Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Peikiu Gabi_Jole

just_just

Rekomenduojamas pranešimas

VADOVO PEIKIMAS
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:  Just_Just
Vadovo Vardas_Pavardė ir atstovaujama firma:  Gabi_Jole Mechanikai
Už ką šis vadovas yra peikiamas?: Už tai jog prisiima taisyti mašiną, ir iš pasikėlimo turbūt jinai išsidirbinėjo ir specialiai lėtai taisė kol serveris automatiškai ją pats sutaisė
Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas: https://imgur.com/a/IdTJA34 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sveikas! Na štai, grasinimai papeikimu perėjo į veiksmus. Labai džiugu iš tikrųjų, kad įrodei, jog ne tik žodžiais moki švaistytis. Pradėkime nuo to, jog tavo pateikti įrodymai apkarpyti, išimti iš konteksto. Remiantis pateiktais vaizdiniais įrodymais, nematau jokios informacijos, jog taisiau tavo tr. priemonę, cituoju: „Tavo mašina buvo sutvarkyta automatiškai serverio, nes joks mechanikas nepriėmė užsakymo“. Na, ir dėl tr. priemonės taisymo su ALT mygtuku(kaip ir matoma chat'e mano parašyta žinutė „Nes su alt ir reikia taisyti :)“), tai mechanikai taiso transporto priemones spaudinėdami klaviatūroje ALT mygtuką, nežinau kaip kitaip būtų įmanoma sutvarkyti tr. priemonę, tavo logika, nesinaudojant ALT mygtuku. Reziume nesuprantu kodėl esi nepatenkintas, jei tavo tr. priemonė yra/buvo sutvarkyta. Palinkėsiu sėkmės ir ačiū už pirmąją papeikimą.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sistema automatiškai sutvarkė jūsų (autoriaus) automobilį, tai buvo tyčia padaryta būtent tokioms situacijoms kuomet mechanikų firmos darbuotojas nespėja atlikti darbo dėl tam tikrų sunkumų arba darbo apkrovos. Ateityje tokio tipo papeikimai kurie neturi konkrečių pažeidimo įrodymų arba bus bet kaip koreguoti, bus traktuojami kaip bereikšmiai pranešimai.

Direktorė baudžiama nebus.
Tema rakinama.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.