Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Express News ' #7

Tony_Express

Rekomenduojamas pranešimas

7TJsAnU.png

 

Turinys:

1. Šv. Velykos
2. Pirmoji taksi veikla su nauja Direktore
3. Pareigūnai skundžiasi jog mažai darbo. 
4. Pervežėjai turi pavaduotoją.
5. Pokalbis su Direktorių Prižiūrėtoju bei Q&A

 

dasd.png

_     _ _ _ S

U Bets

Užuomina - Dedu 500€, laimiu 5.000€
Asmuo atspėjęs žodį - @Ignas_Eox

w32zPda.png

 dasd_copy.png

Su Šv. Velykom!
Du gaideliai žirnius kūlė,
Jų kiaušiniai susidūrė!
Pirmą dieną mėlynavo,
Antrą dieną pažaliavo.
Mainėsi visom spalvom!
Su Velykom! Su šventom!

5555.png

Greenside administracija yra paruošusi užduotį tradiciškai kaip ir kiekvieną šventę. Ši užduotis vyks 7 dienas, o po užduoties vyks dalybos kuriose, dažniausiai 50% žaidėjų gaus tam tikrus prizus. Taip pat iš pačios užduoties kiekvienas turite šansą kažkiek praturtėti, o tai galite padaryti surinkus visus kiaušinius, tuomet keliaujate į zuikio urvą ir renkate skrynias, kuo daugiau skrynių tuo didesnė galimybė gauti /vdeze, o šią dėžę galite arba parduoti arba atidaryti. Taip pat galite dairytis ir ieškoti margučio danguje kurį nušovus gaunate prizus (pinigų, kreditu ir galimybė gauti /vdeze). Daugiau informacijos apie šią užduotį rasite čia.

  • Zuikio urvas - Kiekviename kaimelyje yra po vieną urvą. Norint įlisti į urvą reikia surinkti 10 kiaušinių, juos surinkus lendate į urvą ir atsirandate saloje aplink kurią yra dar mažesnių salyčių ir apieškojus visą teritoriją renkate skrynas (Juodos dėžutės).
  • Skrynios(Galimybė gauti /vdeze) urve - 1 skrynia = 1%, aptikrinus visus urvus galite surinkti daugiau nei 70% (tikslaus skaičiaus nežinome) ir užbaigus dieną tas procentas suteikia jums galimybę gauti /vdeze
  • /margutisdanguje - Kaimeliuose nuo 12:00 iki 00:00 atsiranda kiaušinis pririštas prie balionų - juos nušovus gaunate tam tikrus prizus.
    Per šią užduotį galite prie savęs turėti iki 10 ginklo kulkų, daugiau informacijos čia

w32zPda.png

9999.png

 

Taksi firma papildyta naujais taksistais, dave progą Direktorei suplanuoti veiklą kuri išbandys taksistų komandinius, orientavimosi įgūdžius. Ši veikla buvo paįvairinti darbuotojų rūtiną bei naujiems darbuotojams, kurie turėjo progą išbandyti save visokiausiuose situacijose. Veikla susidarė iš kelių užduočių už kurias galėjo kiekvienas pasipelnyti. Užduotys buvo įvairios. Nuo orientacinių, šaudymo ir komandiško darbo. Komandos turėjo surasti asmenį pagal duotas Direktorės kordinates, taip pat taksistai išbandė savo šaudymo įgūdžius dykumoje bei veiklos pabaigoje Direktorė išdalino premijas kas buvo labai malonus siurprizas taksistams. Darbuotojai buvo teigiamos nuomonės apie šią veiklą ir laukia kitos. Taksi Direktorei linkime neapsileisti ir tęsti puikų darbą.

 

w32zPda.png

Ar Policininkai iš tiesų turi mažai darbo?

dasd.png

Šią savaitę, policijos duomenimis, buvo užfiksuotas KET(non-rp) taisyklės pažeidimas. Policijos duomenimis, pervėžejas buvo užfiksuotas darantis non-rp miestelio ribose, prie GreenSide gamyklos. Pagal pirminius duomenis, vairuotojas buvo pirmo rango dirbantis pervežėjuose, vairuojantis mėlyna furgoną. Buvo pradėtas vykdyti nuoseklus tyrimas, dėl vairuotojo, kuris nusižengė taisyklėmis.

Direktorius Wizard_Airidas sutiko pakomentuoti šią situaciją:

[Žurnalistas] – Ar žinojote jog vienas iš jūsų darbuotojų padarė būtent šį nusižengimą?
[Atsakovas] – Tiesa sakant - nežinojau, niekas man šios informacijos nesuteikė, ir tai man yra pirmas kartas girdint apie būtent šį nusižengimą. 
[Žurnalistas] – Supratau. Policijos duomenimis, autobusiukas buvo tamsiai mėlynos spalvos, ar turite įdėją, kas tai per žaidėjas firmoje galėjo būti?
[Atsakovas] - Na vienas darbuotojas turi būtent šios spalvos burrito, bet tokios firmoje egzistuoja net penkios, tad nelabai turiu įdėją, kas ten galėjo būti.
[Žurnalistas] – Ar galite papasakoti, kas gręsia firmos darbuotojui, kuris yra pagaunamas darant būtent šį nusižengimą?
[Atsakovas] - Dažniausiai papildomos bausmės netaikau, kadangi žaidėjai ir taip susimoka Policijos Departamentui baudas.
[Žurnalistas] – Supratau, dėkoju už jūsų laiką ir atsakymus.

Pagal policijos duomenis, tyrimas yra vykdomas ir yra siekiama, jog ateityje tokie pažeidėjai būtų iškarto pagaunami ir jiems bus taikoma atitinkama bauda už KET nesilaikymą.

w32zPda.png

9999_copy.png

Tnt_Edwax!

Prieš 22 - dvi dienas Direktoriumi tapęs Wizard_Airidas, išsirinko sau pirmą pavaduotoją kuris bus pasiryžęs iškelti pervežėjus į kuo aukštesnį lygi kartu su direktoriumi. Pagal Wizardo priežastį - pavaduotojo paskirime galime numanyti, jog jie kartu išbus tikrai netrumpą laiką. Prisiminkime ir tai, kad Tnt_Edwax'ui yra pirmos vadovo pareigos. Linkime tau sėkmės šiose pareigose!

Direktoriaus priežastys apie pavaduotojo pasirinkimą:

Tai yra asmuo, kuris man labai daug padėjo bei patarė, jį pažįstu labai ilgą laiką, žinau koks jis yra ir pilnai juo pasitikiu. Žaidėjas serveryje žaidžia pakankamai ilgą laiką, yra aktyvus, žino ką daro, tad tikiu, kad su šiomis pareigomis Jis susitvarkys puikiai, ir galbūt tai jam padės kilti dar aukščiau. Taip pat norėčiau paminėti, jog paskyrimas nereiškia, kad man jau trūksta motyvacijos – jos yra dar daug, tačiau norisi žmogaus, su kuriuo galėčiau pasitarti dėl tam tikrų sprendimų, taip pat sistemų plėtojime ir tikrinime papildoma ranka nepasimaišytų.

w32zPda.png

22222.png

 

[Žurnalistas] Laba diena su Jumis sveikinasi „Express News“ redakcija su pasiūlymu duoti Jums intervių - Pokalbio tikslas sužinoti daugiau tiek apie Jūsų pareigas, Greenside pradžia bei apie patį Jus. Pradėkime nuo Jūsų papasakojimo kaip atradote Greenside ir kokia buvo Jūsų pradžia?
[AtsakovasLabas. Kaip ir didžioji dalis žaidėjų kurie įsitraukia į „SA-MP”, buvau mokinys ir norėjau laisvą laiką praleisti už kompiuterio ekrano. SuperGames yra go-to-place šiais laikais kažko ieškant, būtent tokiu būdu ir radau projektą, žinojau kad projektas egzistavo, girdėjau apie startą, tačiau nuo jo visiškai nesidomėjau projektu o tuo labiau „SA-MP”. Žaidimo pradžia buvo tikriausiai vienam tokia įdomi, dalis to kadangi aš ją sau tokią pasidariau, daugiau kaip 3 metus nežaidus žaidimo ir egzistavus projekte kuriame sistemos yra A ir B, buvo didžiulis pasikeitimas. Daugybe dalykų kuriuos pamačiau ir išmokau man atrodė neįmanomi tokiam žaidimui, kaip naujoką sistemos neįtikėtinai stebino ir džiugino, todėl nusprendžiau apsistoti ilgesniam laikui.
[Žurnalistas] O kiek jau laiko reguliariai žaidžiate šiame projekte, jei nepamelavus DP jau esate metus ar net daugiau laiko, koks įsimintiniausias dalykas buvo nutikęs per Jūsų SA-MP žaidimą?
[AtsakovasProjekte užsiregistravau 2018 metų sausio 1-ą dieną, todėl daugiau kaip 3 metus. Visuomet sakau kad čia yra tik žaidimas, būtent dėl to negalėčiau pirštu parodyti būtent į vieną įsimintiniausią įvykį, didžioji dalis kodėl vis dar esu projekte, tai draugų ratas ir praleistas laikas su jais, kuris ir sudaro man įsimintiniausių įvykių aplanką.
[Žurnalistas] Šnekant apie draugų ratą, be kurių žmonių nebūtų taip įdomu žaisti Greenside?
[AtsakovasVardint tikrai nenoriu, bijau kažko nepaminėt. Jeigu matot manę „TeamSpeak3” serveryje, tai žmonės su kuriais dažniausiai esu kanale.
[Žurnalistas] Kaip žaidėjas kuris esate ragavęs tiek gaujinių gyvenimo tiek dabar esantis DP - kuri veikla teikė daugiau malonumo?
[AtsakovasNėra ko lyginti, DP darbas yra vieta kurioje turėčiau būti, jokia kita veikla to nepakeistų. Daug ką nustato žmogaus asmenybė, manoji yra problemų sprendimas, bandau išnaudoti tai naudingai, investuodamas savo laiką į projekto žaidėjus ir kuo malonesnį žaidimą.
[Žurnalistas] Žaidėjams kurie nesupranta kas yra DP arba nežino tikslios jo veiklos - ar galite papasakoti apie tai?
[AtsakovasPaprastam žaidėjui kuris žaidžia ir dirba darbus ir tiesiog mėgausi žaidimu, galiu pasakyti tik tiek jog būtent jiems bandome sudaryti kuo smagesnį ir svarbiausia sąžiningesnį žaidimą iš firmų nuostatų pusės, pagrinde tai kas liečia policininkų ir nusikaltėlių darbą. Kita veikla kuri asocijuojasi su forumo rangu (direktorių priežiūrėtojas), yra labiau privati, veiksmų eigos niekas nemato, parodom tik rezultatus ir nekalbu tik apie direktorių ir pavaduotojų rinkimą ir jų priežiūrą. Visa kita veikla yra tiek kiek DP jos sau susiranda ir susigalvoja, tiek jos ir turi.
[Žurnalistas] Kalbant apie Direktorių ir pavaduotojų rinkimus ar priežiūrą su kuriais Direktoriais ar pavaduotojais buvo dirbti geriausia(Neįtraukus Santo)?
[AtsakovasNepasakyčiau jog geriausia, labiau malonu ir smagu. Paminėti galiu tik du asmenis, abu šiuo metu vėl yra direktorių kėdėse ir džiaugiuosi juos ten matydamas. Wizard_Airidas (buvęs mechanikų direktorius) - visuomet išlaiko profesionalią firmą tiek iš jos vidaus tiek iš paprasto žaidėjo pusės, visuomet ieško veiksmingų sprendimų problemoms siekiant vis labiau tobulinti firmą. Teddy_Wiliams (buvęs policininkų pavaduotojas ir policininkų direktorius) - asmuo kuris neįtikėtinai padėjo policininkų darbui vasaros metu, įdėjo daugybę pastangų jog gauti šias pareigas ir labai džiaugiuosi surizikavęs, asmuo iš gaujų perėjo į kitą pusę.
[Žurnalistas] Ar Teddy yra vienintelis kuris perėjo iš gaujinių pusės į potencialius kandidatus į Direktorių postą ar buvo ir daugiau tokių?
[AtsakovasGaliu patvirtinti kad jis yra vienintelis asmuo kuris tai padarė sėkmingai ir tai aiškiai galim matyti su šiuo metu užimtom pareigom („ADMIN” žaidėjas ir mechanikų direktorius). Esu ne kartą rizikavęs ir ne kartą dar rizikuočiau jeigu būtų žmonių kurie įtikintų jog gali pasikeist ir tai parodys.
[Žurnalistas] O ar pamenate tokį Marko_Moretti, kuris vieną dieną tapo Direktoriumi, o kitą jau buvo nušalintas? Jei pamenate ar galite aiškiai papasakoti kas su juo nutiko?
[AtsakovasDetaliai į tai neisiu, pasakysiu ką didžioji dalis matė ir ką aš supratau. Nors ir turėjo didžiulį norą, pildė tik dėl titulo kitaip pasakius, dėl pasiekimo. Tiksliai kas nutiko nežinau, asmuo nebendravo ir projekte nebesilankė.
[Žurnalistas] O ar pats prisimenate savo pirmąsias pareigas? Daug pastangų reikalavo jas pasiekti?
[AtsakovasNe tiek ir daug, tikiu kad padėjo bandymas pildyti į direktoriaus pareigas, po poros savaičių pas rinkimus laimėjusią direktorę gavau pavaduotojo pareigas. Buvau labai ramus, nieko nepažinau ir visiškas naujokas, pražaidęs vos 17 dienų nuo registracijos į projektą ir 3 metų pertraukos nuo „SA-MP” pasaulio.
[Žurnalistas] O ar galite pasakyti ar daug naujokų yra bandančių siekti vadovo kėdės? Ypač praeitą mėnesį kai vyko net trys rinkimai?
[AtsakovasDaug mažiau naujokų, daugiau tų asmenų kurie jau yra bandę tačiau kartoja tas pačias klaidas, pagrinde tai pastovus aktyvumas.
[Žurnalistas] O gal turite kokią žinutę kurią norėtumėte perduoti visiems skaitantiems ir gal būt bandantiems tapti Direktoriais?
[AtsakovasSkaitykit analizes, palieku daug kitų kandidatų klaidų ir kitų pastabų, ypatingai siūlau paskaityti senesnes analizes kur buvo daugiau kandidatų, nekartoti savo klaidų ir rašyti laiškus nuo tuščio lapo. Kas to rimtai sieks, rimčiau į tai ir žiūrės, neleiskit aktyvumui pakišti kojos turint rimtą laišką.
[Žurnalistas] Dabar šnekant apie Jus. DP jau esate tikrai gan ilgą laiką ar buvo kada tokia mintis jog norėtumėte atsitraukti iš esančių pareigų? 
[AtsakovasKad buvo minčių, tikrai taip bet ne dėl žaidimo priežasčių. Pareigų neapleisiu kol nepasidarysiu užsibrėžtų tikslų. Sori kas žiūri į šitas pareigas, dar kėdę šildysiu ;).
[Žurnalistas] Gal galite su mumis pasidalinti savo užsibrėžtą tikslą?
[AtsakovasNoriu pilnai paruošti FTB darbą veiksmui su barais, sudaryti tam tikrus rėmus jog žaidimas ir pats veiksmas būtų kuo įdomesnis paprastam žaidėjui.
[Žurnalistas] Ko galima tikėtis tiek iš Jūsų pakeistų nuostatų tiek iš žaidimo sistemų atsiradus FTB ir Barams?
[AtsakovasKo tikėtis negaliu pasakyti, noriu jog įdėtas darbas būtų teigiamas, bandysim tai pasiekti. Aiškių rezultatų nematysim kol veiksmas nebus pilnai aktyvus serveryje, tam neabejoju kad prireiks bent poros savaičių jog pastatyti pirmus rėmus. Žaidėjų skaičius keisis, noras žaisti sąžiningai taip pat - todėl bus ir trukdžių kurie kiš koja.

w32zPda.png

Žaidėjų užduoti klausimai Jums

Norėčiau sužinot jo nuoširdzia nuomone apie serverio atnaujinimą ką jis apie jį mano ir ar tai išėjo į naudą?
Tikrai manau jog atnaujinimas buvo į naudą, nors ir nesutikau su daugybę dalykų - projektui šis atnaujinimas buvo didžiulis pakilimas Lietuvos „SA-MP” rinkai. Daug kas nevertina įdėtų pastangų vien dėl fakto kad nėra nusikalstamų frakcijų, bus. Naujos idėjos ir nauja patirtis atvėrė kelią į naujas mintis ir ateinančių sistemų plėtimą kurias vis dar nori Rokas ir Aivaras parodyti savo projekto bendruomenei, džiaugiuosi galėdamas prie to prisidėti.

Dėl ko buvo priimtas nuosprendis stoti būtent į DP, o ne į kitas pareigas ir ar nekrito motyvacija po tiek laiko susiduriant su "įvairaus plauko" žaidėjais?
Kodėl nusprendžiau pildyti būtent į DP - tiesa pasakius, bandžiau patekti į projekto komandą daug anksčiau, tačiau patirtis to neleido, buvau per daug šviežias projekte, tokiu atvėju būčiau pilnai priėmęs forumo moderatoriaus ar tvarkos prižiūrėtojo pareigas. Kas manę pamena iš pirmųjų metų projekte, puikiai žino kad turėjau 1 pavaduotojo postą ir 2 direktoriaus kėdes, nei vienos iš šių pareigų nesitęsė ilgiau kaip 2 mėnesius, būtent tuo metu supratau kad firmos vadovo pozicija nėra vieta kurioje aš kada nors realiai turėčiau būti. Motyvacija tikrai nekrito, vien tik dėl to mėgaujuosi tuo ką veikiu projekto viduje, bendraudamas su žmonėmis, spręsdamas jų pažįstamas problemas ir rodydamas rezultatą. Daugelis žmonių, kaip įvardino klausimo autorius „įvairaus plauko” labiau ir motyvuoja neužleisti šios kėdės ir nepaleisti šios vietos vien dėl neįkainojamos patirties kurią galiu panaudoti realiame gyvenime.

Norėčiau paklausti mūsų serverio direktorių prižiūrėtojaus, kada pakeisite nuostatą, jog dvigubos bausmės būtų taikomos firmoje už nusižengimą ir kenkimą serveryje?
Toks dalykas nėra taip lengvai pakeičiamas, tam reikia labai daug laiko, patirties projekte ir situacijų, tokie sprendimai nėra priimami per dieną todėl tam reikia laiko, tačiau jeigu yra tokių situacijų pilnai norėčiau sužinoti kokių situacijų metu tai vyksta ir kas nukenčia dvigubomis bausmėmis - kadangi to nepalaikau, viena iš tų priežasčių yra žaidėjų baudimas užblokavimo metu, jau daugiau kaip pusmetį žaidėjai nėra baudžiami įspėjimais ar metami iš darbo būnant užblokuotam.

Kas sunkiausia yra esant direktoriu prižiurėtoju?
Sunkiausia dalis būnant direktorių prižiūrėtoju, turėti staigų ir pilnai užtvirtintą atsakymą žmogui į klausimą ar situacija su kuria nesusiduri.

Ar išrinkti gera direktorių prireikia daug laiko ir nemažai pastangų?
Kadangi jau turiu sukaupęs nemažą bagažą patirties, didžiąją dalį rinkimų užtrunka kandidato stebėjimas, elgesys žaidime, kompetencija ir bendravimas su projekto bendruomene, pažiūrėjus į kandidato slapyvardį galiu pasakyti ar asmuo turi ko reikia kad būtų bent tarp potencialių kandidatų. Laiškas yra tam jog susipažinti su kandidatų, jo vizija ir planais firmai bei labiau sužinosi jo nuomonę. Jeigu asmuo neturi to ko reikia žaidime, tačiau turi rimtą laišką, to tikrai nepakaks, veiksmai yra viena tačiau pažadai kita.

Kada planuojama kita DPu?
Sekantis DPu neturi tikslios datos ir nemanau jog kol kas turės, pirmiausia tai Velykų metas, žaidėjai savo atostogas praleis žaidime vykdant šventinį event'ą, o po to lauksime „FTB ir barų” atnaujinimo, kuriam turėsiu atiduoti didelį laiko savo jau investuojamo laiko į pareigas jog pastatyti minėtus rėmus FTB darbui ir žaidėjams kurie bus vienaip ar kitaip įtraukti į naujai atkeliaujantį veiksmą į serverį. Vien dėl šių priežasčių negaliu pasakyti, nors ir labai norėčiau - šiuo metu neturime tokio žaidėjų skaičiaus su kuriu būčiau pasiryžęs daryti sekančias užduotis.

Dėkoju Hitautui už šį pokalbį, atsakytus žaidėjų klausimus bei už skirtą laiką.

w32zPda.png

Reklamos/Skelbimai:

Gruzinas_Tortilla - Kolekcionuoju 1ID tr. priemones su „mega“ ratais. Labiausiai domina iš mašinų turgaus.
Lukas_Bumas - Parduodu pilnai įrengą 31ID namą su garažu bei Infernus | 6ID | Mega ratai | 500+km ridos

w32zPda.png

 

*Ieškau žaidėjų norinčių prisijungti prie šio laikraščio kūrimo, norintys susisiekite su manimi
Express News“ gfx daro - @Jimmy_Bryant
Reklama kainuoja 1.500€ jei nori susisiek su manimi
Savo pastebėjimus ar įdėjas apie šį laikraštį galite rašyti man asmeniškai arba komentuokite apačioje
Pagarbiai „Express News“ 

 

Redaguota Tony_Express

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.