Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Taksistų direktoriaus rinkimų apžvalga,

Gabi_Jole

Rekomenduojamas pranešimas

BGhW71Q.png

TAKSISTŲ DIREKTORIAUS RINKIMAI,
RINKIMŲ APŽVALGA

Po praeito direktoriaus (Arnas_Hazer), kuris savo pareigų nevertino ir į jas žiūrėjo pro pirštus, nes svarbiausia, jog gavo pasiekimą lentelėje, ko daugiau reikia? Tad po tokio direktoriaus kadencijos yra šiek tiek baimės, kad nepasikartotų tokia pat situacija. Ačiū visiems pildžiusiems. Tikėjausi kiek daugiau norinčiųjų, tačiau yra kaip yra. Visi kandidatai unikalūs, įdomios asmenybės. Kai kurių serve neteko matyti ir susidurti, tad man nauji veidai, kuriuos norisi pastebėti žaidime iš šalies ir pažinti žmogų kaip asmenybę serveryje. Žemiau pateiksiu aprašytus kandidatus, jei savęs neatpažinsite ar kils klausimų, susisiekite su manimi forumo žinute, žaidime (@Gabi_Jole) ar discord’e (misko_uoga#0851).

KANDIDATAI

Pirmasis - džiugu, kad nenuleidžiate rankų ir toliau siekiate užsibrėžtų tikslų. Išsamiai paaiškinta, tačiau vietomis sunku suprasti pačios idėjos veikimo principą, nes pakeičiate esmės linkmę ir vėl grįžtate prie to paties. Buvote įtrauktas tarp potencialiųjų kandidatų, bet manau reikia dar šiek tiek laiko iki vadovo posto.
Antrasis - esate vienas iš potencialių kandidatų. Panaudojęs realaus gyvenimo veiklą, ją perteikėte žaidimo principu. Pavyko. Viskas išsamu, tad klausimų nekilo skaitant. Atsižvelgus į situaciją serveryje, gali kilti sunkumų dėl temų turinio vykdymo. Tačiau viskas įmanoma. 
Trečiasis - šį kartą pateikta kandidatūra pateikta prastesnė nei praeita. Trūko išsamesnės informacijos apie firmos sistemas(temas). Atrodo, jog pateikėte kandidatūrą dėl pasiekimo ir aukštesnio vardo serveryje. Gaila, tačiau nebuvote įtrauktas į potencialių kandidatų sąrašą. Linkiu tobulinti savo idėjas ir turėti tvirtą firmos viziją. 
Penktasis - šiuo metu pastebėjau jūsų mėtymąsi, atsiradus atrankai į direktoriaus postą, pildote į bet kokią firmą,. Labai džiugu, kad turite nemažai idėjų firmoms. Tačiau blaškymasis naudos jokios neatneša. Ne vienas direktorių prižiūrėtojas buvo jums minėjęs dėl barų veiklos. Prašyta buvo likti neutraliam serveryje, nesiveliant į nusikalstamą veiklą, tačiau pasirinkote priešingai. Kurį laiką viskas buvo gerai, vėliau, galima sakyti pasidavėte.

NAUJASIS FIRMOS VADOVAS

Tai potencialus kandidatas, jau nuo praeitos Taksistų direktorių atrankos. Palikęs gerą įspūdį ne tik kaip žaidėjas, darbuotojas, bet ir kaip kandidatas į vadovo postą. Esu linkusi suteikti galimybę naujokui, kuris neturi jokios patirties vadovavime, tačiau puikiai suvokia visą esmę ir atitinka visus norimus lūkesčius. 
Džiaugiuosi, jog išnaudojote galimybę ir vėl pildyti į vadovo kėdę. Pateikėte aiškią, tvarkingą ir išsamią kandidatūrą, tad buvo lengva skaityti. Kadangi po praeitos kandidatūros palikote gerą įspūdį, buvote stebėjimo rėžime statant į vadovo rėmus, kaip vienoje ar kitoje situacijoje išliktumėte. Tikiuosi pateisinsite mano lūkesčius ir Taksistų firmą pakelsite laipteliais aukščiau, nei ji buvo prieš tai. Sėkmės ir geros kadencijos! (Susiekite asmenine žinute žaidime ar discord'e).

Pasitikime naują Taksistų firmos vadovą - Jessy_Corres.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.