Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Pasiūlymas dėl draugų sistemos.

Busting_Out

Rekomenduojamas pranešimas

Serverio pasiūlymų skilties anketa:

1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Busting_Out
2. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Manau kiekvienas norėjome sužinoti ar tam tikras draugas yra prisijungęs į serverį, tad reikėdavo nuobodžiai scrollint per daugelį žaidėjų "TAB" lentelėje arba rašyti bereikšmes žinutes su tašku, kaip "/sms busting .", kad pažiūrėti ar žaidėjas prisijungęs. Kad išspręsti šią problemą, siūlau įdėti į žaidimą draugų lentelę/sistemą. Manau ji gerai prisitaikytų prie "/telefonas" komandos, nes galima sukurti kiekvienam žaidėjui individualų tel. numerį (ar kažką panašaus), kurį galėtų pasidalinti su kitu žaidėju ar draugu. Kitas žaidėjas gavęs tel. numerį, galėtų pridėti šį numerį i savo tel. sąrašus ir pasivadinti jį kaip norį ar tiesiog būtų pavadinta to tel. nr. savininko V_P.
Tame draugų sąraše galima būtų pasižiūrėti:

  1.  Ar tas žaidėjas yra prisijungęs į serverį (svarbiausia priežastis). Rodytų lentelėje ar žaidėjas prisijungęs, su žodžiu "YRA" prie nick, ar atsijungęs, su žodžiu "NĖRA" prie nick (manau galima būtų "customize'inti" ir padaryti, kad rodytų tik prisijungusius (be atsijungusių) arba abu (prisijungusius ir atsijungusius). Panašiai kaip darbuose "/bendradarbiai" lentelėje;
  2. Kada buvo paskutinį kartą prisijungęs (laiką, prieš kiek dienų/valandų/minučių);
  3. Žaidėjo informaciją;
  4. Sekimą, kaip "/mapp";
  5. Kiek laiko jau yra draugai;
  6. Kiek iš viso turi tarpusavį žinučių (GAL);

Ši įdėja gimė tada, kada susipažinau su žmogumi ir norėjau susitikti kitą dieną ir susimąsčiau ar yra kokia draugų sistema, per kurią galima būtų pridėti naujai sutiktą žaidėją, kad nepamiršti jo V_P ir pasižiūrėti kada jis bus prisijungęs. Tokios sistemos pasirodo nebuvo ir pagalvojau, kad tai būtų gan naudinga. Kitą dieną ir pamiršau tai, nes galvojau, kad man vienam tai tik aktualu ir dėl manęs niekas nieko nedarytų. Taip galvojau iki vakar nakties, kada sutikau 2 naujus serverio žaidėjus. Su jais smagiai susibendravom, pasakojau apie serverį ir jam kilo klausimas, "Galima kažkaip čia pridėti tave į draugus?". Tada pamačiau, kad ne man vienam tai atrodo naudinga, todėl nusprendžiau parašyti šį pasiūlymą.
3. Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Šis pasiūlymas yra labiau aktualus tik ką pradėjusiems žaisti nariams, nes jie tada galėtų susigaudyti tarp daugybę nepažįstamu žmonių ir palengvintų jiems susisiekimą su tik ką susipažinusiais draugais. Ilgai žaidžiantiems nariams, tai yra mažiau aktualu, kadangi jie pažįsta kiekvieną "GreenSide" serverio narį. Taipogi pagyvintu "/telefonas" komandą žaidime ir įgautų didesnės prasmės.

Šią įdėja galima visaip išdirbti ir pridėti daugiau visokių dalykų, bet pati esmė yra tame ir pateikiau tik kelis pavyzdžius.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.