Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Peikiu Black_Hand

Martin_Max

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Martin_Max 
• Vadovo Vardas_Pavardė serveryje: Black_Hand
• Kokiai firmai šis vadovas atstovauja?: Cartel logistics pervežėjų vadovas.
• Už ką šis vadovas yra peikiamas?: Pradėsiu nuo pirmo ir pačio esminio dalyko kuris labiausia palietė rašyti šito papeikimo, prieš kelias dienas buvo įdėta taisyklė pradirbti 120 minučių jog būtų galima eiti į zonų veiksmą, susitarus su vadovu jis ją panaikino  jau prieš kelias dienas ir liko pradirbti 80 minučių kaip visada jog eiti į zonų veiksmą, o šiandiena pradirbęs 81minutę po zonos padariau /atp į SF zoną kur niekas nevyko tiesiog jog pabūti afk, pasidariau /bendradarbiai lentelę jog pradirbtos minutės dar viskas aiškiai matosi, ir užpildęs algą atsijungiau, prisijungęs pamačiau jog gavau įspėjimą, ir likau išmestas iš darbo už tai kas matysis apačioje, nors taisyklė yra aiškiai parašyta : gaujiniai turi pradirbti 80 minučių per dieną ir visada buvo taip ir per visas pradirbtas 10 dienų nebuvau net įspėtas žodiškai, kad negalima eiti į zonas nepradirbus laiko saviveiklai, nes visgi turiu gaujos sutartį. Antra situacija, direktorius nebaudžia savų arba bando tai apeiti, į šią situaciją įtrauksiu Big_Marshell kuris yra vienas iš seniausių Black_Hand pažįstamų draugų ir jie puikiai sutaria, šiandien big_marshell padarė netgi du nusižengiamus dalykus ( nusifotogravau tik vieną ) ir jis už tai buvo nubaustas tik žodžiniu įspėjimu, nors visos įžeidžiamos replikos buvo tęsiamos gal valandą, dar situacija buvo jog vakar pykomęs per darbo raciją ir jis vėl negavo jokio įspėjimo, gavau tik aš.
• Kokiai taisyklei šis vadovas nusižengė?: 6.1 Gaujos nariai per dieną turi pradirbti 80min.
6.2 Gaujos nariai zonose negali naudoti darbinės aprangos bei darbinio transporto.

• Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas: Įrodymai dėl Black_Hand nusižengimo    Įrodymai dėl Big_Marshell nusižengimo.  Įrodymai jog buvo pradirbtas laikas 6.1 gaujų taisyklei.                

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Labas, visų pirma norėčiau aptarti reikalus dėl Gaujos sutarties. Visų pirma, manau, kad ne taip supratai, kaip ji veikia.
6.1 taisyklė - Gaujos nariai turi per dieną pradirbti 80min(darbuotojai be gaujos sutarties - 60min), jog negauti įspėjimo. Taisyklė dėl pradirbimo saviveiklai nebuvo pašalinta. Kad tu eitum į zoną, turėjai būti pradirbęs saviveiklos minučių kiekį, t.y 130 minučių pirmam rangui, 120 minučių antram rangui, ir t.t. Tu buvai antro rango, reiškia, tau reikėjo būti pradirbus 120 minučių, jog galėtum užsiiminėti saviveikla ir eiti į zoną. Tu buvai pradirbęs 81min, matosi tavo bei apačioje nurodytuose įrodymuose.
Kalbant apie Big_Marshell, taip, tai gal ir yra įžeidimas, tačiau nemanau, kad jis vertas darbo įspėjimo, būtent dėl to jis buvo perspėtas žodiškai, kad daugiau to nebekartotų.

https://streamable.com/b2nf0m

Redaguota Black_Hand
Pataisytos gramatinės klaidos.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Tai kodėl nebuvau baustas ankščiau? Šiandien tik sugalvojai nubausti, + iš viso ką šitame videke matome, tiesiog iš neturėjimo ką veikt padaužiau stulpus ir nuėjau afk. Bei norėčiau gauti savo uždirbtus pinigus bei viską iš sistemų bei darbo sutarties. Ko sakiai negausiu, nors buvo užpildyta.

Redaguota Martin_Max

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Kaip ir minėjau, pačiuose tavo įrodymuose matosi, kad tu zonoje pradirbęs 81min, tuo pačiu turiu ir aš įrodymus: https://streamable.com/lyi9se
Aš tau negaliu duoti pinigų už visas sistemas, kadangi aš už sistemas pervesti pinigus turiu iš fondo, tu pas mane nebedirbi, todėl negaliu tau jokiais būdais pervesti pinigų.


 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Šitoj filmuotoj medžiagoj tvarkiaus fps, kadangi per zonas jis man labai mažas. Tai nemanau kad normaliai žaist ir dirbt negaliu kai 40fps.

Redaguota Martin_Max

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Dar kartą pakartosiu taisyklių paskirtį, jos skirtos jog limituoti darbutojus tam tikriems dalykams, pagal pažeidimo rimtumą yra skiriama bausmė, kas lietė įžeidimą, kuris mano žiniai nebuvo besikartojantis atvėjis po žodinio įspėjimo. Direktorius pateikė įrodymus dėl padarytų nusižengimų kurie liečia saviveiklą nepradirbus minimumo, taip pat kaip suprantu papeikimo autorius nėra susipažinęs su tuom jog zonos ir gaujų veiklos yra traktuojamos kaip saviveikla, tai nėra veikla kurią privalai atlikti turint darbą su pakvietimu, tačiau jeigu nori ten dalyvauti, įvykdyk direktoriaus iškeltus reikalavimus.

Direktorius baudžiamas nebus.
Tema rakinama.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.