Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Keitimosi produkcijos versluose revoliucija.

Thai_Gregor

Produkcijos keitimosi atnaujinimas,  

29 balsai

  1. 1. Ar sutinkate šiai idėjai?

    • Taip
      18
    • Ne
      11

Rekomenduojamas pranešimas

1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?:Thai_Gregor
2. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą:
       Norėčiau pasiūlyti lengvesni produkcijos keitimosi procesą versluose. Keičiant produkciją, galime susidurti su tokiomis problemomis, kaip versle nepakanka pinigų, kad būtų galima nusipirkti visa produkcija, kuria tu nori apsikeisti. Manau būna tokiu momentu, kai su žaidėju esate susitaręs apsikeisti produkcija, bet jūs negalite dėl vienų ar kitų priežasčių apsikeisti produkcija, tarkim vienas iš jūsų nesate serveryje. Mano sugalvotas problemos sprendimas būtų - Produkcijos keitimosi skiltis.
       Paprastai atėjus prie verslo valdymo pulto, galite pamatyti, tik pardavimo skiltis, kas gali sukelti šiokių tokių nemalonumų, keičiantis produkcija. Norėčiau pasiūlyti sukurti papildoma skiltį, kuri leistu žaidėjams, be jokiu keblumų apsikeisti produkcija. Skiltis būtų panašios sistemos, kaip jau serveryje yra skelbimų kontoroje, galite palikti terminuotam laikui pardavinėti savo tr. priemonę. Tas pats būtų ir čia, atsidarius keitimosi skiltį galėtumėte pamatyti pasiūlymus, kurie serverio verslai nori keistis produkcija arba pats galėtumėte sukurti pasiūlymą, kad norite keistis produkcija. Skiltyje matytume kokia produkcija verslas nori keistis, bei kokia gali pasiūlyti. 

3. Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?:Mano pasiūlymas leistu apsikeisti produkcija nesat vienam iš verslo savininkų serveryje, būtų greitesnis, bei patogesnis keitimasis, nebereiktu dėti pinigų į verslą, jog "tik" apsikeistum produkcija, o norint išsiimti pinigų tektu sumokėti procentus, dingtu apgavysčių atvejai.
 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sukūrus verslų sistemą, produkcijos mainymasis tarp žaidėjų nebuvo planuotas, pagal sistemos modelio ideją, žaidėjai turėjo pirkti produkciją vienas iš kito, ne ja mainytis. Dėl to apie minėtas problemas kaip pinigų nepakankamumą versle, nebuvo atsižvelgta, kadangi produkcijos mainymasis nebuvo sistemos dalis. Būtent dėl to, panašaus tipo idėjos verslų sistemoje nebus įgyvendintos.

Tema rakinama.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.