Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Taksistų direktoriaus rinkimų apžvalga,

Gabi_Jole

Rekomenduojamas pranešimas

BGhW71Q.png

TAKSISTŲ DIREKTORIAUS RINKIMAI,
RINKIMŲ APŽVALGA

Pratęsiant direktorių rinkimus, tikėjausi sulaukti daugiau potencialių kandidatų, bet tai buvo tik mano ir kitų laiko švaistymas. Gaila, bet yra kaip yra. Tarp visų kandidatų, tikrai buvo ne viena anketa verta dėmesio. Džiaugiuosi, jog nepatingėjo ir pasistengė pildydami. Ne vieną kartą norėjau analizėse paminėti apie rašybą, bet vis abejodavau ar verta, vis viena nepasimokys. Tačiau nusprendžiau pasisakyti, nes įgriso ir akis ''bado'' klaidos kandidatūrose. Lyg beraščiai  Nežinau ką veikiate/-ėte lietuvių kalbos ir literatūros pamokose, kai mokina/-o elementarių taisyklių, gramatikos. Esmė, kad kandidatai nėra pradinukai, kuriems reikėtų nuolat rodyti pirštu, pabraukti jų klaidas ir tuomet aiškinti kas ne taip ir kodėl. Yra nemažai tinklapių, kurie parodo žodžiuose klaidas ir tuomet tekstą susitvarkyti galima, bent jau bus ir atrodys kažkiek tvarkingiau. Pateiksiu vieną klaidų taisymo, rašybos tikrinimo puslapį - https://rasyba.lietuviuzodynas.lt. Manau, kad tikrai pravers daugumai, ne tik tiems, kurie pildo kandidatūras į direktoriaus postą.
Na, ir pabaigai noriu įterpti mintį, žmonės nesikeičia, tik sukuria netikrą savo portretą kitiems kvailinti ir laikui bėgant atsiskleidžia visu ''gražumu''. Tai labiau susieta su vadovais, bet išimčių nėra ir kitiems individams. Pavyzdžių nereikia, viskas akivaizdu. 
Žemiau pateiksiu aprašytus kandidatus, jei savęs neatpažinsite ar kils klausimų, susisiekite su manimi forumo žinute, žaidime (@Gabi_Jole) ar discord’e (misko_uoga#0851).

KANDIDATAI

Antrasis - pateikta kandidatūra buvo neanalizuojama. Labai aiškiai parašyta, jog kandidatūra privalo būti pateikta motyvacinio laiško formatu neįtraukiant prašomų punktų. Ne pirmą kartą laiškas pateiktas nukopijavus visus punktus ir į juos tiesiog atsakius. Darbo anketa, nėra ką daugiau komentuoti. 
Trečiasis - kandidatūros struktūra iš dalies gera, bet skaitant/analizuojant atrodė, jog žodžiai suberti kaip žirniai į sieną. Firmos vizijos nesusidariau jokios, tad sunku įsivaizduoti kaip ji funkcionuotų. Idėjos firmai pasirodė labai banalios, nieko ypatingos ir susidomėjimo nesukėlė. Vietomis trūko išsamumo. Reziumė bijote atvirauti ar pasakyti per daug. Ačiū, kad pateikėte kandidatūrą, bet manau, jog dar reikia laiko.
Ketvirtasis - kandidatūra tvarkinga, tad buvo tikrai smagu skaityti. Trūko daugiau informacijos apie firmos idėjas, atrodė šiek tiek varganai. Tad šis trūkumas ir pakišo labiausiai koją. Vertinu jūsų norą į vadovo postą. Kadangi stebiu ir analizuoju žaidėjus, nebuvote išimtis ir jūs, tad atkreipiau dėmesį tam tikrose situacijose ir šiaip serveryje. Potencialumo turite, galite net neabejoti. Tikrai tikiu, kad ateityje būsite tinkamai įvertinas ir pasieksite tikslų. 
Penktasis - jūsų laiške trūko išsamumo ties firmos vizija ir ne tik. Tad analizuojant vizijos nesusidariau. Rizikuoti ir svarstyti net nėra esmės, nes perskaičius laišką jokio potencialumo neįžvelgiau, tuo labiau jokios kibirkštėlės nebuvo.
Šeštasis - esate potencialus kandidatas, bet lieku prie tos pačios nuomonės kaip ir Pervežėjų firmos direktoriaus rinkimuose. Liekate stebėjimo rėžime, nes tikrai potencialumo pareigose turite, o galbūt man klaidingai atrodo. Buvo momentų, kai parodėte kitą savo pusę, dėl ko ir nenorėčiau rizikuoti, bent jau šiuos kartus. Nenuleisk rankų ir siek toliau tikslų. Manau, kad tikrai anksčiau ar vėliau jų pasieksi. Sėkmės. 

Visi kandidatai yra mano radare, tad tikrai vienu ar kitu aspektu esate pastebėti ar užfiksuoti. Nenuleiskite rankų ir kelkitės tikslus toliau bei jų siekite. Sėkmės visiems!
 

NAUJASIS FIRMOS VADOVAS

Pirmasis kandidatas, kuris pateikė savo laišką. Pirmasis pretendentas į vadovo kėdę pagal potencialumą. Koks sutapimas! Retai tai nutinka. Motyvaciniame laiške nieko netrūko, viskas aiškiai ir išsamiai išdėstyta. Žinoma, viskas tvarkinga, tad tikrai skaitant nebuvo akių "badymosi".
Dragon, pasirinkote įdomią tematiką firmai. Nemeluosiu, tikrai sudomino ir privertė nusišypsoti, kad būsite dar vienas vadovų gretose su neeilinėmis firmos vizijomis. Ačiū už jūsų investuotą laiką pildant kandidatūrą. Buvote vienintelis pateisinęs mano kriterijus, kuriuos esu išsikėlusi. Džiaugiuosi! Visa kita manau aptarsime ir paplepėsime TeamSpeak3 platformoje. Sėkmės ir geros kadencijos! 

Naujasis Taksi direktorius - Dragon_Punch!
(Susisiek su manimi a.ž. forume, discord (misko_uoga#0851) ar žaidime).

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.