Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Pervežėjai turi naują vadovą,

Hitautas

Rekomenduojamas pranešimas

cCuiWY2.png

RINKIMŲ APŽVALGA,
Kuo toliau tuo sunkiau yra atrasti tinkamą kandidatą eiti vadovo pareigas, nors ir firma nereikalauja staigaus sprendimo, pats nenoriu per ilgai užsibūti firmoje kuomet vis dar yra norintis asmuo užimti šį postą vietoj manęs pačio. Primenu jog esu linkęs suteikti pirmuosius žingsius potencialiems naujokams, todėl nuspręndžiau atiduoti progą asmeniui tam kuris per pastarąjį mėnėsį degė noru labiausiai siekti pareigų projekte.

KANDIDATAI KURIE NEBUS PAMINĖTI PRIE PAGRINDINIŲ,
Pirmasis kandidatas - pirmiausia sakyčiau jog noras grįžti į pareigas yra per daug staigus iš tavo pusės, vis gi didžiąją dalį vasaros nežaidei projekte o sugrįžai tik pasirodžius rinkimams. Nors ir esi ragavęs vadovo duonos, ką tik grįžus į projektą yra per greitas sprendimas skubėti už vairo ir vėl vadovauti firmai. Antrasis kandidatas - laiškas silpnas, didžiosios turinio dalies net neradau, buvo ieškoma short'cutų kaip greičiau jį užbaigti, todėl kokybės nėra. Iš to ką radau laiške neįsivaizduoju ką veiksi su firma, nes apie ją praktiškai nieko nebuvo parašyta, nežinau kaip ją formuosi, kaip ją užimsi - dėl šių priežasčių tavęs nebus paminėto prie pagrindinių kandidatų.

 

PAGRINDINIAI KANDIDATAI,
Turiu tik vieną potencialų asmenį kuris gali užimti šias pareigas, Arnas_Query. Laiškas tvarkingas, pateikti argumentuoti punktai kodėl nori prižiūrėti būtent šią firmą, tikiuosi tai ką minėjai neliks tuščiais pažadais ir atliksi tai ką esi susiplanavęs ir sugebėsi išlaikyti firmą aukštame lygyje. Linkiu sėkmingos kadencijos.

Sekančią pervežėjų direktoriaus kėdę užima Arnas_Query.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.