Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Peikiu Amanda_Candy

Lets_Doit

Rekomenduojamas pranešimas

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje/forume: Lets_Doit
2. Prižiūrėtojo Vardas_Pavardė serveryje/forume: Amanda_Candy
3. Už ką yra peikiamas šis prižiūrėtojas?: Buvo eventas, nuvariu su PD mocu, pasakė pasišalinti, taip ir padariau, bet prieš tai apšaudė mane teko pasigydyti, paskui  nuvažiavau ant kelio ir nuėjau AFK, nes ėjau maisto pasiimt, bet nespėjus nuo kompo nueiti kolegos pranešė, jog šaudo į mane, prisijungiau ir ji vėl į mane šaudė nors buvau ne evento vietoj, o ant kelio.
4. Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą:https://streamable.com/n7lg0t 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Labas, įrodymai iš mano pusės nėra reikalingi, viskas puikiai matyti pateiktuose todėl tik trumpai pakomentuosiu. Tai apie rengiamą eventą buvo pranešta iš anksto visų patogumui. Prasidedant eventui pasirodei jo rengimo vietoje, todėl buvai paprašytas pasišalinti, nes akivaizdu jog esi su darbo transportu ir nedirbi „Las Venturas“ mieste, todėl reikalo tau ten būti nebuvo. Paprašius pasišalinti pavažiavimas atgal du metrus nėra tas pats kas pasišalinimas. Kadangi nebuvai nusiteikęs bendradarbiauti, o dėl prasidėjusio evento nebuvo laiko žaisti su tavim kartu, tave nušoviau. Be viso to, nemanau, kad tau tai padarė realios žalos.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Atvažiavau norėjau pasisiūlyti padėti šaudyti arba jus su kuo ten šaudėt išteisint paprašytas tavęs išvažiavau nuo evento vietos, kaip ir minėjau ne tavo reikalas ką aš LV veikiu, ėjau maisto pasiimti būdamas ant kelio ir AFK bet kur gi esu prižiūrėtoja darau ką noru šaudau ir pnš, o manęs nebaus, nes gi pareigas užimu.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Jeigu eventų prižiūrėtojai prašo pasišalinti, tokiu atveju prašau pasišalinti. Pasišalinti prašoma nebūtinai dėl to, jog jūs kažkam nepatinkate. Prižiūrėtojai rengia eventus dėl jūsų, o jūs ignoruodami jų prašymus tik apsunkinate jų darbą, nes viena akimi jie turi stebėti jus, o kita rengti eventą. Aplamai turėjai ne papeikimą rašyti, o padėkoti, jog buvai tik nušautas, o ne užblokuotas.

Prižiūrėtoja nebus baudžiama.
Tema rakinama.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.