Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Ant pervežėjų direktoriaus stalo puikuojasi naujas vardas,

Santo_Baronne

Rekomenduojamas pranešimas

BGhW71Q.png

RINKIMŲ APŽVALGA,
Šie rinkimai buvo kiek kitokie nei įprastai. Kodėl? Sulaukėme tik dviejų kandidatūrų ir rinktis, praktiškai, nebuvo iš ko, jų laiškai skyrėsi kaip diena nuo nakties, todėl nenustebkite, kad ir analizė trumpa. Tikėjomės, kad sulauksime daugiau laiškų į pervežėjų firmos direktoriaus kėdę, nes sistema po atnaujinimo yra atsinaujinus ir bus daugiau norinčių tapti vadovu kiek pasikeitusioje firmoje, neatmeskime fakto, kad pervežėjus galima vadinti elitine firma. Kaip bebūtų, užteko ir vieno tinkamo kandidato laiško, kad būtų išrinktas naujasis direktorius ir nematome tikslo pratęsti rinkimus, jei žaidėjai būtų norėję pateikti savo laišką šiuose rinkimuose, jie tai būtų padarė iki dabar. Norėtume paskatinti žaidėjus nebijoti sudalyvauti rinkimuose ir pasirodyti ateityje, tik taip jus galime išanalizuoti, o jūs būtumėte pasiruošę sekančiam kartui.

KANDIDATAI,
Pirmasis kandidatas – akivaizdžiai reikia įgauti daugiau patirties ir labiau pasidomėti, kaip rašyti laiškus į direktoriaus rinkimus. Realiai nebuvo ko skaityti ir sunku būtų tave vadinti kandidatu.

NAUJASIS VADOVAS,
Kaip ir galėjote suprasti iš aukščiau, rinktis nebuvo iš ko, bet turime kandidatą, kuris yra patikrintas ir iš praeities žinome, kad šis žaidėjas turi tvirtą žodį, geba surinkti gerą kolektyvą ir jam vadovauti. Jeigu ne šio žaidėjo kandidatūra, būtų tekę pratęsti rinkimus bei tikėtis, kad kažkas juose sudalyvaus. Patampei mums nervus vos ne iki paskutinės minutės. Dar kartą įsitikinome, kad laiškus į direktoriaus kėdę moki rašyti, idėjos akį traukiančios, galime prikibti tik prie rangų sistemos aprašymo, joje trūko detalumo. Džiugu, kad po paskutinių pervežėjų direktoriaus rinkimų šis kandidatas nenuleido rankų, siekė savo tikslo ir pagaliau jį pasiekė. Pilnai tikime, kad atiduosi visą save, įgyvendinsi visas savo suplanuotas įdomias idėjas, surinksi šaunų kolektyvą bei dar labiau pagerinsi ir taip gerą savo reputaciją. Po tokių rinkimų nelieka nieko kito, kaip pasveikinti naująjį pervežėjų direktorių ir palinkėti sėkmės vadovaujant firmai!

Sekančią pervežėjų direktoriaus kėdę užima Wizard_Airidas.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.