Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Mums jau 9-eri!

Rokas

Rekomenduojamas pranešimas

Mums jau 9-eri!
2015 metų, sausio 24 dieną, 18:34:50 (GMT+2), žaidimų serveryje užsiregistravo pirmas žaidėjas Beat_Legrant. Po 9-erių metų, vis dar esame čia ir mūsų jau kiek daugiau nei 100 tūkst.

Šio projekto istoriją pradėjome rašyti nuo tuščio popieriaus lapo dar 2014 metais. Tuo metu mūsų komandą sudarė tik du žmonės, kurie iki šiol yra pagrindiniai šios istorijos autoriai – @Aivaras ir @Rokas . Nuo pat pirmos dienos stengėmės kurti kokybišką produktą, kurį tobuliname iki šių dienų. Džiugu, jog visos mūsų pastangos nenuėjo veltui, nes tai mums leidžia likti unikaliais 2024 metais su 2004 metų leidimo žaidimu.

Kartais pamastome, kur yra šio žaidimo ribos. Kuo daugiau mąstome, tuo geriau suprantame, kad kol kas šis žaidimas ribų neturi. Kiekvienas iš mūsų tas ribas gali nusibrėžti skirtingai. Vieni jaučiasi tas ribas jau peržengę ir keliasi į kitas platformas. Kiti, tarp kurių ir mes, vis dar mylime šį žaidimą ir nesiruošiame jo palikti. Bet tuo pačiu metu nesižavėti naujomis platformomis būtų daugiau nei keista.

Guess What The Morning Show GIF by Apple TV+


Kokie buvo praėję metai ir ko laukti toliau?
Praėjusius metus galime vertinti skirtingai. Iš mūsų, kaip projekto savininkų pusės, jie buvo labiau orientuoti į projekto administravimą. Surengėme tikrai nemažai įdomios veiklos žaidėjams. Sekančiais metais pasistengsime išlaikyti tempą ir surengti ne ką mažiau konkursų ir įvairių renginių. Pasitempti turėsime ties serverio atnaujinimais, nes idėjų tikrai dar turime, kurias norime įgyvendinti.

2023 metais vykę konkursai:
Žvejok! 2023“,
Meme konkursas“,
World Cup 2023 spėlionė“,
Akcija Aukok Milijoną“.

2023 metais vykę renginiai:
Lenktynių čempionatas, 1 sezonas“,
Klausimanijos turnyras“, 
Lenktynių čempionatas, 2 sezonas“,
Adventas 2023“.

Vince Vaughn Party GIF

 

Paminėkime 9-ąjį projekto gimtadienį kartu!

Žaidimų serveryje palikome kiekvienam serverio žaidėjui siurprizą! Prisijungus į žaidimų serverį ir parašius komandą /gimtadienis galėsite trumpai susipažinti su svarbiausiais projekto pasiekimais per praėjusius 9-erius projekto metus, bei atsiimti siurprizą.

Kaip ir kiekvienais metais, taip ir šiais metais dalybos! Dalybas planuojame sausio 27d. 16:00 (GMT+2). Dalybų reikalavimai bus orientuoti į senesnius serverio žaidėjus.

Specialus „Happy Birthday“ paketas. Daugiau informacijos serveryje parašius komandą /paslaugos .

Perkant kreditus visais galimais būdais, nuo sausio 24d. iki sausio 30d. gausite +25% daugiau kreditų, nei kad perkant įprastai.

9-ojo gimtadienio progai paminėti taip pat bus sukurta proginė tr. priemonės komplektacija. Daugiau informacijos savaitės eigoje.

Gimtadienio proga unikali tr. priemonė mašinų salone! Daugiau informacijos laukite mūsų Facebook puslapyje.

Dance Dancing GIF

Jau 9-erius metus kartu su Jumis!

„Greenside“ administracija,
2024, sausio 24d.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.