Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Naujojo miestelių šerifo apžvalga,

Rokas

Rekomenduojamas pranešimas

BGhW71Q.png

POLICIJOS DEPARTAMENTO DIREKTORIAUS RINKIMAI
RINKIMŲ APŽVALGA
Jau senai neteko analizuoti direktoriaus atrankos, bet tikrai visai yra smagu prisiminti tuos dalykus, kurie jau buvo užmiršti, nes tikrai turėjome gerus žaidėjus šiose pareigose, kuriems buvo galima atleisti vadeles ir pilnai pasitikėti jų atliekamu darbu. Kalbant apie policijos departamento direktoriaus rinkimus, tai visų pirma noriu paminėti, jog šiuo metu policijos departamentas gal ir neišgyvena pačių geriausių laikų, nes vis dar barai yra „hype“, todėl konkuruojant dažniausiai matome „vienus vartus“. Naujajam policijos departamento vadovui norėčiau palinkėti neišsigąsti ir mėgautis suteiktu šansu, o mes, projekto administracija stengsimės, jog kaip galima greičiau serveris sulauktų teisėsaugos atnaujinimo, kurį esame prižadėję po nusikalstamos veiklos atnaujinimo. O dabar sugrįžkime į tai, ko visi čia susirinkome – kandidatų ir naujo vadovo apžvalga prieš Jūsų akis!

KANDIDATAI
Pirmasis kandidatas – skaitant tavo kandidatūrą sutikau ganėtinai nemažai tavo prieštaravimo sau pačiam, nes prie savo charakterio bruožų paminėjai, jog esi ganėtinai ramaus būdo ir nepasiduodi provokacijai, bet prie padarytų klaidų žaidimų serveryje jau pažymėjai kaip vieną iš didžiausių klaidų – savo bendravimą. Skaitant tavo kandidatūrą susidariau tokią nuomonę, jog tavo kandidatūrą rašė du skirtingi žmonės. Tačiau viskas gerai, iš klaidų mokomės ir tikiuosi kad sekantį kartą būsi pasiruošęs geriau! Antrasis kandidatas – pateiktoje kandidatūroje nepakako tavo išreikšto noro užimti šias pareigas. Su visa pagarba tau, tačiau man atrodo, jog tu esi žymiai geresnis pareigūnas ir pagalbininkas, nei kad būtum vadovu, kuris duotų nurodymus kitiems. Bet tai nereiškia, kad tokiu negali būti. Per sekančią atranką parodyk daugiau noro ir tikiu, kad būsi teisingai suprastas!

NAUJASIS VADOVAS
Prieš paskelbiant serverio administratorių atrankos laiminguosius teko kartu analizuoti ir policijos departamento atranką, kadangi rimčiausi šios atrankos kandidatai buvo atrinkti administratoriaus pareigoms. Tikiuosi kad administratoriaus privilegijas naudosi teisingai ir pasinaudosi suteiktomis galimybės tinkamai.

Sekančią policijos departamento direktoriaus kėdę užima Dwayne_Jahseh.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.