Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

peikiu gabi_jole

Joseph_Heyward

Rekomenduojamas pranešimas

Šablonas:
1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje/forume: joseph_heyward
2. Komandos nario Vardas_Pavardė serveryje/forume: gabi_jole
3. Už ką yra peikiamas šis komandos narys?: mane jis pravardziuoja ir budamas administratoriumi bugina minutes taip darydamas kenkia kitiems zaidejams tuoj atsiusiu nuo ko viskas prasidejo
4. Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą: cia kai as parasiau kad ji bugina ir parasysiu papeikima 6CqN5H2h.jpg

o cia kai as isejau ji savo kolegoms rase tai apie mane, ne mano nuotrauka del to ir karpyta ir pns srr uz nesklandumus

 40d73b6d1adbdb7b77b788cc31155c07987.png

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Labas vakaras ir tau jaunuolį, kadangi pateiktuose įrodymuose matau savo nuotrauką, todėl turiu pilna teisę įterpti ir savo žodį šiame papeikime. Pradėsiu nuo to, kad ši žinutė buvo ne tau skirtą, atsižvelgus į laikus, tavo nuotrauką padaryta 23:05, o mano 22:30, kas skirtumas yra per 35 minutės. Parašei kai tu išėjai, ji tave įžeidė. Cituoju tavo žodžius: o cia kai as isejau ji savo kolegoms rase tai apie mane. Kaip ji galėjo tave įžeisti, jei laiko skirtumas per 35 minutės? Kur logika žmogau, reikės pateiksiu ir pilnas nuotraukas kur bus įrodytą, kad ši žinutė buvo skirta būtent ne tau, o žaidėjui kuris turi nick Batonas. Taip, kad viso gero, gausiu tai gausiu įspėjimą forumo, neapsikraunu. Už melagingą parašyta papeikimą, prašau administratorių uždėti šitam jaunuoliu įspėjimus. 

Redaguota Hikaro_Masati

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Labas, 

Nuotraukoje matyti kaip stovime trys medikai: @Hikaro_Masati @Lucky_Dealer ir Aš. Kalbėjome apie minučių bug'inimą, nes tikrai nemažai vakar praleidome serveryje. Tad viską iškirpai iš konteksto, plius visos pilnos diskusijos net nežinai. 

Tik prisijungęs į serverį prasidėjo įžeidinėjimai iš tavęs medikui, jog jis yra ne tos orientacijos žmogus. Prašiau ramintis, tačiau tavo akiplėšiškumas buvo didesnis. Iš tiesų, galėjau užtildyti, galbūt tada būtum suvokęs ką darai, o galbūt dar labiau kibęs prie mūsų trijų, kol stovėjome, bug'inome minutes ir kalbėjome/diskutavome. 

Na ir prieikime prie kitų "ne tavo" įrodymų, kurie yra iškirpti ir pateikti neoriginaliai. Klausimas kodėl jie iškirpti? Manau dėl to, nes tai iškirpta viskas iš konteksto, jog nebūtų matoma visa diskusija.  

Dažnai sukiojaisi aplink mus ir patį Ligoninės pastatą šiek tiek toliau paeidamas, akivaizdu kodėl visą tą cirką rengei su lėktuvėliais, skaičiavimais ir paistalais. Nežinau ką čia bandai įrodyti, bet šaunuolis, bent kažkur išėjo pasireikšti, kad viskas liktų viešumoje ir būtų matoma šiek tiek daugiau žmonių. Galbūt kam nors smagu bus pasižiūrėti šią visą parodiją. 

Daugiau ką pasakyti neturiu, tik palinkėsiu mažiau klausytis kitų diskusijų ir vėliau kelti visiškai be tikslius  ''skandalus''.  Geros likusios dienos!

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.