Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Pervežėjų ir taksistų direktorių rinkimų apžvalga

Hitautas

Rekomenduojamas pranešimas

BGhW71Q.png

PERVEŽĖJŲ DIREKTORIAUS RINKIMAI
RINKIMŲ APŽVALGA
Džiugu kad ir artėjant vasarai žaidėjai vis dar turi susidomėjimo direktorių pareigoms, vien dėl to vis dar turiu žmonių kuriuos galiu pasodinti į pareigas. Nors ir taksistų direktoriaus pareigoms nebuvo per daug konkurencijos, noriu palinkėti didžiausios sėkmės naujiems direktorių ir pavaduotojų komandos nariams.

KANDIDATAI
Pirmasis kandidatas - pirmiausia nematau žmogaus kaip tavęs direktorių ir pavaduotojų komandoje vasaros metu, kuomet geras oras už lango kiša koja efektyviai prižiūrėti firmą ir būti aktyviam. Tam jog pastebėti ir pačiam nereikia laukti rinkimų, tiesiog žaisk ir būk aktyvus ir bendrauk su projekto bendruomene. Antrasis kandidatas - firmai reikia vadovo kuris galėtų bendrauti su savo kolektyvu ir iškilus problemai ją neutralizuoti, galbūt ir turi vadovo bruožų kurių aš šiuo metu nepastebiu, tačiau liekam prie to kad čia vis dar žaidimas ir čia tokie dalykai veikia kitaip. Būtent dėl to firmai reikia žaidėjo kuris ieškotų kas geriau jo kolektyvui ir jo firmai, ne firmai kuri egzistuoja serveryje. Trečiasis kandidatas - nesi man pažystamas asmuo projekte, esu matęs pakankamai kartų tačiau ne tokiu dažniu kokiu tikėčiausi iš žmogaus kuris siektų pareigų, vien dėl šios priežasties nerizikuočiau su pareigomis be priežiūros, tikiuosi dažniau apsireiškęs serveryje, ateityje norimas pareigas bus įmanoma dar gaut. Ketvirtasis kandidatas - vien dėl tos priežasties kad turi daugybę patirties darbe ir serveryje, nepasako priežasties kodėl tiek ilgai laukti iki pareigų. Rizikuočiau jeigu būčiau labiau linkęs prie tos minties kad bandytum pildyti dar kartą kad parodyt jog tai ne vieno vakaro sprendimas ir pareigų iš tiesų nori, arba kiek šią mintį į alternatyvą, pavaduotojo pareigos. Penktasis kandidatas - esi dar vienas asmuo su kuriuo nebūčiau linkęs rizikuoti, pagrindas paremtas tuom jog nesi žaidėjas kurį pastebiu teamspeak3 serverio kanaluose ar žaidime, dėl šios priežasties nesu įtikintas kaip planuoji prižiūrėti firmą, egzistuoti vienoje neužtenka.

NAUJASIS VADOVAS
Labiausiai ko tikiuosi iš tavęs, jog netektų susidurti su problemomis kurias aš turėjau su tavimi taksistų firmoje. Aš tikiu kad gali daryti ko tavęs yra prašoma, tačiau neversk prašyti daugiau nei vieną kartą. Tikiuosi įgavai pakankamai patirties dirbant su manimi jog pradėti veiklą su nauja firma ir statyti ją vėl nuo pamatų be manęs. Noriu pamatyti tokią firmą kurią nori sukurti, linkiu didžiausios sėkmės.

Sekančią pervežėjų direktoriaus kėdę užima Emilisvn_Samp.

 

TAKSISTŲ DIREKTORIAUS RINKIMAI
KANDIDATAI
Pirmasis kandidatas - mano manymu motyvai yra per daug silpni arba tiesiog nepakankamai įtikinami jog rizikuočiau suteikti pareigas vasaros metu, visi suprantame kad tai yra didžiausias minusas projektui ir neabejoju jog būtų firmai.

NAUJASIS VADOVAS
Nors ir ne kartą buvai sakęs jog pareigos kurių sieksi bus pavaduotojo, tik po jų žiūrėsi kas vyks toliau. Džiugu matyti jog pakeitei sprendimą, nesidomėsiu dėl kokių priežasčių, tikiuosi dėl savo pačio noro. Neabejoju jog turi asmeninį gyvenimą, tačiau dar labiau neabejoju jog apie tai pagalvojai prieš pradedant rašyti savo laišką, tikiuosi tai nebus pirma ir paskutinė stotelė, tikiuosi pirmą progą išnaudosi tinkamai. Linkiu sėkmingos kadencijos.

Sekančią taksistų direktoriaus kėdę užima Tomy_Marrelo.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.