Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Peikiu Gabi_Jole

Edva-gtx

Rekomenduojamas pranešimas

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje/forume: Edva_Gtx
2. Komandos nario Vardas_Pavardė serveryje/forume: Gabi_Jole,Direktorių pavaduotoja,pervežėjų direktorius.
3. Už ką yra peikiamas šis komandos narys?: Free kill
4. Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą: https://imgur.com/a/AWlvYDc

Kažkoks randomas Tazz_Tyzz pasakė premium chatte- "kill edva" "kill edva_g" matomai visi šie žmonės sedėjo team speak pokalbyje,kaip mat atsiranda iškarto Gabi_Jole ir nukillina mane,kol laukiu priskirtų narkotikų,ginklų bare.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Labas, visų pirmą, papeikimas ne toje skiltyje, kitą kartą siūlyčiau atidžiau skaityti ir pasirinkti tinkamą skiltį, nes šiuo metu stipriai suklydai. Kadangi bėgai nuo teisėsaugos ir iš HP padarei /ptp į barą ir jame pasislėpei, kad tavęs nesugautų. Remiantis nuostata (pateiksiu žemiau) turėjau teisę tave nu'kill'inti: 

  • 2.6.4.2. Baikeriai, kurie slepiasi nuo teisėsaugos interjeruose į kuriuos policininkai įeiti negali, gali būti nužudomi administratoriaus komandomis. Tokiu atveju, policininkas gali pasitikti baikerį ligoninės interjere ir jį atitinkamai nubausti.

Kitas dalykas, kaip tu galėjai laukti ginklų / narkotikų bare kol priskirs? Jeigu baro lyderio nebuvo tuo metu aktyvaus. Na, kaip ir visada sugalvosi ''atmazų'',  kad tik atrodyti nekaltutis ir pastatyti save į nukentėjusiojo poziciją. Puikiai pats žinai nuostatas, nežinau kam reikia čia išsidirbinėti ir ieškoti visiškai kitos tiesos. Palinkėsiu Tau geros dienos ir pagaliau nusiraminti, atrasti savo ramybės oazę ir susiimti, nes Tavo ne žmogiški veiksmai paliečia nekaltus serverio žaidėjus, kurie lieka nukentėję nuo Tavęs. Sėkmės, vaikine! 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.