašą, todėl negali būti jokių rezervacijų (išskyrus /iškvietimai). 

3.2. Administratorius dar nebuvo susitvarkęs savo reikalų, o jau puolė prie kitų. Dar Lewio nebuvo pasodinus, o jau Tazza rezervavo.

Aš puikiai suprantu, kad šis papeikimas yra tiesiogiai susijęs su policijos darbu, tačiau manau, kad šitaip elgtis administratoriai negali.


4. Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą:

4.1. Darbas su Lewiu: https://imgur.com/a/DrmLgyJ

4.2. Mano darbas gaudant Tazzą: (Gaudžiau apie 3min.) https://streamable.com/tghg9g

4.3. Neatsiklausus įsisodina Tazza ir veža į jailą: https://streamable.com/dni8v1

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Nu labas, tikriausiai tavo papeikimas jau bus paskutinis ir pasieksit to, ko ilgai laukėt :P
Nes papeikimų rekordus ir įspėjimų jau mušu visur. 
Pirmiausia, su Tazzu buvau susitarusi, kad paimsiu pasodimą, tačiau tuo metu, važiuodama bro bb barą sutikau Lewį ir pasakius jam "važiuojam" jis sutiko. https://prnt.sc/1iqal3y
Tuomet, kai jau buvau prie PD, tu manęs paklausei ar mano Tazzas, nes jis tau rašė, kad man duotum ir jo negaudytum. Tuo tarpu pats parašei į raciją ar mano Tazzas. Atsakiau, kad taip. https://prnt.sc/1iqb6a3

Toliau. https://prnt.sc/1iqbvad
Ir toliau. Kalbi, kad aš nepavyzdinga, kokia aš bloga, kad mane nušalintų ir tt. Galbūt su šiuo papeikimu tai ir pasieksi, bet ir toliau būsiu pd ir bausiu tave :P
Kalbant apie nepagarbą, nepavyzdį. Pažiūrėk į SAVE pirma. Esi PD, o kiek būnant pd esi gavęs mute? Kiek į /p esi prirašęs nesąmonių? Kiek kartų įžeidęs esi?

Būdamas pd, kai pasodinau tazzą verki į sms nesąmones su keiksmais ir įžeidimais. https://imgur.com/a/5xmONBc
Koks nepavyzdingas premium narys https://prnt.sc/1i4otpb (Ne tik Tomas_Quatros vardu bet ir Merso_Vairuotojas)
Kaip įžeidinėji kolegas  https://prnt.sc/1iqc8i8
Kitų apeliacijų nevarkysiu, nes tai ne mano darbas, bet esmė, tame, kad tu mane peiki dėl nekompetentingo administratoriaus darbo, dėl kažkokių kitokių prikolų, kai pats nesi toks, kurį galėtum dėti prie širdies. 
Toliau pasinervavęs nusikeikei ir vėl: https://prnt.sc/1iqelzu
Supykai dėl to, kad pasiėmiau pasodinimą, pradėjai reikšt neapykantą https://prnt.sc/1iqgiy4. Šokai į barus su savo abiem acc, ir abu vienu metu šaudo į mane, idk kaip tu su dviem ten, ar kažkam davęs ar kažkaip, nežinau, ne mano reikalas. 
https://prnt.sc/1iqh5cu
Vadini čia mane kažkokia pasileidele https://prnt.sc/1iqhds5
 Bus kai bus, atims tai atims, būsit pasiekę pagaliau tai, bet galėjai spręsti normaliai visą tai, galėjai tiesiog nesiožiuoti ir būtume susitarę, kad kitą pasodinimą duosiu tau ar duosiu ten už tuos star ką uždėjai pinigus, bet išvadinai durna ir kaip tik galėjai ir toliau reiški savo nepasitenkinimą, antipatiją man per visus galus. 
 

Redaguota Minusinis_Ateivis

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.