Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Pasiūlymas dėl žvejojimo

Michael_Pacano

Rekomenduojamas pranešimas

1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Michael_Pacano.
2. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Siūlau padaryti, kad žuvies traukimo procesas būtų ne ALT, SPACE, N mygtukų pagalba, o rodyklyčių. Pavyzdžiui, ALT mygtuką atstotų rodyklė į kairę, SPACE mygtuką rodyklė į apačią, N mygtuką rodyklė į dešinę.
3. Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Dabartinis procesas kai kuriems asmenims sukelia sunkumų ir po kelių pabandymų jie tiesiog nebežvejoja. Suprantu, jog nesinori daryti lengvo proceso vieno mygtuko pagalba, tačiau manau šis sprendimas būtų kur kas patogesnis.

Redaguota Michael_Pacano

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Tikrai sutinku,būtų patogiau, nes galėtum nežiurėdamas į klaviatūra, spaudinėti tuos tris mygtukus, ir yra patogu. Dabar žvejojimas yra sudėtingas, kartais paspaudi ne tą raidę, ir gali prarasti užkibusią žuvį.Manau tai galėtų atgaivinti žvejybos darbą, nes dabar tikrai niekas nežvejoja. Ir dar prisidėsiu:Pvž tau reikia kažkokios žuvies, ir parašės  kokią komanda, tau rodytu kur reikia nuplaukti, tarkim už kokių 3km kur kimba ta žuvis.Nes dabar po visus 30 ar kiek ten jų yra sonarų, labai užtrunki ieškodamas kur kimba, ir taip žmonės nervuojasi, ir toliau nebežvejoja.

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sveiki, skaitovai, už šį pasiūlymą iš tiesų esu už, ir paaiškinsiu kodėl. Mano nuomone, ALT, SPACE ir N mygtukų spaudinėjimai niekaip nepritampa prie žvejybos, net nėra realiai jokio paaiškinimo kodėl būtent šie trys mygtukai, o ne kiti? Pagrįsiu savo nuomonę taip, kad žvejojant ir realiame gyvenime meškerę reikia tampyti, tai yra ir į viršų ir į dešinę ar kairę, kad žuvis išsitrauktų. Palyginus ALT, SPACE ir N mygtukus su rodyklėm į viršų, kairę ir dešinę, tikrai verčiau rinkčiausi rodykles, kurios asocijuojasi su žvejyba. Ačiū. 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Tikrai pritariu šiai įdėjai,nes pats žvejojau gal du kartus ir nustojau,asmeniškai,dabar nepatogu su tais mygtukais,tai manau tikrai šitas pasiūlymas sukviestų nemažai žaidėjų pažvejoti (tame tarpe ir mane :DD) ir būtų geriau  tiek pačioms įmonėms dėl pelno,tiek žaidėjams.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.