Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Apie pastaruosius porą mėnesių,

Rokas

Rekomenduojamas pranešimas

Apie pastaruosius porą mėnesių,
Visų pirma norėčiau pradėti nuo labai neįdomios statistikos, tačiau tai yra pagrindinė šios temos mintis.

Pinigai,
Spalio 7d. žaidimų serveryje iš viso buvo 6.9 mlrd. eurų. Tuo tarpu dabar (gruodžio 4d.) žaidimų serveryje yra 8.2 mlrd. eurų. Per beveik porą mėnesių serverio ekonomika išsiputė +1.3 mlrd. eurų ir tai žinoma nėra normalu. Tuojau pabandysiu paaiškinti kodėl.

Nuo spalio 7d. iki gruodžio 4d., vidutiniškai per dieną į žaidimų serverį įkrisdavo +22 mln. eurų. Žaidimų serveriui šiuo metu yra jau beveik 9 metai. Nuo projekto starto iki spalio 7d. serveryje buvo 6.9 mlrd. eurų. Tai reiškia, jog vidutiniškai per dieną serverio ekonomika plėsdavosi +2.1 mln. eurų. Matematika yra paprasta, anomalija siekia x10 kartų.

Tune dėžės,
Tune dėžių skaičius serveryje spalio 7d. bronze 14.949 vnt., silver 7.864 vnt., gold 10.483 vnt., o gruodžio 4d. bronze 16.442 vnt., silver 13.316 vnt., gold 17.234 vnt. Dėžių prieaugis: bronze +1.493 vnt., silver +5,452 vnt., gold +6,751 vnt.

Nuo statistikos ir skaičiavimu pereikim prie priežasčių.
„Admin Control Panel“ arba tiesiog „pultas“. Tai yra vidinis įrankis, skirtas tik projekto savininkams keisti žaidėjų duomenis, tokius kaip pinigai, kreditai, dėžės, raktai ir panašiai. Toks įrankis patekęs į paprasto žaidėjo rankas yra kaip „AK-47“ beždžionės rankose.

monkey-gun.gif

Kaip „AK-47“ pateko į beždžionės rankas?
Drąsiai galiu įvardinti mano paties padarytą klaidą – paliktą saugumo spargą, dėl kurios „pultas“ tapo prieinamas paprastiems serverio žaidėjams. Ir viršuje paminėtos datos nėra tiesiog datos. Pultu paprasti serverio žaidėjai naudojosi nuo spalio 8d. iki gruodžio 2d. Tai yra pagrindinė ekonomikos sprogimo priežastis. Per beveik 9-erius projekto egzistavo metus buvo visko. Tačiau tokia situacija, kuomet negalime tiesiog atstatyti visko – yra pirmoji. Taip, išeitis visada yra. Ji vadinama „rollback“. Šis žodis kiekvienam žaidėjui turėtų skambėti it keiksmažodis. Bet galime visus nudžiuginti – šį kartą šio keiksmažodžio vartoti neteks.

Kokie veiksmai?

Kaip atstatysime ekonomiką?
Čia prašysime ir Jūsų pagalbos! Žaidimų serveryje, „Escobar St.“ gatvėje, užlipus ant „pickup“ yra galimybė aukoti pinigus. Kiekvienas surinktas milijonas yra paverčiamas realiu vienu euru. Kiekvieno mėnesio pabaigoje, surinkta suma bus paaukota daugiausiai balsų surinkusiai organizacijai. Daugiau informacijos šioje temoje.

Kuo greičiau atstatysime padarytą žalą – tuo greičiau sugrįš dažni lagaminai, didelės dalybos ir kiti malonūs dalykai. Be Jūsų pagalbos atliksime ir savo darbus. Padažnės tr. priemonių komplektacijos, pasiūlysime daugiau įvairių aukcionų ir panašiai. Todėl prašome kiekvieno iš Jūsų, prisidėti savais būdais, kad išvengtumėme „rollback“ ir sutvarkytumėme šią paliktą beždžionių netvarką.

Kas laukia beždžionių?
Beveik 50 beždžionių pateko į nelaisvę. Visos šios beždžionės artimiausiu metu bus visiškai izoliuotos nuo projekto. Nelaisvėje jų laukia užblokavimai visose platformose be galimybės sugrįžti į dabartinį, bei ateities projektus. Tik pačios sąžiningiausios beždžionės ateityje sulauks malonės ir galbūt bus paleistos į laisvę. Esi beždžionė ir nori į laisvę? Susisiek su manimi ir padėk atstatyti žalą!

Mothers Day Mom GIF

Ar buvo nutekinti žaidėjų duomenys?
Kaip jau minėjau viršuje, „Admin Control Panel“ arba kitaip „pultas“ yra skirtas serverio žaidėjų informacijai keisti, o ne skaityti ją. Todėl galime Jus patikinti, jog jokia Jūsų jautri informacija nepateko į blogas rankas, todėl galite jaustis saugiai. Jautrius duomenys koduojame, todėl net ir blogiausiu atveju informacija nebus pasiekiama. Kaip mums yra svarbus Jūsų saugumas, galite įvertinti pagal atliktus darbus praeityje.

Apibendrinimas,
Kaip jau minėjau viršuje. Dabar yra svarbiausia Jūsų pagalba. Kartu galime efektyviai išspręsti šias problemas ir judėti tik į priekį! Ir nepamirškit. Blogoms beždžionėms čia ne vieta!

Tema atvira diskusijoms.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Labas visiems, įdomus dalykas tos “beždžionės“. Keista, kuomet žmonės tiek daug laiko praleidę serveryje naudojasi tokiais dalykais, taip tai tavo klaida, jog kažkas iš jų galėjo prieiti prie to pulto, tačiau kaip bebūtų, kam reikėjo taip elgtis? Koks iš to tikslas? Bandyti kažkam pakenkti, kas logiškai mąstančiam žmogui turėjo būti aišku, jog tai padaryti yra beveik be šansų.... Jo, kažkiek sugadinta ekonomika, bet manau nėra to blogo kas neišeitų į gerą.
🌠                         🌠

Idėja, kaip atgaivinti serverį turbūt yra vienas geriausių sprendimų. Reikia suprasti elementarų dalyką, jog kažkokio žaidimo sukaupti turtai gali padėti realiam  asmeniui ar gyvūnui. Tikiuosi, jog bendruomenė į tai atsižvelgs ir taip padės ne tik serveriui, bet ir skurstantiems ar alkaniems. Linkiu visiems parodyti savo širdis ir sėkmės, gražių visiems ateinančių švenčių.

https://imgur.com/a/2Sbvc0s
 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sveiki. Labai apmaudu stebėti , jog serveryje  vyksta tokie dalykai, kai tikriausiai nei vienas žaidėjas nebūtų pagalvojęs, jog ištiks kažkas panašaus. Deja, atsirado vienas "galvočius" galvojęs pakeis "ateitį", taip jis pakeitė, nusmukdė serverio ekonomiką, bei su savimi nusitempė didelę dalį žaidėjų.  Žinau, visi sakys, tai jūs žinojot, bei sąmoningai pirkot, reikėtų suprasi vieną dalyką, jog pirkdamas nepatikrinsi iš kur jos atsiradusios. Taip, suprantu, sunku patikėt, kas tikrai kalti ir sąmoningai tai vykdė kartu, o kas ne. Senbuviai investavę laiką, pinigus, gerbūvį į serverį dabar lieka įkalinti ir paniekinami.

Pinigu aukojimas serveriui, iš dalies logiškas sprendimas. Skamba, lyg įtraukimas dar daugiau nekaltų žmonių, mano nuomone, geresnis sprendimas būtų, jog užblokuoti žaidėjai galėtų prisidėti prie serverio žalos atstatymo, paaukodami savo turtą, bei galimybės toliau žaisti serveryje.

 

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.