Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Peikiu Hitautas_White

Good_Modeon

Rekomenduojamas pranešimas

Šablonas:

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje/forume:Good_Modeon 
2. Prižiūrėtojo Vardas_Pavardė serveryje/forume: @Hitautas_White
3. Už ką yra peikiamas šis prižiūrėtojas?:Naudoja admin komandas darbo reikalams atsitelino pas kita policininka gaudydamas mane, rasiau papeikima ant darbuotojo,direktorius atmete papeikima.
4. Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą:
https://streamable.com/xewdl

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Esu kaltas jog pasinaudojau administratoriaus komandomis atsiteleportuodamas pas kolegą kai į jį šaudo nuo kitos mašinos stogo. Asmeniškai nebuvau su juo teamspeak3 kanale kai tai įvyko, savo įrodymuose pats matai laiką, vėlus vakaras. Jam parašius į raciją jog reikia pagalbos (https://imgur.com/a/FUy97Sz) suregavau ne taip kaip turėjau, tačiau faktas, šaudot be priežasties, provokuojat pareigūnus kad jus gaudytų dėl veiksmo, reikalaujat dėmesio - jo gavę, vėl priekaištaujat. Neduoda veiksmo - negerai, duoda - vistiek negerai, toks jausmas jog patys nežinot ir nežinosit ko norit. Kas liečia sulaikymą, atsiteleportavęs nieko nedariau, iki tol kol nebuvo taikomasi į pareigūnų automobilį, vienaip ar kitaip, vėliau ar anksčiau būtum pagautas, rimtos žalos nepatyrėt.

Redaguota Hitautas_White

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Prižiūrėtojas nebus baudžiamas

Nors ir situacija nėra visiškai švari, dėl ko prižiūrėtojas neturėtų susimąstyti, tačiau pats prižiūrėtojas atsigetindamas tikrai nežinojo, kad būtent jūs šaudote į jo kolega. Aišku dar geresnis situacijos sprendimas pradžioje padaryti /pzu ar tikrai jam reikia pagalbos, bet ar tikrai kiekvienas iš mūsų tai padarytų pirma? nemanau. Ateityje nebeliks administratoriaus statuso o tuo pačiu ir visų šių komandų, kurias gali išnaudoti tokiais dalykais (tuo pačiu ir komandos nariai negalės to išnaudoti taip) tad daugelis šių situacijų turėtų išsispręsti savaime arba su aiškesniais įrodymais ir atsakymais.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.