Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Peikiu Gruzinas_Tortillia

Domis_Dragon

Rekomenduojamas pranešimas

- Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Last_Quattro
- Vadovo Vardas_Pavardė serveryje: Gruzinas_Tortillia
- Kokiai firmai šis vadovas atstovauja?: Policijos
- Už ką šis vadovas yra peikiamas?: Pries pasodindamas i jaila atrakino mane ir paprase nulipti, tik nulipes nuo motociklo mane jis surakino ir mane nuteleportavo i jaila. kai tik atsiduriau jaile jis man pradejo grasinti kad gausiu starus uz begima nors nesupratau uz ka. tik kai pasibaige mano laikas buti jaile iskart jis mane ten surakino ir dejo starus uz begima nors buvau katik isejas is jailo. vaziuojant pradejau rasyti kokias nesamones jis daro, uz tai dejo staru kad grasinu, izeidineju. ir buvau vel pasodintas i jaila 1 valandai. tik kai atsiduriau jaile pradejo jis man vel grasinti kad vel isejas gausiu staru. 
- Kokiai taisyklei šis vadovas nusižengė?: Uz neteisetus star dejimus, grasinimus.
- Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas: https://imgur.com/a/rOinHwh

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Labas.

Labai keista, jog vis dėl to nusprendei rašyti papeikimą, o kas dar keisčiau, kad pasirodo pats tiki tuo, ką parašei. Pradėsiu nuo to, kodėl išviso buvai gaudomas -
 https://streamable.com/7u55s1 https://imgur.com/a/KzFBfGR
 . https://streamable.com/fr7d38 Kelionės metu buvai surakintinas, kol buvau įsijungęs TAB, tu atsirakinai su viela, kas aiškiai yra matoma atkreipiant dėmesį į tavo rankas, nuo kurių aiškiai matosi dingstantys antrankiai. Gaila, kad neatkreipiau dėmesio į to prieš tai. Į „chatą“ pasižiūrėjus aiškiai matosi, kad tavęs neatrakinau ir juolab neprašiau tavęs nulipti, kaip kad tu teigi. Po to, kai pasisodinau tau į sms žinutę parašiau „Atsirakinai su viela. Susitiksim po 20min.“, nežinau, kaip šioje vietoje gali traktuoti kaip grasinimus, abu aiškiai supratome tavo vielos atsirakinimo pasekmes.

Keliaujant prie antrojo surakinimo, tave surakinau tik tau grįžus iš kalėjimo, uždėjau už bėgimą. Man vežant tave pradėjai rodyti savo pykti dėl savo paties klaidų, todėl tave perspėjau, kad nevartotum necenzūrinės leksikos, tačiau tu vis tiek tęsei savo iškalbų bendravimą kitokiais necenzūruojamais žodžiais, todėl tiesiog uždėjau įtarimo lygį https://imgur.com/a/1p6Dext . „tik kai atsiduriau jaile pradejo jis man vel grasinti kad vel isejas gausiu staru.“ - mano vienintelės antrojo pasodinimo metu adresuotos žinutės tau yra matomos tavo ir mano įrodymuose, jokių papildomų žinučių tau nerašiau nei viešai, nei privačiai.

Redaguota Gruzinas_Tortilla
Papildytas pranešimas.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Nebūsi pirmas papeikimo autorius kuris rašo papeikimą siekiant pakenkti kitam asmeniui kadangi tau nepasisekė išsisukti iš situacijos, manau viską ką reikėjo paaiškino direktorius savo atsakyme į šį bereikšmį papeikimą, tačiau pakartosiu jog būtų aiškiau. Tavęs niekas neatrakino ir neprašė nulipti nuo motociklo, vežant į kelėjimą atsirakinai su viela („Bėgimas nuo teisėsaugos”), už tai negavai įtarimų iškart kadangi direktoriui surakinus tavę ant įkalinimo koordinačių sistema tavę pasodino į kalėjimą, todėl nubausti vienu metu negalėjo, būtent dėl šios priežasties pasibaigus 20 minučių kalėjimo laikui buvai nubaustas dar kartą.

Direktorius baudžiamas nebus.
Tema rakinama.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.